Gorane jel imas tu pumpu na stanju? ovu od 85 eur, znaci kvalitetna mi treba, jedan kolega mi cesto ide u bg, vozi kamion pa da vidim s njim da to pokupi..
A evo opet sranje u pm vise, osla u qc i ova protocna, jesam je puno i vozao u pm

u zadnje vrijeme me vise slepaju nego sto se vozam

sinoc postavio pumpu i sve ok, probao, vozao, ide ko veliki, danas upalim auto, pumpa radi al auto se gasi, sta je reko sad, sva crijeva spojena, pumpa zuji al auto neradi, prvo pomislim nehvata iz rezervara gorivo, mozda sam kratko crijevo stavio, kad nije to, i tek nakon 20min i 10 pokusaja panjenja skontam da mi se crijevo koje ide sa pumpe ( jer je pumpa vani) u rezervoar previse razmeksalo od goriva i stisklo se i nema protokoa, ok, to napravim, kad ono radi auto ko veliko, hurraaa, sjednem i gasss u grad, presao 5km kad ugasi se auto i ni mrdaj vise, pumpa samo skljocne i neradi, ko da je zaglavila, sad dal je crkla zbog mog drkanja dok sam skontao sto ne vuce gorivo pa je radila naprazno ili je povukla neko sranje iz rezervoara pa se zaglavila, jer nisam stavio onu jebenu mrezicu, nisam nikako uspio da je uglavim jer tanko crijevo, al rezervoar je unutra ko apoteka koliko mi cinilo kad sam skidao poklopac

u pm vise

sad sjeba i 2.9 a radio ko veliki

il sam glup ili previse nesretan..