Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Jbg. Ograničenje uma, na otvorenom 80 u gradu 50...
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ma nije on kriv, i njemu su naredili, to bi se trebalo drukcije resiti, a ne ovako sa kaznama jer uvek najebe sirotinja a onom u ML-u mu puca za kaznu od 100jura....
a to za ogranicenje, ja bi menjao po nekom mom misljenju, recimo po glavnim uliacama (bulevarima bi i dao do 70km/h ali kada zadjes u ove uske ulice gde mozda deca igraju zmurke fodbal itd e du bi stavio i 40km/h.......
a to za ogranicenje, ja bi menjao po nekom mom misljenju, recimo po glavnim uliacama (bulevarima bi i dao do 70km/h ali kada zadjes u ove uske ulice gde mozda deca igraju zmurke fodbal itd e du bi stavio i 40km/h.......
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Slažem se kolega na bulevarima može do 70 km/h, manje ulice 50 km/h, ali i djecu koja se kreću ulicama treba roditelji da vaspitaju. Sjećam se da mi je keva od kako znam za sebe stalno ponavljala, pazi, nemoj na ulicu, ne guraj se kad si pored ulice itd. Džaba ako ograničiš brzinu (možeš i na 10 km/h) ali ako se djeca guraju i ne paze može pred tebe da izleti baš u momentu kad nailaziš, tada ne bi imao ni vremena reagovati. Tako je meni pas izletio kad sam vozio bicikl. Vozio sam 30-35 km/h (posljednji put kad sam gledao na brzinomjer bilo je 30 i ubrzavao sam) vidio sam psa da trči prema meni ali je bio sa desne strane staze, ja sam se pomakeo lijevo i trebalo smo se mimoići. Ali pošto je išao drugi pas paralelno sa mnom taj što je trčao u susret se bacio kako bi ga izbjegao i pravo pred mene. Naravno pošto je izletio mi 2 m ispred mene nisam imao ni vremena stisnuti kočnicu.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- knez91
-
pa gledaj, mislim da je to ok, a ovamo bude 70 a ako ti ides po toj uskoj ulici 70 i pokupis nekog
ali recimo ako ides 40 e imas sanse da malo usporis a i ako ga pokupis nece biti toliko strasno kao sa 70......
i sta bi sa cukom
, idem pre neki dan do centra i na putu (raskrsnici ) mrtav ker, meni doslo da uzmem ja da ga sklonim (ali nisam imao sa cim ruko obristi posle) jer ja da sam naiso tuda sa mojim escorom koji je i ovako nizak (fabricki ja nisam nista dirao
) sjebo bi prednji branik ko 
i da se nadovezem na ovo prvo, jos bi uveo samo kamere da kontrolisu brzinu, i da nema ono rutinska kontrola itd pa da mi trazai 500din za prljave tablice
ako si napravio prekrsaj jbg plati ali samo ako je tu gde si napravi put dobar (da nema kratera) i da je obelezen.........

i sta bi sa cukom

i da se nadovezem na ovo prvo, jos bi uveo samo kamere da kontrolisu brzinu, i da nema ono rutinska kontrola itd pa da mi trazai 500din za prljave tablice

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/243630 ... magistrale
Obratiti pažnju na deo:
Obratiti pažnju na deo:
..
U automobilu se nalazilo na mestu suvozača i desetogodišnje dete
...
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4940
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
konacno se resih i sa osiguranjem,auto mi procenjen pre udesa da je vredeo oko 215 000dinareva...jest da mi doz dodje jos hiljadu evrona posto mi isplatio sve po 50%,al bar sam i to zavrsio...
...e da steta na njemu je oko 143 000,ostatak je negde oko 70 000

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Aliluja, kako god i koliko god 

pozdrav, Bojan

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4940
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
pazi oni meni dodju jos hiljadu evrona,pa da sam ih tuzio sad bi dobio
a meni treba kes...nakupio sam opet para za slican auto samo jos da ga ulovim... 

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ko li je ovaj mrtvu li mu mamu
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 82229.html
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 82229.html
- Iosis
- VIP
Ebi ga, Ford kad god bude u novinama bude nešto crno.
Ili saobraćajka ili eto sad ovo, nikad ga vidjetu u nagradim igrama...

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Nije, cini ti se, ima na mnogo pa zbog toga, ali mozda ce nego videti setitise ili pomoci, tesko njoj i njenoj porodici, nepise koji model boja 

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:

Bulevarom Evrope se u ovoj godini neće moći izaći na autoput.
Početak izgradnje ove saobraćajnice od Rumenačkog puta ka autoputu, počeće u drugoj polovini godine, ali bi spajanje trebalo da bude završeno polovinom naredne godine, kaže za Radio 021 pomoćnica direktora Zavoda za izgradnju grada, Zorica Ninić Stupar.
"Planiramo da projektnu dokumentaciju završimo u prvoj polovini godine. Paralelno s izradom projektne dokumentacije radi se na rešavanju imovinsko-pravnih odnosa. Nakon toga pristupamo pribavljanju građevinske dozvole, formiranju tenderske dokumentacije i izboru najpovoljnijeg ponuđača, odnosno izvođača radova", objašnjava pomoćnica direktora ZIG-a.
Zorica Ninić Stupar dodaje da povezivanje bulevara i autoputa ne može biti ranije završeno, jer treba izgraditi dva složena objekta: "To su most preko Kanala Dunav - Tisa - Dunav i nadvožnjak iznad pruge". Planirano je da četvrta deonica Bulevara Evrope, koja od Rumenačkog puta preko kanala vodi do autoputa, bude duža od tri kilometra. (D.S.)
Izvor dnevnik.rs
Izvodjac radova ce biti Euro Park pre dva dana su dobili projekat na tenderu

- knez91
-
jedno pitanje sta je tu dobro
jedino ako ti radis tamo pa ce biti posla onda ok
ali sramota je da se to radi 1godinu po projektu znaci u nasoj realnosti nece biti gotovo za 3godine.....
bolje bi im bilo da zavrse ovo sto su poceli (auto put, da spoje temerinsku sa temer.petljom.) i da te puteve odrzavaju kako treba a ne da rade novo a i ovo sto su napravili nije ni za
, sramo da auto put bg-ns ima toliko rupa, da ima znak na auto putu da ce u narednih 1km biti rupa na putu (kolotraga ili sta vec)
nego ima li neko inf o tunelu kroz frusku goru?

bolje bi im bilo da zavrse ovo sto su poceli (auto put, da spoje temerinsku sa temer.petljom.) i da te puteve odrzavaju kako treba a ne da rade novo a i ovo sto su napravili nije ni za

nego ima li neko inf o tunelu kroz frusku goru?
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Dobro je sto radim 
Bice gotovo, tj Euro Park ce ispostovati rok to je garantovano, kao sto je i ispostovao ova dva, a ostali... jbg.. ko zna... ovo 3 parce bulevara je najkvalitetnije u celom Novom Sadu, rade po nekoj novoj tehnologiji u 3 sloja. Jbg mora grad da napuni budzet tj mora da gradi bulevar pa da prodaje zemljiste koje stoji 100godina u travi i sumi...
Tunel... e o tome mozemo samo da sanjamo, kao i izgradnji Zezeljevog mosta

Bice gotovo, tj Euro Park ce ispostovati rok to je garantovano, kao sto je i ispostovao ova dva, a ostali... jbg.. ko zna... ovo 3 parce bulevara je najkvalitetnije u celom Novom Sadu, rade po nekoj novoj tehnologiji u 3 sloja. Jbg mora grad da napuni budzet tj mora da gradi bulevar pa da prodaje zemljiste koje stoji 100godina u travi i sumi...
Tunel... e o tome mozemo samo da sanjamo, kao i izgradnji Zezeljevog mosta

- knez91
-
e onda je dobro, samo neka se sljaka
pa put je stvarno dobar, ali koliko ce trajati to je pitanje, videceo kada krenu tuda kamioni .......... mada za sada sve pohvale....
za to pitam posto se dosta brujilo o tome, ne znam jel zbog nekih izbora ili ce se stvarno raditi.....
a stubovi na kojim je bio taj stari most su proveravani na gradj fakultetu, tj uzimani su uzorci i pokazno je da ce moci nositi novi most......

pa put je stvarno dobar, ali koliko ce trajati to je pitanje, videceo kada krenu tuda kamioni .......... mada za sada sve pohvale....
za to pitam posto se dosta brujilo o tome, ne znam jel zbog nekih izbora ili ce se stvarno raditi.....
a stubovi na kojim je bio taj stari most su proveravani na gradj fakultetu, tj uzimani su uzorci i pokazno je da ce moci nositi novi most......
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Sve to ok, gledao sam na Novosadskoj razglednici da bi morao da se srusi deo tvrdjave (kod Bastiona) zbog bla bla ... i tu je glavni problem..
Ali tu je i stari problem...
[youtube][/youtube]
Ali tu je i stari problem...
[youtube][/youtube]

- knez91
-
ovaj lik sto prica na pocetku, mi predaje inzenjersku geologiju, car od profesoora.....
Iosis ce znati vasica
znam, ali para vrti gde burgija nece..... da je to nekom u interesu to bi se vec pocelo graditi, ali posto nije to tapka u mestu.....
sto se mene tice neka oni ovo sto imaju odrzavaju kako treba i nista nam vise nece trebati
jel nekom stigla kazna , da ga je kamera uhvatial?
i jel danas strajkuju drotine, tj jel nece hvatati radarom po putu....
Iosis ce znati vasica

znam, ali para vrti gde burgija nece..... da je to nekom u interesu to bi se vec pocelo graditi, ali posto nije to tapka u mestu.....
sto se mene tice neka oni ovo sto imaju odrzavaju kako treba i nista nam vise nece trebati

jel nekom stigla kazna , da ga je kamera uhvatial?
i jel danas strajkuju drotine, tj jel nece hvatati radarom po putu....
- Iosis
- VIP
I Milinko i Đogo predaju na faksu. Obojica dobri profesori.
Eto ovde kaže da se most pomjera 6 mm, a nama je Milinko rekao da ide 9 mm.
Moram te razočarati, ali plavi su odustali od štrajka.

Eto ovde kaže da se most pomjera 6 mm, a nama je Milinko rekao da ide 9 mm.

Moram te razočarati, ali plavi su odustali od štrajka.
- knez91
-
a nama je pricao da se pomera 5mm i to je pominjao jedno 100puta...
e Je*o ih ja, danas sam na dva radara naleteo, prvi u koloniji pored crke ne znam kako me nisu videli, isao sam 55(ogranicenje 40) i jos pricao na fon (mada cim sam ih vide spustio sam fon uff), a druga na temerinskom putu pored mikoma............
e Je*o ih ja, danas sam na dva radara naleteo, prvi u koloniji pored crke ne znam kako me nisu videli, isao sam 55(ogranicenje 40) i jos pricao na fon (mada cim sam ih vide spustio sam fon uff), a druga na temerinskom putu pored mikoma............
- milanbil
- Poruka: 779
- Član foruma od: utorak, 2. nov. 2010. u 08:20h
Uf, čoveče, šta mi se juče desilo.
Umalo da promenim život iz korena...
Vozim ja Nišom i negde kod železničke stanice
(brzina oko 40-50 km na sat), nailazim na pešački prelaz krećući se levom trakom,
i primećujem da tip koji vozi desnom trakom nešto zastajkuje.
Bilo je predveče, a sunce mi bije pravo u oči pa se ništa ne vidi. Ja se u kolima zapričao
sa porodicom. Kola u desnoj traci su se već zaustavila ispred pešačkog, blokirala mi pogled na prelaz,
i odjednom brate mili, baba od nekih 75 godina nosi neke kese, gleda u zemlju izlazi pravo ispred mene na nekih 5-6 metra.
Ja brzo na kočnicu, pali se abs, i .........................
....................zaustavim se na nekih pola metra od bakutanera...
Znači, da sam zakočio samo par desetinki kasnije, odo u apsu....
Pozadi mi je sedela ćerkica od dve godine u sedištu za decu i verujte mi da je korisno, jer bi u suprotnom verovatno
udarila glavicom u prednje sedište...
Još ne mogu da se smirim.....
Umalo da promenim život iz korena...
Vozim ja Nišom i negde kod železničke stanice
(brzina oko 40-50 km na sat), nailazim na pešački prelaz krećući se levom trakom,
i primećujem da tip koji vozi desnom trakom nešto zastajkuje.
Bilo je predveče, a sunce mi bije pravo u oči pa se ništa ne vidi. Ja se u kolima zapričao
sa porodicom. Kola u desnoj traci su se već zaustavila ispred pešačkog, blokirala mi pogled na prelaz,
i odjednom brate mili, baba od nekih 75 godina nosi neke kese, gleda u zemlju izlazi pravo ispred mene na nekih 5-6 metra.
Ja brzo na kočnicu, pali se abs, i .........................
....................zaustavim se na nekih pola metra od bakutanera...
Znači, da sam zakočio samo par desetinki kasnije, odo u apsu....
Pozadi mi je sedela ćerkica od dve godine u sedištu za decu i verujte mi da je korisno, jer bi u suprotnom verovatno
udarila glavicom u prednje sedište...
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Izvini, ali..

a ti nisi mogao da predpostavis zasto?milanbil piše:Kola u desnoj traci su se već zaustavila ispred pešačkog

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Vozi pažljivije, automatski usporavaj ispred pešačkog, naročito kad ti vozila levo ili desno zaklanjaju pogled. Zakon je tu nedvosmislen, i ako smo se nekad mogli pouzdati u zdrav razum pešaka da neće krenuti u prelaženje pešačkog (bez semafora) dok nisu sigurni da mogu da pređu na drugu stranu, sad se izričito vozači moraju da prilagođavaju pešacima. Navikni se (vala ni meni nije baš lako da se naviknem na više pažnjemilanbil piše:Uf, čoveče, šta mi se juče desilo.
...

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X