pukla sofersajbna
Moderator: ace1
- m1kac
- Poruka: 178
- Član foruma od: subota, 19. mar. 2011. u 20:41h
Re: pukla sofersajbna
ljudi, jel neko zna koliko je soferka za mondea 4 sa grejacima. Ako neko zna molio bih vas za brz odgovor jer je stvarno hica 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Znam da nije previse relevantno, ali za mondea mk3 sam pre par nedelja uzeo soferku sa grejacima, cena je bila oko 28-29k din.
Fiesta!!
- m1kac
e hvala stari, a gde si uzeo?
- dule0911
-
Glass Service na Zvezdari, Beograd. Imas ovde tacnu adresu:
http://www.glasservice.co.rs/cntH6.htm
Nazovi ih sutra i pitaj, 99% imaju na stanju samo proveri za cenu.
http://www.glasservice.co.rs/cntH6.htm
Nazovi ih sutra i pitaj, 99% imaju na stanju samo proveri za cenu.
Fiesta!!
- m1kac
a jel to orginal ili...???? 

- dule0911
-
Mislim da nije, ali s obzirom da je osiguranje platilo nisam se bunio 

Fiesta!!
- m1kac
Amin brate 

- m1kac
37 000 je za Mk4 u Glass-u, ako nekog zanima 

- lasto
- Poruka: 336
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 18:06h
prvo da pitam, u poslednje vreme me jako buni ovako izražena cena (100€ ) šta to znači, nije mi jasno, to nešto automatski prikazuje, ali šta...
i meni pukla šajba, ne mogu da verujem da je moguće od super lepka, tačno je počela kod retrovizora, a već duže vreme je pukotina je po celoj dužini, kada sam prao auto sa aparatom, od tačkice do cele štrafte.
no, osigurana je, čim sam video tačkicu ispod retrovizora, požurio sam na osiguranje oko 2400 me izašlo.
samo treba otići pa to rešiti...
pominjete astra auto, kupovao sam kod njih, imaju fantastične cene, za delove koje sam ja kupovao, bili su čak jeftiniji nego što su tražili za polovne...
i meni pukla šajba, ne mogu da verujem da je moguće od super lepka, tačno je počela kod retrovizora, a već duže vreme je pukotina je po celoj dužini, kada sam prao auto sa aparatom, od tačkice do cele štrafte.
no, osigurana je, čim sam video tačkicu ispod retrovizora, požurio sam na osiguranje oko 2400 me izašlo.
samo treba otići pa to rešiti...
pominjete astra auto, kupovao sam kod njih, imaju fantastične cene, za delove koje sam ja kupovao, bili su čak jeftiniji nego što su tražili za polovne...
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Moguće je od super lepka itekako, a nisam baš skontao prvu rečenicu tj. šta te je zbunilo.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- lasto
u poslednje vreme na svim sajtovima ako ukucaš cenu na primer 200€, automatski se pojavi ovaj dodatak u zagradi undefined, nisam ga ja kucao, šta to predstavlja
- BojanM
- BOFH
Možda ja i ti ne vidimo isto, ali nisam te opet razumeo.

Kako ove poruke izgledaju kod tebe, izbaci ti "undefined" umesto euro znaka?! (jedino mi to pada na pamet kao neka mogućnost)

Kako ove poruke izgledaju kod tebe, izbaci ti "undefined" umesto euro znaka?! (jedino mi to pada na pamet kao neka mogućnost)
pozdrav, Bojan

- lasto
vidiš nije mi palo na pamet da je do browsera ili neke extenzije (za konvertovanje) koju sam ubacio, hvala za razrešenje, mislio sam da je globalna pojava, pogledaj na slici dole
SLIKA

SLIKA

- BojanM
- BOFH
A bar smo rešili misteriju

pozdrav, Bojan

- lasto

još šoferku da zamenim

-
- Poruka: 16
- Član foruma od: sreda, 16. nov. 2011. u 13:08h
Hmm, moze li mi neko objasniti koja je to fora sa osiguranjem, koje je to osiguranje i kako to ide oni da ti plate posto je meni sada preko zime iz cista mira pukla soferka na pola.
- BojanM
- BOFH
Odeš u osiguranje i kažeš da hoćeš da osiguraš stakla na vozilu. Oni će sve dalje da ti objasne. Podrazumeva se da u tom trenutku treba da ti sva stakla budu cela, jer će najverovatnije tražiti da ih fotografišu.
Možeš i pre toga da pogledaš na internetu koliko kod koje osiguravajuće kuće košta taj paket dodatnog auto osiguranja (neki ga zovu i polu-kasko i raznim drugim imenima), a takođe i šta se sve dobija u paketu. Tvoj je izbor kod koga ćeš da uzmeš to osiguranje, ne mora da bude ista kuća kod koje imaš osnovnu polisu (obavezno auto-osiguranje).
Možeš i pre toga da pogledaš na internetu koliko kod koje osiguravajuće kuće košta taj paket dodatnog auto osiguranja (neki ga zovu i polu-kasko i raznim drugim imenima), a takođe i šta se sve dobija u paketu. Tvoj je izbor kod koga ćeš da uzmeš to osiguranje, ne mora da bude ista kuća kod koje imaš osnovnu polisu (obavezno auto-osiguranje).
pozdrav, Bojan