Koju boju da biram
Moderator: ace1
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Koju boju da biram
Dobro, vozicu i ja jednom mesečno,pa će biti slično 

- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Ma ja ti to kazem zbog toga sto je drugacije kad si svaki dan u kolima,vise se haba,prlja,imaces vise problema.A izbor je samo tvoj,nasa su misljenja.
-
- Ljubitelj životinja
ma znam, zezam se. ja sam vec narucio crna danas,ali mislim da mi je do ujutru rok da se predomislim ,a sad me nekako crvena privlace, a ako ovo sad stavim,necu ih menjati sigurno, pa da se nekajem posle.
Nego jel ima uopšte za Mk5 oplata vrata da bude crne boje,a ne sive kao kod mene?
Nego jel ima uopšte za Mk5 oplata vrata da bude crne boje,a ne sive kao kod mene?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Evo ti i rezultat 5 minuta rada u Fotošopu, mada nisam našao crni MK5 iz odgovarajućeg ugla:

Jeste gruba skica, ali ja bih za svoje pare ostao pri crnoj boji, štrče mi mnogo... Ne voziš Ferari i crvena mi baš ne ide uz taj fazon kola i crnu boju karoserije. Ti kako hoćeš.
Čini mi se da sam video nešto tamnije sive nijanse štofa u MK5, i video sam na slikama kožni enterijer, ali fabrički zift crn ne. Mada, nije to ništa što pristojan tapetar ne može da odradi.

Jeste gruba skica, ali ja bih za svoje pare ostao pri crnoj boji, štrče mi mnogo... Ne voziš Ferari i crvena mi baš ne ide uz taj fazon kola i crnu boju karoserije. Ti kako hoćeš.

Čini mi se da sam video nešto tamnije sive nijanse štofa u MK5, i video sam na slikama kožni enterijer, ali fabrički zift crn ne. Mada, nije to ništa što pristojan tapetar ne može da odradi.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
- Ljubitelj životinja
I ja sma mislio da uradim ali nemam dobru sliku. Moj auto je vidno taminij od ovoga, ovo liči mi na sivo,i ima bele felne. Trebalo bi i da je crvena drečavija,nego sma ga danas nešto gledao,mnogo mi taman.nemam svežih slika kola osim onog polupanog

- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Crna uzimaj i nema glava da boli.Bice to fino kad sve legne.
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
10% od cene meni i tvoja su..shomicus piše:Nisam znao za to,nacicemo nacin da odustanes
A taman sam zafarbao i sredio auto,bas bi mi legla.

- shomicus
dogovoricemo se
,nek samo stignu te kadice.Pravo da ti kazem nesto se danas nosim mislju da mozda prodam auto pa da uzmem neki kravan mk6 ili mondeo karava ali videcemo,sutra izlazi oglas pa cu da vidim kako se krece traznja,verovatno nikako ali ajd da probam.Tako da ako neko ponudi cifru,mozda ih i ja ne uzmem. 

-
- Ljubitelj životinja
javio sam nemcima da salju crvena.kad je bal nek je maskenbal.nisam mogao da odolim...mjedino me brine sto ne odgovaraju na email uopste.
- shomicus
ne verujem da ce nemci da kasne ili pogrese,precizni su oni i povrh svega tacni.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

-
- Ljubitelj životinja
shomicus piše:ne verujem da ce nemci da kasne ili pogrese,precizni su oni i povrh svega tacni.
pitanje je veliko zato sto poslednji put kad su mi prodali instrumente,ako se secas,poslali pogresnu semu spajanja za jedan i kad sam ih zamolio za semu da mi slikaju,prestali da odgovaraju . Sad su dobili pare,pa cemo da vidimo ,danas ih nema ceo dan da potvrde narudzbinu.
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Tigre, care!RS_cabrio piše:javio sam nemcima da salju crvena.kad je bal nek je maskenbal.nisam mogao da odolim...mjedino me brine sto ne odgovaraju na email uopste.

Spremio sam se da napišem da si ribica ako ne uzmeš crvena!

Svaka čast na odluci.

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- shomicus
Ma mozda je neka strana firma u nemackoj,mozda nisu nemci
,moj kum krene sa mondeom u belgiju i u nemackoj mu prokuva auto i sje.. dihtung glave,glavu itd.On stane u prvi fordov servis,pojavi se svaba u mantilu belom ko sneg,kaze sedite dok pogledamo sta je za 20 min. javicemo vam u cemu je problem.Za 19 i po minuta pojavljuje se opet isti svaba i saopstava tuznu vest da mora da menja sta vec treba i da ce auto biti gotov u lupam 16h.U 15:59 svaba zove i kaze da je auto gotov i da mogu da ga preuzmu.E o toj poslovnosti ti pricam,jeste da se izuo preko 600e ali tacnost je najbitnija.

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Ma stavi CRVENAAAAAAA
pa nek ide sve u ku..c,jest crna prakticnija ali kontrast je kontrast... 

Poslednja izmena: vucki, na dan četvrtak, 5. maj 2011. u 23:33h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- BojanM
- BOFH
E nek' si uzeo crvena, pa kad ti se ne dopadnu meni će u moj crveni kabrio da legnu k'o bombona.
Šalim se samo, kako god da si rešio nek' je uzdravlje.

pozdrav, Bojan

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Tebi vise idu crna...BojanM piše:E nek' si uzeo crvena, pa kad ti se ne dopadnu meni će u moj crveni kabrio da legnu k'o bombona.![]()
![]()
![]()
![]()

- BojanM
- BOFH
E jbg.
Al' ništa dok se ne proba. 

pozdrav, Bojan

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
sacekaj mozda slave djurdjevdan pa se napiliRS_cabrio piše:javio sam nemcima da salju crvena.kad je bal nek je maskenbal.nisam mogao da odolim...mjedino me brine sto ne odgovaraju na email uopste.

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
-
- Ljubitelj životinja

I na kraju, gde da montiram ja ovo,ko to radi?
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Rekoh ja, crvena...ali sada moras i felne u drugu boju 

- shomicus
Ne diraj felne,extra cuce samo mu zameni ove migavce na krilima sa belim i bice 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
cim ih montiras kaci slike bas me interesuje kako ce izgledati...
nego malo off-a jesi sredio ovo od udesa i jel dolazis na skup?
nego malo off-a jesi sredio ovo od udesa i jel dolazis na skup?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
-
- Ljubitelj životinja
ne diram felne, bele ja prava boja, nego nisma sredio jos auto,nisma dobio ozvestaj iz policje,pa ce da potraje meko vreme,a za vreme skupa cu verovatno biti bez kola jer da se poklopi sam limarme i popravkom. slikam cim uklopim
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Bela jeste prava boja ali ne i u kombinaciji sa crvenim sedistima, no dobro ima vremena da se predomislis