najbolje je sto bolji kedere,po mogucstvu nov
e sad ako je to sve nemoguce-za neke
potopi keder u nitro razredjivac da omeksa i da se guma malo regenerise,takodje pri montazi bitno je da je temperatura oko 20 stepeni zbog pomeranja kedera i njegove elasticnosti pri montazi.
Fabricki se stavlja ziva guma u kedere koji su bez osiguraca kao sto je tvoja,al se ona stavlja sa pistoljem(kao za silikon),a ti to da stavis je skoro nemoguce.
A da sam stavljas kao glistice od zive gume je velika greska,jer nemozes da ih napravis idealne debljine,pa ce ti negde odmicati ,a negde zjapiti keder i pri tom cureti voda.
Kanap mozes iskoristiti bilo koji,samo da bude malo deblji da ne sece keder,tipa,bar 3 mm debljine.Takodje je velika greska sto ljudi mazu mascu i kanap i keder,treba ga sapunicom mazati,a keder u delu gde naleze na falc idealno cist,tako da posle osvezenja gume nitrom,on se maltene sam zalepi za farbu falca i to ti je skolski primer.
E sad ako ti je keder los a nemas bolji,onda silikon ili K+D za soferke ,itd.Al je sve to drz` da nabijem varijanta.A ako sutra treba da ga skines bice
Neko ima tehniku stavlja mast ,pa kao mast skupi prasinu i blato i to zadihtuje(ima logike,al ako ti je los sam taj falc i negde krenuo da povrsinski rdjua,unutra zarobljena vlaga u toj masnici sto je nakupila blato i prasinu ima da ti urnise za par godina taj falc,koji ce se raspasti od trulezi.
Ako vozis auto svakodnevno i nije garaziran gledaj da nadjes ,bar neki priblizan keder kod novosadjana na metar pa ga spoji sa lepokom za soferke na spojevima,i kad se stegne na spojevima,onda ga postavi sa soferkom.
Za soferku nemoram da ti pricam da treba da je zamenis,a keder neces ostetiti nikako ako je na sobnoj temperaturi ,nov ili omeksan sa nitro razredjivacem,mozes ga namazati i silikonskom mascu(zimi puca od hladnoce i krutosti,a ako je prevruce ostane nategnut,pa kad padnu temperature hoce i soferka da prsne sama od sebe odnosno od skupljanja i kedera i soferke-vruce/hladno efekat