Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Promena broja motora

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
mbole
Poruka: 14974
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Re: Promena broja motora

Poruka od mbole » ponedeljak, 13. jun 2011. u 20:37h

Ah, ta saobracajna.
Hmmm...
Pravo da ti kazem, nisam siguran.
U principu, trebalo bi da ti je dovoljan ugovor o kupoprodaji u kome je naveden broj motora ako je auto sa tim motorom prethodno registrovan kod nas.

Odnosno postavlja se pitanje sta se desava sa prethodnim vlasnikom, posto je njemu ta saobracajna dokaz o vlasnistvu vozila (sasije). U principu saobracajna ide sa sasijom.
Djak pesak :)

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » utorak, 14. jun 2011. u 01:14h

Odjavljena saobracajna od automobila iz kojeg je izvadjen motor. Ja apsolutno siguran,terali mi da idem u Indjiju da overim potpise na kupoprodajnom ugovoru,a da mi saobracajna nije bila odjavljena morao bih jos neki papir da imam,ne secam se bas. Tako bilo pre 2meseca tacno,ne verujem da se mnogo promenilo.

mbole
Poruka: 14974
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » utorak, 14. jun 2011. u 01:38h

Eh... :)
samo je pitanje koji je to "jos neki papir koji bi trebao da imas" :) (samo nemoj da bude FT1P iz "Mice Ubice")
Normalno je da si morao da overis ugovor, ugovor nije vazeci ako nije overen.
Djak pesak :)

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » utorak, 14. jun 2011. u 10:39h

Naravno da jeste,barem je bio do pre 15dana od dana kada sam ja otisao u SUP,ali po novom zakonu sa odredbom koja je stupila na snagu u martu ja sam morao da platim i to bese 1000-1500din da mi onaj tamo u opstini kaze da je to moj potpis. Otimacina para. Nisam se mnogo unosio u taj drugi papir posto sam ja imao odjavljenu saobracajnu.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“