By miroslavk82 at 2011-03-20

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Na osnovu čega znaš da je to GT? GT je imao 1.6 sa dvogrlim karburatorom, 4-2-1 izduvnom granom, drugačija sedišta, drugi cajgeri, crno nebo, i još gomila detalja. Ovaj Taunus nije postojao sa petospetenim menjačem. Ako ti je motor originalan broj motora će biti sadržan u broju šasije.stevank piše:zaboravih, bilo je tu jos par pitanja... ima petostepeni menjac. motor mu je inace 1.3 ,i tako se vodi u saobracajnoj, mada mu je pojacana kubikaza. koliko znam, to je gt model '73. godiste. receno mo je da oni, pogotovo sa 1.3 motorom imaju cetvorostepeni menjac. majstor sumnja da je ovaj iz siere, ali ni za to nisam merodavan. ortak ce da mu radi lim, mozda ga je vec razbucao. kasnije cemo da mu dotegnemo masinu, resimo instalaciju i tako to. mozda sam trebao obrnutim redosledom, ali nisam to mogao da uskladim. ostavicu mu iste felne, kad dodje akril farba na njih, bice to sasvim druga prica
Van piše: ...за све те буђаве фордове
van piše:1. Ne postoji GT 1.3 OHC motor
2. Glava do 1.6 bila ona GT ili obicna ne moze na 1.3 motor ( mozes glavu da stavis na motor ali ne moze da radi motor sa njom )
3. Slikaj kod( code) motora ili oznaku kubikaze na bloku