Godinama unazad slušam urbane legende kako je te šare od brisača
"lako ispolirati" i da ima
"neko negde, samo da se čujem sa kumom/šurakom od ortaka koji je to radio za broj" (za koga, tj. kuma, šuraka ili ortaka se ispostavi ili da je izgubio mobilni, ili mora da je promenio telefon ili su ga konačno oteli vanzemaljci).
Ne jednom sam bio u Glass Servisu da se raspitam oko poliranja. Sećam se jednom su me zavlačili
"tek što nije stigla aparatura za poliranje, zovite za koji dan", pa sam onda nekoliko puta prošao
"za koji dan" tretman dok konačno nije stiglo

Kad je
"konačno stiglo" otišao sam tamo a onda je na redu bilo
"nisu se majstori još obučili da rade sa tim, zovite za koji dan". Posle nekoliko zvanja i nekoliko puta po
"za koji dan", otišao sam tamo i dobio odgovor da su
"oni odustali od poliranja jer površina koja se polira ne može da prelama svetlost kako treba i postoji opasnost kad se vozi da pogled kroz staklo bude izobličen". Na moj komentar da je u pitanju zadnje staklo, tip se dosetio i rekao
"svejedno, gledate u rikverc ili u retrovizor".
Zanimljivo je i kad god (jedno 3-4 puta) da sam bio za neku sitnu rupicu ili tačkicu na staklu da se, ne znam šta, popuni, popravi,
šta li već, ali se reklamira onoliko, uvek im je nešto smetalo da to urade. Ili je premala (

1mm!) ili prevelika (

5mm!) ili šta ti ja znam...
Bitka sa "popravkom" stakla je unapred izgubljena bitka.
Ova munja što je pomenuo 911s [SK] obećava, mada je cena veća od delimičnog kasko osiguranja za prosečan auto ekonomske klase