ovo pitanje sam postavio u dijelu foruma dje se traze rezervi djelovi i tako to...ali postavicu ga i ovdje mozda ovdje neko bolje zna oko ovih stvari
imam Ford Ka 2000g ( Iz Podgorice sam) i nidje ne mogu da nadjem polovni CD 6000 ( RDS EON ) za moj Ford. Moj se pokvario posto sam mijenjao akumulator pa mi je bio zablokirao zbog KEY koda pa sam kucao 13 puta pogresan kod i posrao se u njega blago receno, nosio ga posle u ovlasceni servis al mu nema spasa...sve u svemu moze li mi ko reci dje mogu da nadjem u Srbiji polovnu CD 6000 on ovako izgleda:
http://medien.markt.de/bilder/2010/04/1 ... Modified=0
ili smao muziku, posto je valjda muzika ista kao i kod Mondea i ostalih fordova iz 2000 godista...pa cu samo ovu prednju plastiku da zamijenim.... dje mogu da nadjem ovo i od prilike kolko bi me ispalo para..
ako ko moze da mi pomogne hvala...pozdrav
CD RDS 6000 Ford Ka 2000 god.
- PablitoPG
- Poruka: 1
- Član foruma od: ponedeljak, 4. apr. 2011. u 14:03h
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Re: CD RDS 6000 Ford Ka 2000 god.
Nemoj da postavljas isto pitanje u razlicitim temama... sacekaj malo da ti neko odgovori...
Mislim da ti nista drugo ne preostaje nego vijanje tog playera u oglasima - otpadima, i bice problem oko slanja istog u Podgoricu..
Mislim da ti nista drugo ne preostaje nego vijanje tog playera u oglasima - otpadima, i bice problem oko slanja istog u Podgoricu..