1973 Taunus TC1
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
Re: 1973 Taunus TC1
koja je lokacija za nadgledanja radova,dolazim i ja sa casopisima i dobrom voljom ako me primate 

rust is not a crime
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
ako povedes neke plavuse ,mmmm razmislicemo

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
khm,khm no comment
ako budete dobri,razmotricemo kolega
ma nije problem da ja povedem nesto ozbiljno al to sve neke kalasture,ko ce to napit i najest

rust is not a crime
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Pa necemo mi da ih hranimo i napijamo
Ubise me sa onim casopisima, primio sam se ko Karadzic na Pizona
Auto je inace u dosta zavidnom stanju s obzirom na godine

Ubise me sa onim casopisima, primio sam se ko Karadzic na Pizona

Auto je inace u dosta zavidnom stanju s obzirom na godine
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- slowmotion
- Ljubazni komsija
- Poruka: 823
- Član foruma od: subota, 9. maj 2009. u 21:22h
thumbup Da znaš da nisi mnogo omašio, i godište se slaže (skoro). Ali sam zadovoljan stanjem, samo da ne padne u ruke nekog Frankenštajna od limara
pa da krajnji ishod bude
war

"Don't find fault, find a remedy" - Henry Ford

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Šta bi za Pinte, jesi li našao neki?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- slowmotion
- Ljubazni komsija
- slowmotion
- Ljubazni komsija
Juče se malo radilo. Glavni je, kao i uvek, bio doktor hirurg specijalista za Ford, evo ga pre operacije, ubedjuje pacijenta da neće da ga boli mnogo.

U posetu nam je svratio i Goran, a pošto je došao Cortinom, bila je to idealna prilika da se automobili "upoznaju" (
), i da moj auto vidi iz najboljeg primera šta se od njega očekuje. Izgleda da se moj Taunus
u Cortinu. Nakon što je video, svi zavrtnjevi koji su zapekli su iznenada popustili i nije bilo više problema.

U posetu nam je svratio i Goran, a pošto je došao Cortinom, bila je to idealna prilika da se automobili "upoznaju" (

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Jel to Dr. pre operacije konzumira caj? 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Čaj od životinje, tačnije jelena.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- VR
- Poruka: 634
- Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h
Svakom od vas bi ja dao po dvoje dece pa da vidite kako bi se jelenisali i druzili samo za praznike i svadbe ...
Mali dodatak: koliko vidim dobra je ovo korozija, ne znam da li ti pase desni kos od TC2, ja uzeo od Ace a stoji mi, bar da iskoristit gornji deo. Cim ti je istrulio na spoju sa gredom i ispod soferke (tu je i meni ulazila voda) a ako pogledas iznutra u stub i vidis rdju moraces da skidas sve to i da pravis i povaris kako treba. To posle znaci da ti voda ulazi zbog loseg kedera ma kako on sada izgledao da je legao i da dihtuje.
U motornom prostoru koliko vidim nije preterano strasno ali lepo mora da se sredi. Dobro je u ovim slucajevima baciti akcenat na hemiju ali nikako na antirost ili neko slicno djubre, ne znam ni cemu to sluzi a uz to jos i ne radi. Brusilica i VR preko ostruganne rdje a ako je nov lim ovo sto je rekao Taunus17 iz zorkinog progama maestral je odlicno. Nemas brod ni kontejner koji se zakopava u zemlju ali su to ekstremniji uslovi pa je takva i hemija.
Ja nisam otvarao sajtne ali imam dve nove za TC2 jos nisam siguran da li cu ih koristiti ili odseci samo krajeve pozadi sto mi je malo greota ali cu videti koliki mi je posao da to pozadi napravim. Ovo ti kazem jer ako ti je voda uulazila na grede napred isla je prema nazad kroz sajtnu pa moze u njoj da bude rdje oj-ha. U svakom slucaju najcvise vremena ces potrositi oko greda napred i ispod soferke. A cim vidis klobuk udri po njemu pa ces znati na cemu si ....
Da sam u fazi kao ti a da imam ovu pamet (saznanja) ja bi to u Dzip ili u Bolec na peskarenje to sto das na brusne ploce i vreme koje utrosis ces pametnije iskoristiti a vidis svaku gresku ... Skines sve sto mozes i sto bi brusio pa zajedno nema poredjenja sa brusilicom ... I trap ma sve ...
Od VR-a za sad toliko pa sta bude ...
Mali dodatak: koliko vidim dobra je ovo korozija, ne znam da li ti pase desni kos od TC2, ja uzeo od Ace a stoji mi, bar da iskoristit gornji deo. Cim ti je istrulio na spoju sa gredom i ispod soferke (tu je i meni ulazila voda) a ako pogledas iznutra u stub i vidis rdju moraces da skidas sve to i da pravis i povaris kako treba. To posle znaci da ti voda ulazi zbog loseg kedera ma kako on sada izgledao da je legao i da dihtuje.
U motornom prostoru koliko vidim nije preterano strasno ali lepo mora da se sredi. Dobro je u ovim slucajevima baciti akcenat na hemiju ali nikako na antirost ili neko slicno djubre, ne znam ni cemu to sluzi a uz to jos i ne radi. Brusilica i VR preko ostruganne rdje a ako je nov lim ovo sto je rekao Taunus17 iz zorkinog progama maestral je odlicno. Nemas brod ni kontejner koji se zakopava u zemlju ali su to ekstremniji uslovi pa je takva i hemija.
Ja nisam otvarao sajtne ali imam dve nove za TC2 jos nisam siguran da li cu ih koristiti ili odseci samo krajeve pozadi sto mi je malo greota ali cu videti koliki mi je posao da to pozadi napravim. Ovo ti kazem jer ako ti je voda uulazila na grede napred isla je prema nazad kroz sajtnu pa moze u njoj da bude rdje oj-ha. U svakom slucaju najcvise vremena ces potrositi oko greda napred i ispod soferke. A cim vidis klobuk udri po njemu pa ces znati na cemu si ....
Da sam u fazi kao ti a da imam ovu pamet (saznanja) ja bi to u Dzip ili u Bolec na peskarenje to sto das na brusne ploce i vreme koje utrosis ces pametnije iskoristiti a vidis svaku gresku ... Skines sve sto mozes i sto bi brusio pa zajedno nema poredjenja sa brusilicom ... I trap ma sve ...
- van
- VIP
- Poruka: 9044
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Лепо , лепо ....
- slowmotion
- Ljubazni komsija
Hvala na savetima, tako će se verovatno i desititaunus76 piše: Da sam u fazi kao ti a da imam ovu pamet (saznanja) ja bi to u Dzip ili u Bolec na peskarenje to sto das na brusne ploce i vreme koje utrosis ces pametnije iskoristiti a vidis svaku gresku ... Skines sve sto mozes i sto bi brusio pa zajedno nema poredjenja sa brusilicom ... I trap ma sve ...