Novosti iz Ford-a
Moderator: ace1
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Novosti iz Ford-a
Bogami...uopste mu ne ide u prilog to sto je zardjao od stajanja..
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13903
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
I to je uvek, od prvog dana, u garazi bio parkiran. Nikad napolju.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
pa jesu li nalanplatili to, mislim jebes forda, uvek sam govorio da je nagore autu da stoji, tako i moj, kada sam ga vozio svaki dan 400 km nista, odkad sam poceo da ga vozim 1 km po leba dovraga, nema to veze sa rdjom, ocistio bi je on, kmoguce je da ga je so od zime dodatno nagrizla, svakim autu se to desava, i 10 dana da stoji dikovi rdjaju, pogotovo originalni pre od zamesnkih po mom zapazanju, ali zato nema pucanja na prvoj kisi na auto putu pri naglom kocenju , zasto su klesta blokirala, to je problem.Talladega_500 piše:I diagnoza je sledeca za F-150: otisli prednji kaliperi i unistili diskove i pakne. Ajde kaliperi i pakne nisu skupe, ali diskovi su oko $100 svaki. Tako da je ukupna diagnoza, sa delovima i rukama = $450. Divno.
Pitam ja njega kako auto sa 20,000 milja (32,000 km) na satu moze da ima takav problem. On odgovara da je zato sto ga slabo vozim i sve je zardjalo od stajanja. Istina je da bas malo vozim F-150, uglavnom mi sluzi zimi, ali ipak to nije izgovor.
Nikad vise Ford.Ovo je stvarno kap koja je prelila sasu.
- Talladega_500
- Yankee
Kaliperi su pokriveni pod garancijom, a ostatak je "potrosni materijal". Tako da je moj deo bio $450.00. Najskuplji su diskovi, $100 svaki.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- darko darko
pa i nisu skupi, za mondea je par 130 evra, ali koliki je ono kamion.
jel si razmisljao da ih tuzis, ako je tako, pa mogao si da pogines, a i druge da pobijes......
jel si razmisljao da ih tuzis, ako je tako, pa mogao si da pogines, a i druge da pobijes......
- Talladega_500
- Yankee
Nema nista od toga, to traje godinama i godinama i na kraju ako i dobijes nesto taman pokrije sve troskove sudjenja.
Nisam ja nista izgubio na ovome, vise je Ford izgubio. Mogli su mene imati kao vecnog kupca i mogao sam kupovati novi auto od njih svakih 5-6 godina. Njih ce to vise kostati nego sto je mene kostalo da popravim F-150.
Nisam ja nista izgubio na ovome, vise je Ford izgubio. Mogli su mene imati kao vecnog kupca i mogao sam kupovati novi auto od njih svakih 5-6 godina. Njih ce to vise kostati nego sto je mene kostalo da popravim F-150.
- Estariol
- Poruka: 959
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
Da sam na tvom mestu, ovo što si napisao poslao bih ka mejl Fordovom Customer service-u...
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...
- darko darko
ford je za 6 godina presao 30 000 km,ispravi me ako sam pogresio, verovatno su zaribala klesta stojeci, morao je da oseti da slabo vuce, da nesto koci, verovatno bi osetio na manuelnom menjacu pri priisku kvacila bi kocio sam, ali automatic v8 teze, oseti bi razliku da se seca kako je isao zadnji put...
ali kada se nekome smuci auto jbg, tu je kraj
mada ja bi poslao, taj kvar je ipak izazvao potrosnju paknova i diskova
ali kada se nekome smuci auto jbg, tu je kraj
mada ja bi poslao, taj kvar je ipak izazvao potrosnju paknova i diskova

- Talladega_500
- Yankee
Nije da on nije vozen vec je vozen kratke distance. Ja sam dugo vremena ziveo 2 minuta od posla i prodavnice, jednostavno nisam imao gde da ga vise vozim. Tek kasnije sam poceo da radim posao gde mnogo vozim i za to uglavnom koristim Mustang.
Ja ga nisam vozio zadnjih par meseci, tj. od kada je sneg prestao, onda sam poceo opet da vozim Mustanga. Ali ga je cale vozio barem jednom sedmicno.
Da ima neke koristi poslao bi zalbu Fordovom customer service, ali znam da nema koristi. Za 6 meseci dobio bi pismo sa gomilom cuvenim Americkim "I'm sorry".
Ubuduce samo Honda. Odlican kvalitet i najveca preprodajna cena (a pri tom njihovi polovni auti su veoma trazeni).
Ja ga nisam vozio zadnjih par meseci, tj. od kada je sneg prestao, onda sam poceo opet da vozim Mustanga. Ali ga je cale vozio barem jednom sedmicno.
Da ima neke koristi poslao bi zalbu Fordovom customer service, ali znam da nema koristi. Za 6 meseci dobio bi pismo sa gomilom cuvenim Americkim "I'm sorry".
Ubuduce samo Honda. Odlican kvalitet i najveca preprodajna cena (a pri tom njihovi polovni auti su veoma trazeni).
- Estariol
- Poruka: 959
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
Pa, ako sam dobro pročitao statistike od pre oko 2 godine, Lexus i Honda su u USA proglašeni za automobile sa najmanje kvarova, ne znam koliko je istine u tome...
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...
- Talladega_500
- Yankee
Ovo su zvanicna istrazivanja na vozilima 3 godine starim tj. iz 2008.
Broj kvarova na svakih 100 vozila:

Broj kvarova na svakih 100 vozila:

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam