Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Podizač stakla

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Podizač stakla

Poruka od RS_cabrio » utorak, 21. jun 2011. u 17:13h

Posle dve godine konstantnog pokušavanja da rešim problem, još nisam uspeo. Da li neko zna da li i kako konačno mogu da rešim usrani problem sa podizačem stakla? Konkretno, posle jučašnjeg višečasovnog zezanja, došli smo do zaključka da su plastični nosači sa slike dole razlokani i ne drže staklo kako treba (širi su nego što treba).

1. Prvi je problem što bi ti budjavi nosači trebali da budu zalepljeni na staklo i da se staklo samo navuče na šinu sa slike ispod

2. Drugi je problem što ne znam gde da nađem te nosače jer u stvari oni treba da budu na staklu ako je sve ispravno,a nema stakla za cabrio ,ali ajde da probam da nađem barem ispravne ,pa da ih zalepim (mada do sada to je bilo kratkog veka)

Da ne kazem sto sam kupio drugo staklo,a na njemu nema tih plasticnih delova. Servisi nece se zezaju sa ovime, jer je ocigledno problem, delove nemam gde da nabavim, i trenutno,posle jucrasnjeg petljanja staklo ne moze da se zatvori,a bogami me je njegovo nelezanje dovelo dotle da sam polomio u ručicu za zatvaranje krova (http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =38&t=8878 ) . A ako mačke provaleda mogu da udju u kola.....

Slika

Slika

Slika

hvala

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Re: Podizač stakla

Poruka od RS_cabrio » sreda, 22. jun 2011. u 15:07h

toga sam se i plašio,nema rešenja. Dal znate nekog dobrog plastičara koji bi mogao da napravi takav platični deo kao ovja na slici?

mbole
Poruka: 14980
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » sreda, 22. jun 2011. u 19:21h

Koliko sam uspeo da vidim iz kataloga, ta plastika postoji kao rezervi deo (ako treba javi da posaljem FINIS).
Jeste malo je stariji auto, al sto ne probati da zovnes Grand pa da proveris, mozda mogu da naruce. Ne boli da pitas.
Djak pesak :)

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 22. jun 2011. u 19:36h

mnogo volim te iz granda. Kad sam bio poslednji put, jedan "ljubazan", zdravo natovoljen,pun mitisera, dečko mi objašnjava kako moj auto ne vredi 1000 eura. Naložene budale u odelima, izbegavam ih u širokom luku.

mbole
Poruka: 14980
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » sreda, 22. jun 2011. u 19:40h

Pa neces ti da se druzis sa njima (nemam ni ja bog zna kakvo misljenje o njima, cast par izuzetaka).
Jel imate do taj i taj, imamo/nemamo, posto, narucite, kad da dodjem, kraj.
Ili pitaj Gorana, mozda on moze nesto da ti odradi.
Djak pesak :)

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 22. jun 2011. u 19:45h

poslacu goranu mail sada, ostavio sam bas danas da ljudi naprave slican deo, zvac eme u subotu,pa cu videti.ako neko slucjano zna neki cabrio u delvima,neka kaze,

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 4. jul 2011. u 13:52h

rešeno,a ako nekome treba savet kako, nek se javi na pp. Muka ziva, dve godine mi tandrljalo staklo

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“