Sigurnosni pojas
Moderator: Dragomir
- ivan_lkc
- Poruka: 204
- Član foruma od: nedelja, 19. jul 2009. u 15:29h
Sigurnosni pojas
Ne znam da li je ovoj temi ovde mesto, ali ja moram negde da je postavim...
Rasklopio sam ceo zadnji deo sierre, i kada sam skinuo sigurnosne pojaseve, oni su se skroz uvukli... Sad bih da ih namontiram ponovo, ali ne mogu da ih izvucem.. Jel zna neko da li tu postoji neka poluga ili neka fora za izvlacenje? Preznojio sam se koliko su me namucili... Hteo sam da ih otvorim, ali ima neki cudan sraf, sa 3 kraka, pa nisam imao alat...
Rasklopio sam ceo zadnji deo sierre, i kada sam skinuo sigurnosne pojaseve, oni su se skroz uvukli... Sad bih da ih namontiram ponovo, ali ne mogu da ih izvucem.. Jel zna neko da li tu postoji neka poluga ili neka fora za izvlacenje? Preznojio sam se koliko su me namucili... Hteo sam da ih otvorim, ali ima neki cudan sraf, sa 3 kraka, pa nisam imao alat...
- adnan89
- Poruka: 349
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 01:01h
Re: Sigurnosni pojas
nema poluge nego imaju magneti, stavi ga na sasiju (odnosno mjesto gdje je bio) i sam ce se otpustit i mozes ga onda izvuc...
ja sam secernu bolest dobio kontajuci dok ga nisam namontiro i sam se izvuko
ja sam secernu bolest dobio kontajuci dok ga nisam namontiro i sam se izvuko

- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
neki stariji modeli imaju odredjeni polozaj u kome rade,kao mera predostroznosti ,ako se auto prevrce,a nema trzaja oni opet blokiraju u tom polozaju
[youtube][/youtube]
svi smo to prosli
[youtube][/youtube]
svi smo to prosli

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- ivan_lkc
Pokusavao sam da ga zavrnem na mesto gde treba da stoji i opet nije hteo da se izvuce... Drugi pojas koji je skinut,skroz, pokusavao sam rukom da izvucem i posle dobrih 3 minuta sam uspeo, ali sam ga pustio da se umota i od tada nema sanse opet da ga izvucem... Iznervirao sam se 100 puta jutros... Pokusavacu i dalje sa razlicitim polozajima, pa cu da vidim sta ce da bude, na kraju ce morati da popusti...!! 

- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
bitno je da bude kao u polozaju u kome stoji u kolima
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- ivan_lkc
Resen problem... Morao sam da ga namestim na mesto gde treba da bude usrafljen, i bez problema sam izvukao pojas...