Predpostavljam da svako od vas dobija u sanduče iz raznih trgovina, preduzeća, zanatskih i ostalih radnji. Ja bih to okarakterisao isto kao i spam koji se dobija e-mailom. Ne znam da li vama to smeta, ali ja poludim kad uđem u ulaz i prvo što vidim sanduče pretrpano sa tim đubretom. Da pogledam da li imam svoje pošte najčešće računa treba mi lopata da odgrnem.

DRUGO:
Zvanje telefonom, koliko puta mi se desi da taman se namjesim i izvalim u krevet, pustim film, kad ono telefon. Javim se e onda počinje prodaja muda za bubrege. Prekjuče zove neka žena iz ne znam ni sam koje firme, kaže dobili ste dva parfema, ne treba ni da dođete po njega, ni da kupujete ništa drugo, niti da dolazite na semirane jer oni nisu takva firma. Ja samo čekam kada će reći šta treba da se plati. I poslije dve minute monologa kaže treba samo da platite poštarinu 990 din. Reko hvala ne treba mi imam ja toga...
TREĆE:
Inflajeri koje svakodnevno dobijam po ulici. Najviše me nervira kada idem ulicom, jedem nešto i obe su mi ruke zauzete, a ona meni gura onaj papir. Šta mi ga gura, ako me to zanima uzet ću sam ne mora mi gurat. Najviše ih ima za razne kurseve stranih jezika (ne znam samo kako svako od nas ne govori 5 jezika kad ima toliko tih kurseva), e onda kada počne nova školska godina idu brucošijade od kojih je svaka najveća, najbolja, najluđa itd.
Onaj ko zna kako u NS-u izgleda put od Stražilovse ulice do fakulteta zna da tuda treba ponjeti jednu posebnu torbu za inflajere, drugu za knjige... E zbog toga sam počeo izlaziti iz busa na stanici koja mi je nekih 100 m dalje od faksa, al' izbjegnem napad inflajera.
Eto ja se raspisao, pa da završim. Jel zna neko neka inspekcija bar za prvi i drugi problem. Može li to nekako prijaviti kao uznemiravanje telefonom (jer često zovu).