Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

nece da ide

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Necke
Poruka: 224
Član foruma od: ponedeljak, 19. okt. 2009. u 11:49h

nece da ide

Poruka od Necke » sreda, 20. apr. 2011. u 21:10h

ja stvarno neznam sta je sa mojim motorom, cas ide kao blesav, cas se vuce ko brebijen. pre ugradjivanja plina na benzin je isao extra, kako sam ugradio plin isao slicno kao na benzin i posle par dana da poceo da gubi snagu jednostavno se vuce ja mu odvijam onaj ventil za plin on i dalje nece a trosi kao tenk, a probao sam i na benzin isto se vuce. neznam sta vise da mu radim.sve sam mu menjao

taunus76
VR
Poruka: 634
Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h

Re: nece da ide

Poruka od taunus76 » sreda, 20. apr. 2011. u 21:51h

Ja sam imao ovakvih problema po dve stavke: prva je bila da mi je vukao fals vazduh na ulazima za plin na karburatoru, cudo jedno koliko to utice. Pa sam krenuo redom da zavrcem srafove stezem sajbne, i proveravam creva. Desavalo mi se u voznji da mi se na desnom grlu karba odvrne dizna za plin i pocne da vuce fals vazduh.

Druga stavka je bila paljenje: platine pa majstori samo zakrenu razvodnik on urla na leru a nemoze preko 80. Ponekad su se ta dva problema mesala pa sam uzeo sredio creva plina a onda uradio stelovanje paljenja. Taman sam ga sredio a ono tras ...

Ako ti se to desava i na plinu i na benzinu prvo dobro proveri sva creva za benzin i plin da li su stegnuta i da negde ne vuce fals vazduh a onda podesi paljenje skolski. Cisto sumnjam da se ovakav problem javlja i na plinu i benzinu zbog neceg drugog ...

Necke
Poruka: 224
Član foruma od: ponedeljak, 19. okt. 2009. u 11:49h

Re: nece da ide

Poruka od Necke » sreda, 20. apr. 2011. u 22:21h

stavio sam mu el. paljenje, a vukao je fals vazduh izmedju ploce i karburatora pa sam okrenuo plocu majstor za plin je stavio naopako,sad cu ovih dana biti slobodan, pa cu da mu povadim creva :)

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“