Servis centralne brave
Moderator: Dragomir
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
Servis centralne brave
Drustvo koga mozete da mi preporucite za kontrolu i eventualnu popravku cent.brave?
Odjednom prestala da radi...probao sam po fabrickoj shemi da nadjem osigurac u kabini al mi nije upalilo
Odjednom prestala da radi...probao sam po fabrickoj shemi da nadjem osigurac u kabini al mi nije upalilo
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Servis centralne brave
Osigurac se nalazi na zadnjoj strani table osiguraca u kabini
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ja sam se mucio dok sam provalio kako su rasporedjeni osiguraci, i vadio jedno 5, 6 osiguraca dok nisam provalio. Kad izvadis onu plocu, na njoj imas semu, treba da provalis kako da okrenes tu plocu, da bi ti bio isti raspored osiguraca na ploci i u kolima. Ja sam se orijentisao po osiguracu za sirenu. Pronadji koji je osigurac za nju, i onda lako provalis koji je od centralne brave. Kod mene je za sirenu bio 4 s leve strane u srednjem redu (od 20A).
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
Sutra cu da rasrafim ,skinem plocu i da mu pridjem odpozadi pa makar imao visak delova kad sve budem vracao na mesto 

-
- Poruka: 60
- Član foruma od: subota, 7. maj 2011. u 11:21h
Uu za centralnu sam strucnjak bar za moju . Najvjerovatnije je osigurac ali ima stotinu zeza . Osigurac vidis na poklopcu za mjesto za osigurace slicica je kljuc nacrtan i to je to on je kod mene 30A .Ako je mehanicka centralna a ne daljinac . Problem da nece da zakljuca odmah nego dobro moras da okrenes kljuc onda se pohabao mehanicki sistem a ne centralna . Ako nece na tim vratima da zakljuca odes na druga vrata i probas tj suvozaceva , pa vidis koja ne rade .Ja sam imao problem sa vozacevim vratima skinuo tapacir i samo spala reza koja povezuje mehanickim sa centralnim motoricem onda nece ni jedna vrata da zakljuca ali ako ti radi na suvozacevim onda ce troja vrata zakljucati ali ona koja ne rade nece.
Ja kad god nesto ne radi prvo cacnem sam ,ali vidim da mozda nemas vremena pa najbolje dobrog majstora i nema sta da brines nevjerujem da je crklo sve posto se rijetko kad desi pozz
Ja kad god nesto ne radi prvo cacnem sam ,ali vidim da mozda nemas vremena pa najbolje dobrog majstora i nema sta da brines nevjerujem da je crklo sve posto se rijetko kad desi pozz