Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Blokada puteva iliti moze im se

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Blokada puteva iliti moze im se

Poruka od Deckonja » utorak, 31. maj 2011. u 15:27h

Eh kako je krenulo, nece da valja. Da ne ulazim u samu problematiku jer nisam upucen i kompetentan, pa da nesto ne odvalim mrgreen
Inace, juce su poljoprivrednici nezadovoljni nekom vladinom uredbom oko subvencija krenuli put Beograda kako bi izrazili nezadovoljstvo i ukazali na sam problem...Na putu za glavni nam grad spreceni su pojacanim policijskim tj. zandarmerijskim snagama koji su brze-bolje blokirali sve prilaze Beogradu.
Posto sam i sam iz Banata odnosno iz Opova ovo prenosim iz "prve ruke". Da skratim pricu, jutros sam pesacio 7 km kao i juce a po svemu sudeci opet cu. Blokirani su mostovi u Opovu, Centi i Sefkerinu kao i raskrsnica ka Vrbovskom. Dalje, prilazi Pancevu, a kako cujem jutros i pravac Kovin-Smederevo.
Posto ima na forumu dosta ljudi iz drugih krajeva Vojvodine mogli bi i sami ponesto da dodaju i kako je stanje na terenu.
Bez preke potrebe ne kretati na put, posto dalje necete moci mrgreen

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris
Poruka: 3609
Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

Re: Blokada puteva iliti moze im se

Poruka od Shomy_ksh » utorak, 31. maj 2011. u 17:10h

a da se udruzimo mi sa klubovima iz srbije pa da mi lepo blokiramo puteve - razlog preskupo gorivo...

p.s. hondaci i bmw-ovci bi prvi skocili jer oni trose najvise :ford:
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » utorak, 31. maj 2011. u 17:36h

je*iga, razumem ljude sto su nezadovoljni... Znam da ce vecina reci "kakve to veze ima samnom" ali nazalost svi dobro znate gde zivimo, pa je ovakav nacin izrazavanja nezadovoljstva ponekad jedini nacin. Nocas i ja treba da idem do Panceva, ali to ce biti samo do mosta gde su traktori :vid budale:
Fiesta!!

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » utorak, 31. maj 2011. u 19:27h

Kako teku pregovori ovo ce da potraje :suicide:
danas krenuo na fax, blokiran put temerin novi sad, novi sad cenej, blokiran put kod izvrsnog veca, tj dugin most, sranje prave i na temerinskom mostu na klisanskom mostu stoje tri patrole, put od 22km (od kojih je 15km otvoren ) presao sam za 2h i 10min :mad: stim da sam pola puta morao peske

moje vidjenje ove situacije je da su se ovi iz vlasti usrali poljoprivrednika i cinjenice da bi blokirali grad u kome je 2.5miliona glasaca i onda su odlucili brze bolje da ih zaustave sto dalje od vecis gradova..... jer ce sada izbori pa ne bi ni oni sami hteli da odbiju puno glasaca
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » utorak, 31. maj 2011. u 19:53h

Slažem se potpuno ono što kaže Dule. Potpuno ih shvatam. Malo se strpimo, ne bi oni to radili zato eto što im se digo stojko pa ajmo na puteve, sigurno imaju pametnija posla ili bar da se izležavaju. Ali natjerala ih muka, nažalost. :/
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » utorak, 31. maj 2011. u 20:08h

Ma bre sta ima da se strpim,ja se ne slazem. Kad bi svako branio drugom da zivi i radi ono sto hoce niko nista ne bi radio. Nije u pitanju samo strpljenje,vec i vreme,novac i ko zna sta jos. Sebicno je to sto rade i ne podrzavam uopste.

taunus76
VR
Poruka: 634
Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h

Poruka od taunus76 » utorak, 31. maj 2011. u 20:32h

Oduvek sam bio uz radnike, seljake i postenu inteligenciju ... A sa druge strane mi zao i ljudi koji moraju da se maltretiraju peske ... A i Deckonje dok dopesaci kuci, moze samo da pogleda u temu Za tvoje oci i krevet ...

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » utorak, 31. maj 2011. u 21:40h

Da ne bude zabune, podrzavam svaki vid borbe za svoja prava i zelju za boljim zivotom.
Ovde se pomalo zamenjuju uloge pa tako zrtva se prikazuje kao krivac...
Nije meni tesko da pesacim i ako sam vec dobio zuljeve.
Dakle, poljoprivrednici su krenuli malo do Nemanjine u protestnu voznju ili sta vec, i ovo bi sve bilo do sada gotovo da nisu vlasti blokirale sve prilaze Beogradu.
Bavio sam se poljoprivredom i znam u kakvom su polozaju proizvodjaci...
Nego, neko mora da pocne kad tad i ne treba dozvoliti da nas posvadjaju vec se svi trebaju pridruziti da ovi konacno pocnu da cene sopstveni narod.
Evo i nekoliko slicica sa mob. telefona
SlikaSlika
SlikaSlika
SlikaSlika
SlikaSlika

Ovi plavci na mostu u Opovu su iz Krusevca :)

E da, rostilja se i pije se pivo mrgreen
Slika

One u parku nisam video na vreme, imaju mnogooo velik rostilj lol
I da dodam, ovo su ljudi iz raznih Banatskih mesta koji su potpomognuti lokalcima
Ajd pa tako, odo da saniram zuljeve hahahaha

Cika Dule
Poruka: 443
Član foruma od: sreda, 5. maj 2010. u 12:52h

Poruka od Cika Dule » utorak, 31. maj 2011. u 22:07h

Slazem se sa tim da svako ima pravo da iskaze svoje nezadovljstvo, ali mislim da nije ok da pola grada bude paralisan zbog toga. Danas sam prisustvovao situaciji da niko nije hteo da pusti hitnu pomoc jedno 15 min, mada i nije bilo previse mesta za pomeranje posto je rec o ukljucenje na gazelu sa sajma.
Na plin se kuva, na naftu se greje a na benzin se vozi!

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » utorak, 31. maj 2011. u 22:28h

gledajuci slike primecujem ''baceno'' je i na rostilj,samo nedostaje fokus sa raznjem hahahaha hahahaha
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 31. maj 2011. u 22:34h

Ako se ne parališe pola grada ili još bolje pola i više države niko neće ni primjetiti, i time nisu ništa dobili. Jeste da bi se i ja nervirao zato što ne mogu da prođem, ali te ljude je muka natjerala da to rade. Ja se protivim kada pola grada blokiraju zbog ovih guzonja da bi oni prošli 200 na sat kroz grad. Ako misle da narod ih narod voli i da rade ispravno, pa čega se onda boje pa blokiraju grad da ih neko ne napadne. I drugo u čemu je on to bolji čovjek od mene, tebe, ili nekog trećeg pa da mi ostali moramo da ih čekamo i kuvamo se u koloni. Ako već zagovaraju to da smo svi isti i nediskriminaciju!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » utorak, 31. maj 2011. u 22:49h

sto se tice situacije u pancevu za sutra su najavili da ce na svaka dva sata odblokirati na obe strane put po 15 minuta.
treba imati strpljenja i razumevanja,verujem da ce se ubrzo naci resenje i da ce se situacija normalizovati
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

knez91

 

Poruka od knez91 » utorak, 31. maj 2011. u 22:58h

pa ljudi nije stvar u razumevanju, i ja ih razumem, ali dokle ce vise svako kome se digne :.!.: da blokira puteve, da porusi pola grada itd......

a da se razumemo subvencije su ukinute za kucna domacinstva koja imaju preko 40jutara..... sto realno nije malo, i to sirotinja nema to imaju malo jace firme kojima je doslo da se dignu i eto nama sranja 7 dana.....
sutra i ja kacim slike da vidite ovo na putu za ns....
Knežević Enterijer

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris

Poruka od Shomy_ksh » utorak, 31. maj 2011. u 23:17h

Deckonja piše: Ovi plavci na mostu u Opovu su iz Krusevca :)
aaaa..zato nema nikog u krusevcu da zaustavlja i da zavodi red mrgreen

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 31. maj 2011. u 23:42h

Bem mu sto gromova, taman sam mogao sutra biciklom do Temerina, nema saobraćaja. Al' me ebu obaveze na fakultetu. :mad:

Cika Dule
Poruka: 443
Član foruma od: sreda, 5. maj 2010. u 12:52h

Poruka od Cika Dule » utorak, 31. maj 2011. u 23:48h

knezevic piše:pa ljudi nije stvar u razumevanju, i ja ih razumem, ali dokle ce vise svako kome se digne :.!.: da blokira puteve, da porusi pola grada itd......
upravo sam na to mislio thumbsuph
Na plin se kuva, na naftu se greje a na benzin se vozi!

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21564
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » sreda, 1. jun 2011. u 00:37h

I treba da se svi bune... da se vidi da ne živimo u diznilendu i da nam je extra nego da se vidi realno stanje.

Treba ovoj zemlji jedna totalna blokada i jedan grčki scenario gde se ceo narod pobuni a ne ovako ovaj se buni,ovaj se ne buni i tako se pravi netrpeljivost među narodom umesto da svi budemo kivni na ovu raspalu državu koja nas uništi.

Toliko od mene za dnevnik.

Eto prvi primer nikome nije palo na pamet da napravi proteste zbog idiotskih cena goriva... konkretno akciza.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Estariol
Poruka: 959
Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h

Poruka od Estariol » sreda, 1. jun 2011. u 00:53h

Najgore je što niko ne pominje da je prvobitna ideja traktorista bila samo defile kroz Beograd, a ne blokada puteva. Kad su ih kerovi zaustavili, jednostavno su ostali tu gde jesu, a ostali su im se pridružili. Znači blokada od strane paora je POSLEDICA reakcije vlasti na njihov protest.
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » sreda, 1. jun 2011. u 05:10h

Markedjani piše:I treba da se svi bune... da se vidi da ne živimo u diznilendu i da nam je extra nego da se vidi realno stanje.

Treba ovoj zemlji jedna totalna blokada i jedan grčki scenario gde se ceo narod pobuni a ne ovako ovaj se buni,ovaj se ne buni i tako se pravi netrpeljivost među narodom umesto da svi budemo kivni na ovu raspalu državu koja nas uništi.
Upravo tako!!! thumbsuph
Slika

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » sreda, 1. jun 2011. u 09:11h

+1 podrška za blokadu sa poentom. Samo jedna stvar:
Estariol piše:prvobitna ideja traktorista bila samo defile kroz Beograd, a ne blokada puteva. Kad su ih kerovi zaustavili, jednostavno su ostali tu gde jesu
Da budemo potpuno otvoreni i iskreni, cenim da su ih kerovi zaustavili da se ne bi dodatno komplikovala već zategnuta bezbednosna situacija u prestonici zbog "onih drugih" udarnih vesti.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris

Poruka od Shomy_ksh » sreda, 1. jun 2011. u 14:12h

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » sreda, 1. jun 2011. u 14:20h

Mislis da nece biti onih koji ce da se prime na ovo kao za srbina koji je ubio ajkulu? hahahaha
Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » sreda, 1. jun 2011. u 15:54h

Slazem se sa Markedjanijem i Estariolom.

A knezevicu, mislim da ti misljenje nije na mestu... Sta sad, ako on ima 40 jutara on je bogat i nista mu nece faliti da vise nema subvencije? Jes, al za malo. Ovom akcijom ubijaju upravo male poljoprivrednike, jer on sad nece zbog njih moci vise da ima 40 jutara vec 20, posto ce 20 morati da proda nekome po smesnoj (ucenjivackoj) ceni, da bi preziveo. Kad dodje na 20, spasce opet vremenom na 10, itd kapiras... A to naravno ljudi nece, zele fer uslove.

I slazem se sa Markedjanijem za ovo:
Markedjani piše: Treba ovoj zemlji jedna totalna blokada i jedan grčki scenario gde se ceo narod pobuni a ne ovako ovaj se buni,ovaj se ne buni i tako se pravi netrpeljivost među narodom umesto da svi budemo kivni na ovu raspalu državu koja nas uništi.
Ja sam npr jedan od onih koji se nije do sada bunio, pitanje i da li cu, ali to smatram svojim propustom i svojom greskom. Problem je upravo taj sto neki kojima je lepo se uopste ne bune, neki kojima je losije se bune... Te dve grupe pocnu medjusobno da se mrze i dobijamo situaciju koju sad imamo, podeljenost.
Uvek cu podrzavati sve vrste ovakvih protesta. Dosta puta sam se i ja nasao u situaciju da mi zasmetaju, ali se nikad nisam ljutio na ljude... Nije sigurno ni njima prijatno kad to rade... Kao kad Beogradjani krenu da se bune sto taksisti strajkuju "vec su ekstremno skupi, sta oce vise, jos me sprecavaju da idem na posao...", a niko ne pokusava da se realno postavi u njihovu poziciju pa da sracuna kako bi on funkcionisao da je na njihovom mestu. Pritom ne mislim na divlje prosteste taksista kad se skupi veoma mali broj njih, nego na ove vece kad su sva udruzenja ukljucena.

Sinoc sam bio u Pancevu ali zaboravih da slikam, uglavnom ima bas dosta traktorista, meni je cak bilo zanimljivo da ih gledam jer su svi ogromni traktori :)
Parkirao sam se na mostu pored marice i ostatak peske... A svi prilazi mostu krcati, i glavna ulica koja ide od njega puna traktora. Usput nisam sreo nijedan auto u saobracaju na starom putu, prazno sve...
Fiesta!!

knez91

 

Poruka od knez91 » sreda, 1. jun 2011. u 16:24h

Ljudi da se razumemo da i ja podrzavam neke vidove protesta.....
pa gledaj falice mu te pare od subvencija, ali sada su ga preterali. Ja znam da nisu oni krivi, i da su oni samo hteli proci kroz bg, ali su ih drotine u tome sprecile... po meni se trebalo blokirati centar Novog sada, ili Bg-a jer tuda mozes peske, a ne ovako stali 5km od gradova, i ja treba na relaciji temerin Novi sad da presedam dva puta, i jos pored toga da gazim peske jedan deo puta...... :'(
Mislim da su se te stvari mogle resiti na druge nacine a ne ovako......

nego odosmo malo od teme...
ovuda na ovom putu , kako automobili da bi prosli idu kroz njive, samo vidis sutra dan kako je put uzoran :P
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 1. jun 2011. u 17:15h

Koliko sam ja shvatio iz medija da njima nije bilo u cilju blokirati puteve nego da dođu u Bg. Ali policiji je naređeno da ih zaustavi prije nego što dođu do Bga zato ih je zaustavila na putevima i tu su gdje su.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“