Zna li neko neki link gde moze da pogleda cewo film paklenih ulica 5 deo FAST FIVE Ako moze da mi pusti link na Privatni poruku ima pivo
Dobri su im filmovi mada jesu malo nerealni,ali zaniljivo je gledati ih
Zanimljiva prica za Legion iskreno ja volim takve filmove , ali me nervira kad odem na IMDB i vidim lose ocene ..pogotovo zato sto ima religije u filmu sto izgleda zapadni svet mnogo pogadja..tj svaki film u kome se spominje biblija ili sl. lose su ocene odnosno realno bi trebale biti vece
npr..Davincijev kod....
Jel neko gledao Black Swan ?? Film ocenjen 8.6 ..a totalno prosecan ..nista spektakularno za tu ocenu...ili ja nisam bio u elementu ??
Ocekivao sam mnogo gori film ...a u stvari film je odlican
Au kakav film , pogledao sam ga u subotu u bioskopu i ko hoce da uziva u akciji i zvucnim efektima nek obavezno se nadze u redu za kartu..
Kome se svideo pad crnog jastera treba da obavezno poleda film samo sto sa suprotne strane nisu somalijanci (ako sam se pravilno izrazio ) nego vanzemaljci...
uh isao bi opet da ga gledam...
Dusan64 piše:Doobar! Inception i dalje drzi mesto jednih od najboljih filmova koje sam skoro gledao,ali ovaj uopste ne zaostaje,samo da ima bolji kraj..
Ja uzeo taj inception da gledma i nista nisma razumeo, doduse , gledao sma ga mrtav umoran,ali dva puta pokusao i na kraju nisam ni pogledao. mada vidim da ga hvale svi
bossko77 piše:Zanimljiva prica za Legion iskreno ja volim takve filmove , ali me nervira kad odem na IMDB i vidim lose ocene ..pogotovo zato sto ima religije u filmu sto izgleda zapadni svet mnogo pogadja..tj svaki film u kome se spominje biblija ili sl. lose su ocene odnosno realno bi trebale biti vece
npr..Davincijev kod....
Jel neko gledao Black Swan ?? Film ocenjen 8.6 ..a totalno prosecan ..nista spektakularno za tu ocenu...ili ja nisam bio u elementu ??
Ocekivao sam mnogo gori film ...a u stvari film je odlican
Black swan vredi samo zbog par scena A tron sma i ja mislio da je je shit,ali je defitivno umetnost u pitanju