1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
tip je mislim pisao na forumu da je oko 80, onaj majstor iz sapca ako se dobro svega secam, ja sam vozio, odlicno ide, frodovi imaju rotacone pumpe kjojima to nesmeta, i na dunavu je poskupelo pa skoro 85 dindzi evrodizel, normalo na vecu kolicinu, jbg ni to vise nije jeftino.knezevic piše:ovako auto imam nesto oko 1god i tada je D2 bio 105din a ED116 i tada sam govorio da je skupo ali za 1god da ode sve za 15din pa to je malo mnogoto je 10% ......
jedno pitanje zna li neko koja je cena loz uljamozda moja masina moze i na to
70din, prodao mi pre neki dan matorac 50 litri.knezevic piše: jedno pitanje zna li neko koja je cena loz uljamozda moja masina moze i na to
ispod ruke, bas kao na pumpama okolnim, ali nafta je da ne verujes 10 puta bolja nego na pumpama, mozda na molu je bolja, meni manje trosi te nafte, e sada, to je evro dizel, ja odmah sipam 2 l dvotaktola u bure pre nego sto mi natoce naftu, i sipa se bas zimi, mnogo je bolja nego nafta na pumpu, jbe ga prljava ambalaza, u svasta toce, mada imam neku kombinaciju, pustim na pretakanju kroz filter od 1,6 onaj sa dve cevke pretocim tako jednom iz bureta u bure, i redovno cistim filter za naftu, a i kada dodje vreme menjam, ja to sipam u balone od 6 l plasticne i samo tocim koliko mi treba, nisam bio skoro nisam imao vremena....knezevic piše:@darko
i jesi imao nekih problema, jel stucao ili nesto slicno? i naravno to se sipa samo leti![]()
sta na dunavu, na kojiu kolicinu i jel to legalno ili si ti nasao nesto ispod ruke? ako se sme pricati