Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Kakav Mustang, rostilj je zakon.Iosis piše:A jel Ana udata? Ako nije da je ženim zbog Mustanga?![]()
Vidim, bilo je i korporativnih sponzora razduvavanja roštilja...kantonac piše:evo par slika s nedjeljnog druzenja
heheh da su bar oni bili sponzorBojanM piše: Vidim, bilo je i korporativnih sponzora razduvavanja roštilja...
"Teta" Ana? Pa gde je ovo "teta"? Ovo je, za mene, devojcurak!Matija piše:
Mislim da ni ne trebam spomenuti tetu Anu
Jel u planu neki veliki "svi zajedno" meet?Matija piše:...Eto, moram priznati da se stvorio jedan veliki i pozitivni "hype" oko velikog meeta u 9. mjesecu, nadam se da ćemo vas uspjeti nadmašiti (teško, ali dat ćemo sve od sebe)
E moj totti, kad si mlad kao ja tada su ti i ovak mlade djevojke "tete" (btw. ne kažem da si ti star hehehe)totti piše:"Teta" Ana? Pa gde je ovo "teta"? Ovo je, za mene, devojcurak!Matija piše:
Mislim da ni ne trebam spomenuti tetu Anu
Tako je, počni si planirati put!!!Jel u planu neki veliki "svi zajedno" meet?
BokiRS piše:Ma ponapijacemo se pa cemo videti duplo
to je '' home made''totti piše:Ova ploca (resetka) na rostilju deluje ista kao Gagijeva...
Bice i zute ose, a verovatno i velikih kolicina domace dunje, sljive, kajsije itdMatija piše:
Dajte neka netko donese "žutu osu" da i to probamo!!!![]()
![]()
![]()
![]()