Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

nema kontakta

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
nedim85
Poruka: 3
Član foruma od: četvrtak, 5. maj 2011. u 11:30h

nema kontakta

Poruka od nedim85 » četvrtak, 5. maj 2011. u 11:32h

pozdrav, imam mondea mk3 i vec nekoliko dana su mi se pocele desavati cudne stvari. znam sada da ce se mnogi poceti smijati i govoriti kako je ne moguce ali tako je...
prvo je pocelo da mi se auto u toku voznje samo gasi i samo upali...znaci vozim auto i odjednom se popale sve lampice na instrument tabli i auto se ugasi,pa onda nakon par sekundi auto se samo upali bez okretanja kljuca i sl., i onda mi pocne svijetliti lampica od pojasa i pisti nekih 15 minuta...a ja nemam uopste tu funkciju na autu da mi svira kada nije svezan pojas.i poslije par puta tog gasenja paljenja vise se nije nista desavalo cudno na autu do sinoc. dao sam kontakt i kada su se sve lampice ugasile upalio sam auto i nakon par sekundi auto se ugasilo i vise nece da daje kontakt.znaci imam struju u autu (mogu upaliti radio,pozicije,sva 4 zmigavca)ali kontakta nema,probao sam opet jutros ali nista.

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: nema kontakta

Poruka od Dragomir » četvrtak, 5. maj 2011. u 11:36h

Gremlini

Pogledaj kleme i spojeve klema i kablova hoce da tu bude problem.Pogledaj i mase(mesta gde se srafe) ispod akumulatora,i naravno alternator
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

nedim85

Poruka od nedim85 » četvrtak, 5. maj 2011. u 11:36h

kleme sam sidao i ponovo stavljao a i masa sve je ok..ali opet cu da pogledam...sta bi moglo da bude ako nije do ovog

gotam
Poruka: 43
Član foruma od: ponedeljak, 3. avg. 2009. u 11:09h

Poruka od gotam » četvrtak, 5. maj 2011. u 12:31h

Proveri kontakt bravu, dok dam vozio Ladu imao sam slicnu frku da mi se auto ugasi u voznju i posle da se sam upali. Cesto u krivini. U pitanju je bila kontakt brava.

Scorpio 696
Poruka: 1380
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h

Poruka od Scorpio 696 » četvrtak, 5. maj 2011. u 15:01h

Proveri da kleme ne diraju karoseriju slucajno (tj. da je akumulator fixan i ne seta u krivini).
Meni se to zbog toga desavalo kao da se auto resetuje u toku voznje. (+ je cesao o firewall)
Slika

nedim85

Poruka od nedim85 » četvrtak, 5. maj 2011. u 16:03h

rijesio sam...do alarma je bilo...tako da sam dobro prosao..uglavnom alarm je pravio probleme i blokirao motor....hvala u svakom slucaju na pomoci

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“