Blokada puteva iliti moze im se
- lasto
- Poruka: 336
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 18:06h
Re: Blokada puteva iliti moze im se
ma treba da nas parališu (i ovako nam je ekonomija šlogirana već duže vreme), imaju moju 100% podršku, iako sam juče na tri punkta čekao i po 5h, pa onda kolskim putevima okolo u oblaku prašine sve zajedno sa šleperima, autobusima i drugim vozilima i td.
U susednim državama, da ne idem dalje, na pr. u Hrvatskoj, povoljnosti tj. podsticaji za bavljenje poljoprivredom, krediti za mašine i opremu, objekte su neuporedivo povoljniji nego za bilo koju drugu delatnost, a tako i treba da bude, samo kod nas ti ljudi, poljoprivrednici, su ostavljeni na milost i nemilost, vremena (nema ni normalne protivgradne zaštite) i trgovaca, bez ikakve garancije da će im usev biti uopšte otkupljen i po kojoj ceni.
U susednim državama, da ne idem dalje, na pr. u Hrvatskoj, povoljnosti tj. podsticaji za bavljenje poljoprivredom, krediti za mašine i opremu, objekte su neuporedivo povoljniji nego za bilo koju drugu delatnost, a tako i treba da bude, samo kod nas ti ljudi, poljoprivrednici, su ostavljeni na milost i nemilost, vremena (nema ni normalne protivgradne zaštite) i trgovaca, bez ikakve garancije da će im usev biti uopšte otkupljen i po kojoj ceni.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
U skladu stanja na putevima.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Moras ti nesto na lupis ... 

- Iosis
- VIP

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- bo.
- Poruka: 1043
- Član foruma od: petak, 10. dec. 2010. u 20:02h
Nažalost, imaš krivu sliku.lasto piše: U susednim državama, da ne idem dalje, na pr. u Hrvatskoj, povoljnosti tj. podsticaji za bavljenje poljoprivredom, krediti za mašine i opremu, objekte su neuporedivo povoljniji nego za bilo koju drugu delatnost, a tako i treba da bude, samo kod nas ti ljudi, poljoprivrednici, su ostavljeni na milost i nemilost, vremena (nema ni normalne protivgradne zaštite) i trgovaca, bez ikakve garancije da će im usev biti uopšte otkupljen i po kojoj ceni.
Ista situacija u poljoprivredi je kao i kod vas - katastrofa.
Poticaji su samo mazanje očiju, to je jedina zarada na poljoprivredi, a i to je upitno dal će država isplatiti.
A biće još gore kad uđemo u Evropu.
- Estariol
- Poruka: 959
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
Cilj države i jeste da nateraju poljoprivrednike da prodaju deo svoje zemlje, Mišković čeka da je kupi...
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
jedno pitanje Novi sad-ruma i Ruma-Sid jel prohodno ili ne?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Estariol
Na žabaljskom mostu propuštaju u 6 i 12 sati, ne znam na koji period.
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
kako javljaju mediji nadam se da je ova prica sa blokadom zavrsena
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- Estariol
Još nije, odložena je sednica na kojoj treba da se potpiše odluka vlade... I dalje ima blokada.
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Sa barikada direktno,danas popodne.

Uploaded with ImageShack.us

stari Beogradski put,most na Tamisu

stari Beogradski put,most na Tamisu
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Tek sada mi nista nije jasno, ko, kako, koga, odakle, dokle...
Uglavnom, dobio sam zuljeve i prosirene vene
Uglavnom, dobio sam zuljeve i prosirene vene

- Iosis
- VIP
Izgleda od ovih blokada jedino ko je u dobitku je Dečkonja. 

- knez91
-
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Radnic ... gradu.html
evo o cemu smo pricali sjasi kurta uzjasi murta, sada ce se svi redjati dok svi ne dobiju ono sto zele.......
izgleda da se moze svakome da blokira ovaj ebeni put kako mu se digne.... sto nisu isto kada i poljoprivrednici pa da se to zavrsi
sada cu ponovo morati jedno 3 puta da presedam i da do faksa putujem 3h 
evo o cemu smo pricali sjasi kurta uzjasi murta, sada ce se svi redjati dok svi ne dobiju ono sto zele.......

izgleda da se moze svakome da blokira ovaj ebeni put kako mu se digne.... sto nisu isto kada i poljoprivrednici pa da se to zavrsi

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
I, kad pravimo blokadu puteva za pojeftinjenje goriva?
Podižu cenu 4,5 dinara, a akciza po litru 55-60 ili koliko već dinara...

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- knez91
-
ajde neka se neko cuje sa ovima sa foruma opel wv honda, bmw,,,,,,,,,,, pa da to organizujemo jedan dan, dodjemo svi u bg, i blokiramo gazelu i resimo problem .....
- Iosis
- VIP
Bravo Kenežević! Kneževića za predsednika! URAAA!
Knežević vođa revolucije! 

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Ja u potpunosti podrzavam blokade, strajkove, demonstracije i ostalo! 

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Da ne mrsomudim puno, ozbiljno treba pristupiti osnivanju nekakve asocijacije auto klubova posto od obicne raje nema vajde.
Tako udruzeni i legalno registrovani mozemo aktivnije ucestvovati u suzbijanju terora nad drogiranim stanovnistvom ove napacene zemlje...
Podizanje cene goriva, kojekakve zajebancije oko registracije starijih pa i novijih vozila, tehnicki dva puta godisnje... sve to treba dati do znanja derikozama da nece proci...
Tako udruzeni i legalno registrovani mozemo aktivnije ucestvovati u suzbijanju terora nad drogiranim stanovnistvom ove napacene zemlje...
Podizanje cene goriva, kojekakve zajebancije oko registracije starijih pa i novijih vozila, tehnicki dva puta godisnje... sve to treba dati do znanja derikozama da nece proci...
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
pa vidis nije losa ideja uopste,napravimo jedan veliki skup ljubitelja automobila na gazeli
svako nek ponese po djevrek i sok,par aparata za fotkanje i eto to bi bilo to 

rust is not a crime
- knez91
-
da se razumemo ni ja nisam protiv toga, ali dajte na neki drugi nacin, ili na nekom mestu gde ce to imati efekta.....FiestaRS piše:Ja u potpunosti podrzavam blokade, strajkove, demonstracije i ostalo!
sta smo mi temerincani kriuvi kada nas u zadnjih 20daa *ebu dve blokade

pun gepek hrane, vode.... stanemo na gazeli upalimo 4 zmigvaca i izbacimo tougao izaBoris88 piše:pa vidis nije losa ideja uopste,napravimo jedan veliki skup ljubitelja automobila na gazelisvako nek ponese po djevrek i sok,par aparata za fotkanje i eto to bi bilo to

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Pa nije samo Temerin blokiran, cela Vojvodina je bila blokirana, treba sipati corbe u traktor i otici za Beograd... i vratiti se... i ja sam trebao da idem za Pancevo ali nisam mogao otici jer su putevi bili blokirani... jbg... sta sad... i treba!knezevic piše:da se razumemo ni ja nisam protiv toga, ali dajte na neki drugi nacin, ili na nekom mestu gde ce to imati efekta.....FiestaRS piše:Ja u potpunosti podrzavam blokade, strajkove, demonstracije i ostalo!
sta smo mi temerincani kriuvi kada nas u zadnjih 20daa *ebu dve blokadeidi ispred skupstine i resii to, blokiraj gazelu ili mosta na beskoj i resi to za 24h..... tu ili dobijas ili pucas a ovde mrcvari mnogo grdjana......

- knez91
-
ajde traktoriste sam nekako preboleo, jbg njih ne krivim toliko jer ih je policija zaustavila a ne oni.....
ovo sam napisao zato sto su strajkovali ovi iz backa puta, sta oni hoce to je sada privatna firma, ne rzumem ako ti se ne svidja tu idi dalj......
a oni su blokirali put temerin novi sad i sirig novi sad, nista vise za njih sam to pisao.....
ovo sam napisao zato sto su strajkovali ovi iz backa puta, sta oni hoce to je sada privatna firma, ne rzumem ako ti se ne svidja tu idi dalj......
a oni su blokirali put temerin novi sad i sirig novi sad, nista vise za njih sam to pisao.....
- Iosis
- VIP
Jesu privatna firma, ali je vlast pustila mafijaše da ih kupi i sada nemaju plate, a vlast ništa ne čini da ih zaštiti.
Nije uredu blokirati puteve i nekoga zaebavati da ne može da prođe, i ja bi pi*dio da sam u Temerinu i moram za NS, ali kod nas ne može ništa da postigneš ako ne digneš veliku prašinu jer te niko ne šljivi 2%. Da su krenuli za Bg vjerovatno bi ih opet policija zaustavila negdje na putu kao i traktoriste. Mada da su oni odlučni u svojim namjerema ne bi njih mogao zaustaviti policijaski auto... Bager vs. auto?!
Mislim da se ovde radi o nekoj muljavini između onih koji su oragnizovali blokadu i nekoga iz vlasti. Kao što je bilo prije godinu-dve u jednog firmi iz NS-a. Znam iz pouzdanih izvora ne bih da imenujem ni osobu ni firmu, ali oni koji su organizovali štrajk su dobili malo šuški u svoj džep i sve se smirilo, a radnicima
Nije uredu blokirati puteve i nekoga zaebavati da ne može da prođe, i ja bi pi*dio da sam u Temerinu i moram za NS, ali kod nas ne može ništa da postigneš ako ne digneš veliku prašinu jer te niko ne šljivi 2%. Da su krenuli za Bg vjerovatno bi ih opet policija zaustavila negdje na putu kao i traktoriste. Mada da su oni odlučni u svojim namjerema ne bi njih mogao zaustaviti policijaski auto... Bager vs. auto?!

Mislim da se ovde radi o nekoj muljavini između onih koji su oragnizovali blokadu i nekoga iz vlasti. Kao što je bilo prije godinu-dve u jednog firmi iz NS-a. Znam iz pouzdanih izvora ne bih da imenujem ni osobu ni firmu, ali oni koji su organizovali štrajk su dobili malo šuški u svoj džep i sve se smirilo, a radnicima