Mnogo mi smrdi
Moderator: Dragomir
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Mnogo mi smrdi
Molim vas za savet gde ići. Počelo je da mi smrdi nešto na miris zagrejane gume ili nečeg sličnog. Ulazi kroz ventilacioni sistem kada uključim ventilator,a bogami oseća se i kada se otvori krov na kolima , tj ne mogu da definišem odakle dolazi. Pri tome,ne mogu jasno da osetim taj miris kada otvorim haubu i gurnem glavu u tom reonu.
Ono što je paralelno počelo da se dešava jeste da mi se ler gas podigao poprilično na recimo 1300 RPM ,i na benzinu a i na plinu,i mislim da ima neke veze sa time možda?
Hvala
Ono što je paralelno počelo da se dešava jeste da mi se ler gas podigao poprilično na recimo 1300 RPM ,i na benzinu a i na plinu,i mislim da ima neke veze sa time možda?
Hvala
- TBV
- Poruka: 597
- Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 19:57h
Re: Mnogo mi smrdi
Da ti ne curi ulje negde na auspuh ili tako nesto? A ako ti bas mnogo smrdi ti stavi stipaljku na nos 

No Turbo-no fun! No LPG! 

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Pa usteluj malo ler..normalno je da se digne malo sa lepsim vremenom,i meni se podigao na 1100rpm.. Probaj prvo to,mozda ima neke veze..jaci ler,vise se greje motor..bla,bla..
-
- Ljubitelj životinja
samo na plin mogu da stelujem ler i spustao sma ga jedno tri puta. nije to u pitnaju,ako ne i cetriri put,ali je smrad tu.
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Dusan64 piše:..normalno je da se digne malo sa lepsim vremenom i meni se podigao...

@ RSCabrio
Prebroj macke, mozda se neka zavukla pod haubu i tu skoncala...

...evo necu vise...pozz
- Dusan64
Kakav uvrnut mozak ti imas..

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
- Dusan64
Ajde

-
- Ljubitelj životinja
Lako je vama,a borba traje i traje....jutros prestalo da smrdi a ja teroa auto do majstora da vidi sta je,kao za inat. Da nisam neku kesu pokupio ,sto mi se desavalo, dve nedelje sam mislio da gorim,a ono se zalepila najlon kesa. Provozacu ga posle jos da proverim
- Dusan64
Sad kad razmisljam tvojim mozgom i ovaj naslov teme mi je..Deckonja piše:...![]()

Izvini za spam..RS_cabrio piše:Lako je vama,a borba traje i traje....jutros prestalo da smrdi a ja teroa auto do majstora da vidi sta je,kao za inat. Da nisam neku kesu pokupio ,sto mi se desavalo, dve nedelje sam mislio da gorim,a ono se zalepila najlon kesa. Provozacu ga posle jos da proverim

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
...za reply: pa operi ga!Dusan64 piše:Sad kad razmisljam tvojim mozgom i ovaj naslov teme mi je..

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Dusan64
A ne mogu da nadjeeeem prokleti klip antidepresiva gde Pop objasnjava likusi kako se pere.....

-
- Ljubitelj životinja
Odlican avatarfancy piše:...za reply: pa operi ga!Dusan64 piše:Sad kad razmisljam tvojim mozgom i ovaj naslov teme mi je..
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
koji ste vi likovi...
vi se zezate a njemu i dalje smrdi...

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ali macka okoncala koja je progutala gumu i otrovala se, pa je zelela da joj rs prospe pepeoDeckonja piše:Dusan64 piše:..normalno je da se digne malo sa lepsim vremenom i meni se podigao...eee samo nek je nama lepog vremena...
@ RSCabrio
Prebroj macke, mozda se neka zavukla pod haubu i tu skoncala...![]()
...evo necu vise...pozz

e citam post, moze biti nesto oko struje, nenzam, ako dize tako gas (neverujem da je zbog neke mace cice

- Dusan64
Ko se zeza,ne mogu da nadjem klip,jel kazem..Shomy_ksh piše:koji ste vi likovi...![]()

- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
Meni se na petici desilo da sam preticuci sleper naleteo, srecom, samo na ogroman najlon, koji se naravno zalepio ispod grane i obmotao oko poluosovine (morao sma da skidam), pa je smrdelo neverovatno mnooogoo dugo, mrzelo me da se bakcem time i struzem cevke.....Mozda si nesto zakacio...
-
- Ljubitelj životinja
to se i meni jednom desilo,bio sam ubeđen da gorim, i mnogo je vremena trebalo da shvatim da je kesa,ali nije. gledao sam sada.
Promenio sam kaiš, i treba i remenicu radilice jer je zeznuta (gde to da tražim). Takođe,jedno gumeno crevo za vodu neko nije fixirao pa je kacilo auspuh,pa je mozda i to smrdelo. Nosac motora nije bio stegnut tj drzao se na jednom polustegnutom srafu (drugog nije ni bilo) pa je pretilo da motor ispadne.a bogami mi treba i novo crevo koje za servo kojie ide od posude....ali ubeđen da sam završio posao, krenem kući kada i smrad je i dalje tu i pojačava se ako dajem veći gas-
eh da, i šta se bre izvinjavate..samo nek je veselo.
Promenio sam kaiš, i treba i remenicu radilice jer je zeznuta (gde to da tražim). Takođe,jedno gumeno crevo za vodu neko nije fixirao pa je kacilo auspuh,pa je mozda i to smrdelo. Nosac motora nije bio stegnut tj drzao se na jednom polustegnutom srafu (drugog nije ni bilo) pa je pretilo da motor ispadne.a bogami mi treba i novo crevo koje za servo kojie ide od posude....ali ubeđen da sam završio posao, krenem kući kada i smrad je i dalje tu i pojačava se ako dajem veći gas-
eh da, i šta se bre izvinjavate..samo nek je veselo.
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Da nisi malo zakandelio lamelu?
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
-
- Ljubitelj životinja
Ma jok, nisma potpisao auto 5 puta u zivotu (ne drzima u brzini kad stojim), i menjao sma skoro lamelu misleci da je nesto drugo,tj bila poptpuno zdrava, nisam je ni menjao.Izlazi mi peska iz bubrega,pa nisma vozio par dana da proverim,ali desava se samo kada jace vozim.
Boki, off je,ali distance koje si uzeo,jer ima negde za alfa romeo 156
Boki, off je,ali distance koje si uzeo,jer ima negde za alfa romeo 156
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan četvrtak, 7. apr. 2011. u 11:52h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Imas na Bubanj potoku coveka koji pravi za koji god auto ti treba
Chip tuning za Ford-ove
-
- Ljubitelj životinja
jel ima neki telefon i kakve su cene?
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
@dusan 64 cekamo taj klip 

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

-
- Ljubitelj životinja
duki podbacio,jos nema klipa. A ja sam prihvatio savete,cak sam ga i opro,ali evo smrdi mi i dalje.i ta kad ga malo remnem,pojacava se.sedim upravo na parkingu i njusim.fora je da ne smrdi u motornom prostoru nego samo na ventilaciji.bar mi se tako ciini