Malo će on da podmaže tamo gdje treba i neće biti više zapljenjen.

Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
То је ауто од мог пријатеља Даче , а све то је спрдачина .fancy piše:Danas slikao u Golsvortijevoj.
Spektakularno
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ne razumem, kako si na osnovu sedenja u autu mogao da ocenis mehaniku i motor???HEMI 426 piše:Sedeo sam u autu, nisam nesto preterano odusevljen niti razocaran. Nekako imam utisak da je Focus Mk3 napredovao samo po dizajnu i opremi, ne po mehanici i po motorima...
Mickey038 piše:Ne razumem, kako si na osnovu sedenja u autu mogao da ocenis mehaniku i motor???HEMI 426 piše:Sedeo sam u autu, nisam nesto preterano odusevljen niti razocaran. Nekako imam utisak da je Focus Mk3 napredovao samo po dizajnu i opremi, ne po mehanici i po motorima...
Treba da ga provozas pa da vidis da ima poboljsanja.