imam neke knjige ako nekom trebaju nek mi se javi, skupljaju prasinu a otvorene 2-3puta ko nove - samo ne mirisu ko nove
Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: Chat (free talk)
ima li studenata elektronskog fakulteta ?
imam neke knjige ako nekom trebaju nek mi se javi, skupljaju prasinu a otvorene 2-3puta ko nove - samo ne mirisu ko nove
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
jel neko koristio ovo, jel se boja razleva, neka vasa iskustva ako imate....
http://www.gl-tuning.com/podkategorije.php?id=154
treba mi za ove sitne sijalice po kolima, par njih riknulo a nema u boji da se uzme samo klasicne.....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Ovo vreme nije normalno... danas 20stepeni a u ponedeljak max dnevna 2 stepena!
http://www.weather2umbrella.com/sr/vrem ... 32552/0/6h
http://www.weather2umbrella.com/sr/vrem ... 32552/0/6h

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
To bi trebalo da bude poslednji krik zime...
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Ja pratim vreme na ovom sajtu,bas se razlikuju prognoze..
http://uk.weather.com/weather/10day-Novi-Sad-SRXX0006
http://uk.weather.com/weather/10day-Novi-Sad-SRXX0006
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
na weather2umbrella se razlikuju prognoze za sedam i deset dana tako da nije to sve 100% tacno sta vise...
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
@911s SK
Japan je u ......... totalno!
Kontam da sve sto se proizvodi tamo (kad se koliko toliko sredi drzava) ce biti extra jeftino..
Japan je u ......... totalno!
Kontam da sve sto se proizvodi tamo (kad se koliko toliko sredi drzava) ce biti extra jeftino..

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Prognoze se razlikuju zbog različitih metoda izračunavanja, a ti imaš da izabereš po kojoj ćeš metodi gledati prognozu.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Srpskoj delegaciji zabranjena putovanja zbog malera
Ministri čekaju da im se otvori nalog na Skype-u
NJUJORK/BEOGRAD, 12. mart 2011. (Njuz) – Savet bezbednosti je, na zahtev Japana, rano jutros na hitnom sastanku privremeno zabranio srpskoj delegaciji posete stranim državama, zbog sumnje da one prizivaju prirodne katastrofe u zemljama koje posećuju.
Nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Japan svega nekoliko sati nakon što je srpska delegacija napustila ovu zemlju, kao i podsećanja da je u Libiji izbio građanski rat nedugo nakon boravka srpskog ministra odbrane Dragana Šutanovca, i razornog zemljotresa na Haitiju nakon što je ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić lobirao da ova država da ne prizna Kosovo, Savet bezbednosti je jednoglasno doneo odluku da se do daljnjeg srpskim političarima zabrani poseta stranim državama, posebno onima koje su podložne zemljotresima i revolucijama.
- Iako još uvek ne postoje nikakvi dokazi, ne želimo ništa da prepustimo slučaju, dokle god eskpertski tim Saveta bezbednosti ne utvrdi da li posete srpskih zvaničnika imaju direktnu veze za nesrećama koje su pogodile ove države, ili je reč o čistoj slučajnosti – navodi se u saopštenju Saveta bezbednosti.
Zbog nedavne posete srpskog premijera Mirka Cvetkovića, Turska je od jutros u najvećem stepenu pripravnosti. Na insistiranje Saveta bezbednosti, do daljnjeg su otkazani svi letovi u ovu zemlju.
U Vladi Srbije rekli su nam da su zatečeni odlukom Saveta bezbednosti, ali da ona ne znači kraj saradnje Srbije sa ostatkom sveta, jer će se ona obavljati istim intenzitetom putem Interneta.
- Građani Srbije nemaju razlog za strah, svet nam nije okrenuo leđa, samo će forma komunikacije biti, može se reći drugačija, ali i modernija. Svi treba da iskoristimo potencijal Interneta, i s ponosom mogu da saopštim da smo postigli dogovor s jednom IT firmom, sa kojom je Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja već imalo uspešnu saradnju, koja je pristala da u narednih sedam dana, po ceni od 10.000 evra po osobi, svakom ministru otvori nalog na Skype-u, dok će profil na Tviteru dobiti gratis – saopštio je premijer Mirko Cvetković.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Njuz.net... uvjek napišu dobru šprdačinu! 
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Stalno se kvario: Rasturili auto vrijedan 300.000 dolara maljem
http://www.24sata.hr/svijet/stalno-se-k ... jem-213618

http://www.24sata.hr/svijet/stalno-se-k ... jem-213618

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Zato je bolje kupiti nešto jeftino, tipa 1000 do 5000 eura...
Voziš ga dok se ne pokvari, a kad se pokvari ne nerviraš se toliko jer ga nisi platio 100000 eura
...
Voziš ga dok se ne pokvari, a kad se pokvari ne nerviraš se toliko jer ga nisi platio 100000 eura
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- knez91
-

Trenutno ima 28 korisnika OnLine :: 11 registrovanih, 0 skrivenih i17 gost (Ovi podaci su bazirani na članovima aktivnim u poslednjih 5 minuta)
Najviše korisnika OnLine bilo je 140 dana Pon Mar 07, 2011 2:26 pm
ladno je 140 osoba bilo u jednom trenutku
Najviše korisnika OnLine bilo je 140 dana Pon Mar 07, 2011 2:26 pm
ladno je 140 osoba bilo u jednom trenutku
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7128
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Botovi su čudo. 
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- knez91
-

- Taunus 17m
- Poruka: 1878
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
- Iosis
- VIP
Ne znam samo kako uhvate Srbe da voze 200+ km/h, a nikog drugog... 
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Taunus 17m
Pa kad uhvate Hrvata to nije nista zanimljivo , ali kada uhvate Srbina u Hrvatskoj to je senzacija.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Iosis
- VIP
Da ali samo ne znam kako ne uhvte ni jednog drugog stranca, jer kada sam išao kroz Hr ima njih dosta koji ''lete''.
- Taunus 17m
Ma to nije zanimljivo za objaviti , ovako mi ispadamo stoka neizivljena i to je cilj , i dalje je ta propaganda prisutna , srbi divljaci.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4