Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
koliko vas ima iz ns?Ako vas nema dzumle pokupicu vas ja,samo nemojte da ste vangabaritni i ovako mi je patosiran focusIosis piše:Iz NS-a se dogovaramo, ako ne budemo imali prevoz, ja doći pa makar vozom, samo ako neko može da me pokupi na stanici.
nije sto je trinaest, neko sto je i boki 13Don Micevski piše:1.dule0911
2.Dusan64
3.Dragomir
4.ssf01 (ako ide neko iz ns-a pa da putujem sa njim jer kola nemam kod sebe ) - mozemo se dogovoriti pa cemo zapaliti zajedno ako nema nikog iz ns
5. Karadima (ako mi ne uvale da radim u nedelju)
6.MACANELI (cuj da ne dodjem pa bleja je bleja
7. BokiRS
8. Peca
9.matke+smederevci
10. Fat,strict and forgetful admin
11. Shomy i njegova lepsa polovina
12. Shoshon
12+1. Turbo Force (nije se upisao ali evo ga) (nije 13 da ne bude ...)
14. Jovana, Sibi i deca
15. bossko77 , Vuja i verovatno kompletan neregistrovani vozni park
16.foxfocus,najverovatnije...
17."MALI" Vlada sa najlepšom polovinom
18. alan FORD
19. Totti
20. Tihi92
21. Ivke (90% je da dolazim,ako ne budem imao auto uvek je tu GSP)
22. Panchevac
23. Vellisha
24.Aca06
25.maraiggy
26.darko darko
27.Peki_92(sve zavisi od vremena ali cu se potruditi)
28. Don Micevski(mozda cak i sa devojkom i to plavom
)
Ako budemo dolazili vozom biće nas jedan sigurno, možda dva. Pa nije baš da smo atlete, ali nismo ni vangabaritni, tu negdje oko 85 kg.macaneli piše:koliko vas ima iz ns?Ako vas nema dzumle pokupicu vas ja,samo nemojte da ste vangabaritni i ovako mi je patosiran focusIosis piše:Iz NS-a se dogovaramo, ako ne budemo imali prevoz, ja doći pa makar vozom, samo ako neko može da me pokupi na stanici.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
ako budete isli dvoje icete samnom pa nije ns preko sveta majku mu ima 55km samoIosis piše:
Ako budemo dolazili vozom biće nas jedan sigurno, možda dva. Pa nije baš da smo atlete, ali nismo ni vangabaritni, tu negdje oko 85 kg.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
da nemas slucajno nalepnice kluba? ako imas ponesi i njih da stavim na auto.ace1 piše:zbog onih koji pitaju za priveske Ford kluba
donosim ostatak privezaka na skup,pa ko je zainteresovan,privesci su i dalje 90din,dok traju rezerve
ponesi meni jedan (tj. da rezervisem) ako ne budem dolazio mozda neko pokupi od ovih iz ns-a, za nalepnicu isto vazi.......ace1 piše:zbog onih koji pitaju za priveske Ford kluba
donosim ostatak privezaka na skup,pa ko je zainteresovan,privesci su i dalje 90din,dok traju rezerve
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
ponesi i meni jedanace1 piše:zbog onih koji pitaju za priveske Ford kluba
Evo nove teme. http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =53&t=8199Iosis piše:Pa šta bi? Ko, koga, kako?Ajd da ne ofujemo ovde, piši u temi gdje si predstavio auto.