Dizel, ali takodje ima sistem i za bio-dizel (jos kad bi mi neko umeo reci gde mogu da ga sipam u Beogradu ...).
Za to su ona dva dugmeta unutra, zeleni se stisne kad hoces obican dizel da koristis, a crveni ako hoces da auto ide na bio-dizel. To je ugradjeno u Nemackoj.
Ima 163,000 km na satu, ali zaista ide fenomenalno. Na osnovu kondicije zaista me nebi iznenadilo da je originalna kilometraza. Zadnja sedista recimo su kao nova, ili su menjana nedavno ili zaista je retko kad neko sedeo na njima. Jedva cekam da krenem za Hrvatsku sa njim. Na putu se ponasa daleko bolje nego moj 2008 Ford Fusion (a.k.a. Mazda 6). Obozavam visoki obrtni momenat na niskim RPM, u gradu se ne ponasa nista slabije nego moj daleko mocniji (190 hp) Mustang (s tim sto Mustang nije ni priblizno udoban). Cak i na autoputu danas, na 150 km/h vuce vise nego odlicno. Tesko je poverovati da ima samo 100 hp. Takodje je dosta udoban, mada mene nije tesko oduseviti u toj kategoriji kad se zna da sam do sada vozio muscle car i radicki pickup.
U sustini ja sam vise nego odusevljen.
A da je skup, jeste bio. Platio sam ga 5,600 evra, ali od svega onoga sto sam video mislim da je ubedljivo najbolje potrosene pare. Isao sam sa jednim drugom u Cacak, gledali jednog Passata, na papiru odlican, kao nov. Isto godiste, isti motor. Provozali ga par minuta, otvorili motor, a kad je poceo da pljuje ulje i da dimi iz motora ... mislim da nebi stigao do Beograda sa njim. A tip me ubedjuje kako ih je prodao gomilu, kako ima samo 120,000 km na satu i da on licno garantuje da ce dugo da traje. Ma daj ... (a kad sam se malo bolje zagledao primetio sam da je bio farban). Probao sam par Opel Astri karavana, lepo ide, ali mi se toliko dizajnerski nije dopao da sam odustao iako sam mogao dobiti daleko bolji dil. Ali nema veze ...
p.s. momci, auto ce biti u prodaji u Oktobru (kad se ja vracam u Ameriku) pa ako ima zainteresovanih ...

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.