Evo šta sam ja primetio: Lep auto, ali postoji šansa da je udaran, s obzirom da ima prednji branik starije serije mk6, a '97. god bi trebalo da ima onaj sa maglovkama ili ležištima za iste. Takođe, vrata gepeka su sa natpisom Ghia a komandna tabla niej ona imitacija drveta - možda je čovek promenio, ali ne mo'š bit' siguran - možda je dodao pločicu Ghia, a možda je menjao vrate jer je udaran ili su istrulila. Isto tako, mislim da bi Ghia iz '97 trebalo da ima klimu dok je ovaj nema - s tim da ne znam da li je '97. sa Ghia paketom išla i klima, i takođe mi se čini da 1.4 motor nije išao sa Ghia paketom (nsiam siguran jer nisam video nijedan ni u oglasima, ispravite me ako grešim). Ghia bi takođe trebala da ima hromiranu elipsu na prednjoj masci, što me opet navodi na pomisao da su zadnja vrata menjana, a još jedna stvar, Eskorti '97 bi trebali da imaju onu rešetku sa šestougaonim rupama napred, a ne sa vodoravnim krilcima na masci, moj iz '95. ima takvu, tako da mislim da je i to menjano. I poslednja stvar - ima metalnu usisnu granu, što me takođe navodi na pomisao da je nšto rađeno, jer - opet je moguće da grešim - eskorti posle '96 koliko znam imaju plastičnu usisnu, ali možda je ubacio tu granu da bi ugradio jeftiniji plinski uređaj... Sve u svemu, puno detalja koji bude sumnju za onog ko kupuje auto da bi ostao kod njega duže vremena.