vozi golf 2 da te ceo svet razume :D
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13535
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: vozi golf 2 da te ceo svet razume :D
Hehe, necu veruj mi, video sam je jednom sedmicu dana u zadnjih 6 meseci. Moze da kritikuje voznju koliko zeli, nista mi nece smetati. 

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Ne bi ja tako mogao , videti ribu jednom u 6 meseci , DAMN covece kako izdrzavas

1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Talladega_500
- Yankee
Vidis ovog ciku sa mog avatara? E pa tako i ja izgledam od kada sam se vratio iz Srbije (vratio sam se Januara 9) ... samo je kod mene sve stvarno (od nespavanja, nervoze i slicnog), nije sminka. Hehe.
(Inace, to je Zacky Vengeance, gitarista mog omiljenog benda (Avenged Sevenfold)).
Morao sam se vratiti u Ameriku posle posete Srbiji za da zavrsim neke sitnice oko stana, posla, kredita od fakulteta ... I Maja prvog eto me u Beogradu, ali ovaj put se ne odvajam od nje.
Nisi zaista mislio da se Yankee kao ja vraca u Srbiju zato sto mu Srbija nedostaje? Hehe
(Inace, to je Zacky Vengeance, gitarista mog omiljenog benda (Avenged Sevenfold)).
Morao sam se vratiti u Ameriku posle posete Srbiji za da zavrsim neke sitnice oko stana, posla, kredita od fakulteta ... I Maja prvog eto me u Beogradu, ali ovaj put se ne odvajam od nje.
Nisi zaista mislio da se Yankee kao ja vraca u Srbiju zato sto mu Srbija nedostaje? Hehe
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Taunus 17m
Mislim da je jednostavnije da prevuces devojku preko , jefinije je
Kapirao sam dolazis u Srbiju zbog nekoga , ali nisam kapirao zbog devojke...

Kapirao sam dolazis u Srbiju zbog nekoga , ali nisam kapirao zbog devojke...
- Talladega_500
- Yankee
Jeftinije + mogu i dalje Ford da vozim.
Treba mi odmor od svega, plus ja i cale idemo u Dalmaciju jedno vreme ... e to ce biti raj na zemlji, bio sam tamo samo jednom od Oluje.
Samo ... nema vise Mustanga, NASCAR-a, Summerfesta (najveci muzicki festival na svetu koji se odrzava kod mene u gradu), auto-shows Americke klasike ...

Treba mi odmor od svega, plus ja i cale idemo u Dalmaciju jedno vreme ... e to ce biti raj na zemlji, bio sam tamo samo jednom od Oluje.
Samo ... nema vise Mustanga, NASCAR-a, Summerfesta (najveci muzicki festival na svetu koji se odrzava kod mene u gradu), auto-shows Americke klasike ...

- Taunus 17m
A sta mislis kako je meni , cele godine cekam KOE (King of Europe Drift) i zbog smrdljive Zastave tj Fiat-a otkazu ....
Kod tebe bar na godisnjem nivou bude vise manifestacija...
A Dalmacija ... Hmm nisam bio u hrvatskoj od 96-e ... Tada me cale zadnji put vodio da vidimo da li su nam zapalili kucu ili ne.

Kod tebe bar na godisnjem nivou bude vise manifestacija...
A Dalmacija ... Hmm nisam bio u hrvatskoj od 96-e ... Tada me cale zadnji put vodio da vidimo da li su nam zapalili kucu ili ne.
- Talladega_500
- Yankee
Ja obozavam Americku klasiku i preko leta gotovo svaki vikend sam na auto shows. Nema neke odredjene lokacije, samo se provozam kroz naselje i uvek nadjem mesto gde se ljudi okupljaju.
A Masterpiece auto show je nesto posebno, traje 2 dana i nema onoga sto nema. Od klasicnih Duesenberga, Alfa i slicnih koji vrede po par miliona dolara do modernih Ferrarija i Lamborghinija. Odrzava se u Avgustu i posto firma za koju radim je jedan od sponzora ja volontiram svake godine tako da vidim sve aute dan pre svih drugih ljudi. Ono je raj na zemlji za mene. Mislim da ce mi to najvise nedostajati.
A takvih auto-shows ima gomila i na sve idem.
Ovo su slike od prosle godine:
http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtop ... =29&t=2316
Isto je i za muzicke festivale, prosle godine sam isao na koncerte Iron Maiden, Avenged Sevenfold, Skillet, Disturbed ...
A u Hrvatskoj sam bio jednom od rata, 2008, i bilo je prelepo, sedmica dana raja. Jedva cekam da idem opet.
A Masterpiece auto show je nesto posebno, traje 2 dana i nema onoga sto nema. Od klasicnih Duesenberga, Alfa i slicnih koji vrede po par miliona dolara do modernih Ferrarija i Lamborghinija. Odrzava se u Avgustu i posto firma za koju radim je jedan od sponzora ja volontiram svake godine tako da vidim sve aute dan pre svih drugih ljudi. Ono je raj na zemlji za mene. Mislim da ce mi to najvise nedostajati.
A takvih auto-shows ima gomila i na sve idem.
Ovo su slike od prosle godine:
http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtop ... =29&t=2316
Isto je i za muzicke festivale, prosle godine sam isao na koncerte Iron Maiden, Avenged Sevenfold, Skillet, Disturbed ...
A u Hrvatskoj sam bio jednom od rata, 2008, i bilo je prelepo, sedmica dana raja. Jedva cekam da idem opet.
- Talladega_500
- Yankee
A inace, zbog cega je KOE otkazan?
- Taunus 17m
Takve manifestacije u Srbiji vise ni ne postoje , nesto ima ali je mizerno kako je bio pre par godina.
Tako da jbg.
A sto se tice americke klasike , haha da se ne ponavljam..
Ja sam vise u Jap fazonu , zato i pratim drift itd...
A sto se Hrvatske tice ja necu jos dugo ici , bar ne planiram , hteo sam prosle godine na Soltu ici , ali nisam imao vremena zbog posla koji ne mogu tek tako da ostavim.
Zato sto Fiat ne da onaj plato na kom se odrzavala manifestacija.Sto je u sustini njihov parking.
Oni su bili sponzori prosle i pretprosle godine a sad kao nece da sponzorisu , organizatori u medjuvremenu nisu nasli zamensko mesto i sve otislo dodjavola.
Nesto se spominje Ada Huja kao nova lokacija sto je po meni bezveze...
Tako da jbg.
A sto se tice americke klasike , haha da se ne ponavljam..
Ja sam vise u Jap fazonu , zato i pratim drift itd...
A sto se Hrvatske tice ja necu jos dugo ici , bar ne planiram , hteo sam prosle godine na Soltu ici , ali nisam imao vremena zbog posla koji ne mogu tek tako da ostavim.
Zato sto Fiat ne da onaj plato na kom se odrzavala manifestacija.Sto je u sustini njihov parking.
Oni su bili sponzori prosle i pretprosle godine a sad kao nece da sponzorisu , organizatori u medjuvremenu nisu nasli zamensko mesto i sve otislo dodjavola.
Nesto se spominje Ada Huja kao nova lokacija sto je po meni bezveze...
- Talladega_500
- Yankee
Po tvom voznom parku mi ne izgledas kao da se palis na Japance.
Ja nemam nista protiv njih, ali nisu moj stil. Ja volim velike motore, zadnju vucu, mnogo hroma ... tj. Americke aute.

I naravno sto vece pickupe.

Ja nemam nista protiv njih, ali nisu moj stil. Ja volim velike motore, zadnju vucu, mnogo hroma ... tj. Americke aute.

I naravno sto vece pickupe.

- Taunus 17m
U potpisu jedan deo vozila , plus 200sx S13 , i u najavi Honda CRX ...
Sta znam , ja volim manje naturbinirane motore , pod manje smatram do 3.0 Turbo ...
Odusevljava me nova Silvia S16 , 2.0 300 ks ...
Amere ne volim jer (nekad bilo sad ne toliko) , previse za premalo .
Smorim se kad vidim recimo Camaro 5.0 sa 130 ks ... Uzas...
Nadji me na fejsu pa ces da vidis slike i sve ce ti biti jasno

Sta znam , ja volim manje naturbinirane motore , pod manje smatram do 3.0 Turbo ...
Odusevljava me nova Silvia S16 , 2.0 300 ks ...
Amere ne volim jer (nekad bilo sad ne toliko) , previse za premalo .
Smorim se kad vidim recimo Camaro 5.0 sa 130 ks ... Uzas...
Nadji me na fejsu pa ces da vidis slike i sve ce ti biti jasno

Poslednja izmena: Taunus 17m, na dan subota, 19. mar. 2011. u 02:54h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Talladega_500
- Yankee
Pa dobro, to je bio mracni deo Americke auto industrije tokom kasnih 1970ih i 1980ih.
Zato danas mozes dobiti 426 hp Camaro za $30,000 i 412 hp Mustang za $29,000 (radi poredjenja, VW GTI sa 210 hp je ovde oko $25,000).
Ili novi Mustang Boss 302, tuce BMW M3 i Audi R8 sa Laguna Seca iako je $20,000 jeftiniji od M3 i $80,000 jeftiniji od R8 (ima video na you-tube).
Ja ne volim Japance iz nekoliko razloga. Pre svega, sve do 1990ih uopste nisu imali svoj identitet, sve sto su radili je bila kopija zapada, klasika im je nepostojeca. Drugo, jeste da imaju odlicne male motore, ali ukupna snaga je i dalje mala, a ja sam jedan od onih koji vise vole 5.0L sa 235 hp (kao sto je imao Mustang tokom 1980ih) nego 2.0L sa 200 hp (kao sto ima danasnja Honda Civic Si) jer mi je obrtni momenat na niskim RPMs bitniji od ukupne snage. A obrtni momenat se moze izvuci samo sa velikim motorom ili mali motor + turbo/supercharger.
I jednostavno ono sta sam vozio me je bas razocaralo, posebno sportski. Vozio sam recimo Mitsubishi 3000GT/GTO, mislim da je 3.0L turbo sa 320 hp ... brz nema sta, ali opet nekako dosadan ... kao Buick na stereoidima. Odlicno ubrzava, ali opet zaspes za volanom koliko nije u stanju da ti digne adrenalin.
Svidja mi se nova Honda CR-Z, kad bi ponudili obican benzinac (ne samo sadasnji hybrid) i smanjili cenu mozda bi je i kupio.
Mada je ovo jedini Japanac za koga bi sigurno dao pare ... Toyota Tundra 5.7L V8.

Zato danas mozes dobiti 426 hp Camaro za $30,000 i 412 hp Mustang za $29,000 (radi poredjenja, VW GTI sa 210 hp je ovde oko $25,000).
Ili novi Mustang Boss 302, tuce BMW M3 i Audi R8 sa Laguna Seca iako je $20,000 jeftiniji od M3 i $80,000 jeftiniji od R8 (ima video na you-tube).
Ja ne volim Japance iz nekoliko razloga. Pre svega, sve do 1990ih uopste nisu imali svoj identitet, sve sto su radili je bila kopija zapada, klasika im je nepostojeca. Drugo, jeste da imaju odlicne male motore, ali ukupna snaga je i dalje mala, a ja sam jedan od onih koji vise vole 5.0L sa 235 hp (kao sto je imao Mustang tokom 1980ih) nego 2.0L sa 200 hp (kao sto ima danasnja Honda Civic Si) jer mi je obrtni momenat na niskim RPMs bitniji od ukupne snage. A obrtni momenat se moze izvuci samo sa velikim motorom ili mali motor + turbo/supercharger.
I jednostavno ono sta sam vozio me je bas razocaralo, posebno sportski. Vozio sam recimo Mitsubishi 3000GT/GTO, mislim da je 3.0L turbo sa 320 hp ... brz nema sta, ali opet nekako dosadan ... kao Buick na stereoidima. Odlicno ubrzava, ali opet zaspes za volanom koliko nije u stanju da ti digne adrenalin.
Svidja mi se nova Honda CR-Z, kad bi ponudili obican benzinac (ne samo sadasnji hybrid) i smanjili cenu mozda bi je i kupio.
Mada je ovo jedini Japanac za koga bi sigurno dao pare ... Toyota Tundra 5.7L V8.

- Taunus 17m
Japanski klasici :
Skyline GTR C10
280ZX
S12 Silvia
Corolla AE86
Itd itd.. Sve modeli do 90-ih , posle 90-ih su tek napravili ludilo , sta znam meni se oni svidjaju , odgovaraju mom karakteru.
Uvek bih pre vozio Supru Mk4 nego Mustang Boss ili nesto slicno ...
Ja se odusevim kad svaki put kad sednem u S13 a kamoli da se docepam recimo S15 a to su im uslovno receno socijalne klase sportskih vozila.
Za full sport , mmmm R35 GTR kao dobar dan.
Kao sto sam rekao , manji naturbinirani motori , a nisam ni gadljiv na Vtec
Vtec just kicked in Yo !
Realno , a to je i cinjenica , japanci su poceli tako sto su kopirali sve redom , i amere i evropljane ali od necega se mora poceti.
Na konto cena , pravila koja vaze kod tebe ne vaze i kod mene , gledao sam pre nekoliko dana 2006 Mustang ne znam da li je i GT bio sa cenom od 17.000 eur .
Znaci polovan auto na koji se treba platiti carina i porez , i to te ovde kosta 20.000 , za te pare uzmem auto koji mi odgovara i koji je meni licno bolji od njega.
Sta ce mi auto koji moze da ide samo pravo.
M modeli iz BMW-a nazalost zive na staroj slavi , lep jeste ,ali nije to taj BMW kao sto je nekada bio.
Edit:
Da dodam , DAMN
[youtube][/youtube]
3.0 900 ks
Skyline GTR C10
280ZX
S12 Silvia
Corolla AE86
Itd itd.. Sve modeli do 90-ih , posle 90-ih su tek napravili ludilo , sta znam meni se oni svidjaju , odgovaraju mom karakteru.
Uvek bih pre vozio Supru Mk4 nego Mustang Boss ili nesto slicno ...
Ja se odusevim kad svaki put kad sednem u S13 a kamoli da se docepam recimo S15 a to su im uslovno receno socijalne klase sportskih vozila.
Za full sport , mmmm R35 GTR kao dobar dan.
Kao sto sam rekao , manji naturbinirani motori , a nisam ni gadljiv na Vtec

Realno , a to je i cinjenica , japanci su poceli tako sto su kopirali sve redom , i amere i evropljane ali od necega se mora poceti.
Na konto cena , pravila koja vaze kod tebe ne vaze i kod mene , gledao sam pre nekoliko dana 2006 Mustang ne znam da li je i GT bio sa cenom od 17.000 eur .
Znaci polovan auto na koji se treba platiti carina i porez , i to te ovde kosta 20.000 , za te pare uzmem auto koji mi odgovara i koji je meni licno bolji od njega.
Sta ce mi auto koji moze da ide samo pravo.
M modeli iz BMW-a nazalost zive na staroj slavi , lep jeste ,ali nije to taj BMW kao sto je nekada bio.
Edit:
Da dodam , DAMN
[youtube][/youtube]
3.0 900 ks
Poslednja izmena: Taunus 17m, na dan subota, 19. mar. 2011. u 03:14h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
E moj Coki, sad ti mene kritikuj, a ja sednem i odem u Kragujevac na KOE, dodjem do kapije, pogledam dole, vidim uredno pale gume, i ni ne udjem da vidim šta se dešava već produžim dalje sa ženskom na pićeTaunus 17m piše:A sta mislis kako je meni , cele godine cekam KOE (King of Europe Drift) i zbog smrdljive Zastave tj Fiat-a otkazu ....![]()

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Talladega_500
- Yankee
To je stari mit da Ameri mogu ici samo pravo, ali realnost je potpuno drugacija.
Da ti docaram ovako: proslogodisnji sampion Formula D (drift) serije, Vaughn Gittin, je osvojio titulu za volanom Ford Mustanga.
U Grand Am seriji (nesto kao Americka verzija BTCC i WTCC) prosle godine Mustang je zauzeo prve 3 pozicije i 5 od prvih 6 mesta protiv konkurenata kao sto su M3 i Porsche 997.

Da ti docaram ovako: proslogodisnji sampion Formula D (drift) serije, Vaughn Gittin, je osvojio titulu za volanom Ford Mustanga.
U Grand Am seriji (nesto kao Americka verzija BTCC i WTCC) prosle godine Mustang je zauzeo prve 3 pozicije i 5 od prvih 6 mesta protiv konkurenata kao sto su M3 i Porsche 997.

- Taunus 17m
A da li je imao klosarsku socijala live rear axle ili je imao nezavisno vesanje preuzeto sa ne znam shelby-ja ili je dizajnirano za njega?
Ova je objasnila...
[youtube][/youtube]
@Stefan
Decko ti se drogiras...
Ova je objasnila...
[youtube][/youtube]
@Stefan
Decko ti se drogiras...

- Talladega_500
- Yankee
If it ain't broken - don't fix it. Funkcionise toliko dobro da i na stazama i na ulicama tuce ne samo konkurente vec i mnogo skuplje aute. Kao sto rekoh, tuce M3. To sve govori o njemu, a sta tek onda radi direktnim konkurentima (Camaro, 370Z i slicni) da ne govorim.
A inace, za mene auti iz 1980ih se nikako jos uvek ne mogu smatrati klasikom. Za mene je klasika ono sto je napravljeno pre 1972, te godine za mene je auto industrija umrla. Te 1972 godine OPEC je uveo embargo zapadu i vecina auta posle toga su bili auti koje su kompanije morale praviti, nikako zelele praviti. A Japanci pre 1972 zaista nemaju nista, osim mozda Toyota 2000GT i par Prince modela, ali je sve to bilo samo velika kopija zapada.
[youtube][/youtube]
A inace, za mene auti iz 1980ih se nikako jos uvek ne mogu smatrati klasikom. Za mene je klasika ono sto je napravljeno pre 1972, te godine za mene je auto industrija umrla. Te 1972 godine OPEC je uveo embargo zapadu i vecina auta posle toga su bili auti koje su kompanije morale praviti, nikako zelele praviti. A Japanci pre 1972 zaista nemaju nista, osim mozda Toyota 2000GT i par Prince modela, ali je sve to bilo samo velika kopija zapada.
[youtube][/youtube]
- Talladega_500
- Yankee
p.s. kazi Sebastianu da proveri papicucu gasa, ipak je to Toyota. 

- Taunus 17m
Ne brini se , Supra nema problema s tim , ona je na sajlu ...
Elem zelis mi reci da je ovo :

Bolje od ovoga ?

Na prvoj slici imas , balans sanglu , poprecne stabilizatore , panhardovu polugu a na drugoj potpuno nezavisno Multilink vesanje sa poprecnim stabilizatorima i balans stanglom.
Doduse na drugoj slici nema balans stangle skinuta je.
Ne znam koliko se razumes u mehaniku , ali po mom iskustvu ovo drugo pokida ovo prvo kao svinja masan dzak.
Multilink na delu :
[youtube][/youtube]
Live rear axle , dosta bajata ali princip je isti
[youtube][/youtube]
Elem zelis mi reci da je ovo :

Bolje od ovoga ?

Na prvoj slici imas , balans sanglu , poprecne stabilizatore , panhardovu polugu a na drugoj potpuno nezavisno Multilink vesanje sa poprecnim stabilizatorima i balans stanglom.
Doduse na drugoj slici nema balans stangle skinuta je.
Ne znam koliko se razumes u mehaniku , ali po mom iskustvu ovo drugo pokida ovo prvo kao svinja masan dzak.
Multilink na delu :
[youtube][/youtube]
Live rear axle , dosta bajata ali princip je isti
[youtube][/youtube]
- Talladega_500
- Yankee
Priznajem da ne znam mnogo o mehanici, ali po rezultatima na stazi Mustang ne zaostaje nista za "modernijim" autima.
Recimo, Motor Trend je nedavno na stazu stavio obican Ford Mustang GT protiv BMW M3. Oni imaju svoju stazu na kojoj testiraju sve aute. Mustang 5.0L sa 412 hp i $29,000, M3 4.0L sa 400 hp i $55,000. U rukama obicnog vozaca Mustang je bio 3 sekunde brzi. U rukama profesionalnog vozaca M3 je bio za 0.09 sekundi brzi. S tim sto ga je Mustang potukao na pravcu i na testu kocnica.
Onda su isto imali $27,500 Hyundai Genesis Coupe (3.8L sa 306 hp) protiv obicnog $22,500 Mustang (3.7L sa 305 hp). Da napomenem da je Genesis laksi. Na kraju razlika je bila 0.03 sekunde u korist Hyundaia.
Znaci sve beznacajne razlike. Znaci Mustang nema prednost u snazi, nema prednost u tezini, a ostvaruje slicna vremena na stazama - znaci da suspenzija nikako ne moze biti losa kao sto se prica.
A Ford ima poprilicnu ustedu u proizvodnji (i automatski moze da trazi nizu cenu u prodaji). Mislim, postoji razlog zasto Mustang postoji vec skoro 50 godina i zasto je prodat u 9.5 miliona primeraka. Koliko takvih ili slicnih auta se moze pohvaliti sa tim? Ja stvarno ne znam nijedan drugi.
A ako bas hoces auto koji je napravljen iskljucivo za stazu, spomenucu opet onaj Boss 302 ili novi Shelby GT350 ili neki od after-market tuning proizvoda koje Ford nadgleda (Roush, Saleen, Steeda ...).
Sta tek Shelby GT350 radi necu ulaziti u detalje ...

Recimo, Motor Trend je nedavno na stazu stavio obican Ford Mustang GT protiv BMW M3. Oni imaju svoju stazu na kojoj testiraju sve aute. Mustang 5.0L sa 412 hp i $29,000, M3 4.0L sa 400 hp i $55,000. U rukama obicnog vozaca Mustang je bio 3 sekunde brzi. U rukama profesionalnog vozaca M3 je bio za 0.09 sekundi brzi. S tim sto ga je Mustang potukao na pravcu i na testu kocnica.
Onda su isto imali $27,500 Hyundai Genesis Coupe (3.8L sa 306 hp) protiv obicnog $22,500 Mustang (3.7L sa 305 hp). Da napomenem da je Genesis laksi. Na kraju razlika je bila 0.03 sekunde u korist Hyundaia.
Znaci sve beznacajne razlike. Znaci Mustang nema prednost u snazi, nema prednost u tezini, a ostvaruje slicna vremena na stazama - znaci da suspenzija nikako ne moze biti losa kao sto se prica.
A Ford ima poprilicnu ustedu u proizvodnji (i automatski moze da trazi nizu cenu u prodaji). Mislim, postoji razlog zasto Mustang postoji vec skoro 50 godina i zasto je prodat u 9.5 miliona primeraka. Koliko takvih ili slicnih auta se moze pohvaliti sa tim? Ja stvarno ne znam nijedan drugi.
A ako bas hoces auto koji je napravljen iskljucivo za stazu, spomenucu opet onaj Boss 302 ili novi Shelby GT350 ili neki od after-market tuning proizvoda koje Ford nadgleda (Roush, Saleen, Steeda ...).
Sta tek Shelby GT350 radi necu ulaziti u detalje ...

- Taunus 17m
Najbitniju stvar si izostavio , kazes u rukama prosecnog vozaca M3 bezi Mustang-u 3 sec , a realno na ulicama ce se i nalaziti tek prosecni vozaci.
A i novji mustanzi 2010 -2011 svi imau multilink , u realnim uslovima live rear axle nema nikakve sanse protiv multilinka.
Na zalost ne mogu nigde da nadjem uporedni test multilink vs live axle ...
A i novji mustanzi 2010 -2011 svi imau multilink , u realnim uslovima live rear axle nema nikakve sanse protiv multilinka.
Na zalost ne mogu nigde da nadjem uporedni test multilink vs live axle ...
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Ajde braćo moderatori splitujte ovaj topik, oteo se kontroli 

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Ma nije problem u priči nego bi možda bilo zgodno tu priču spakovati u temu sa imenom koje joj odgovara, da neko ko pretražuje forum po nazivima tema može da je lakše nađe.
Sa druge strane možda bi neko i nastavio priču o časnom Golfu 2 / tržištu VW u zemlji Srbiji ali to posle zadnjih X postova više gubi smisao
Sa druge strane možda bi neko i nastavio priču o časnom Golfu 2 / tržištu VW u zemlji Srbiji ali to posle zadnjih X postova više gubi smisao

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa jesi li bar palio gumice sa ženskom poslje pića?911s [SK] piše:E moj Coki, sad ti mene kritikuj, a ja sednem i odem u Kragujevac na KOE, dodjem do kapije, pogledam dole, vidim uredno pale gume, i ni ne udjem da vidim šta se dešava već produžim dalje sa ženskom na pićeTaunus 17m piše:A sta mislis kako je meni , cele godine cekam KOE (King of Europe Drift) i zbog smrdljive Zastave tj Fiat-a otkazu ....![]()

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni