Pošto nekim čudom prednji točkovi su izbačeniji od zadnjih

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Cenim da imamo iste price..Markedjani piše:A desni prag nije priča za javnost... saznaćete već na nekom od okupljanja
tako je i kod mene na scorpiu, ipak mislim da su u ravnini prednji i zadnji samo je zadnji kraj siri pa djeluju uvuceniji tockovi.. distancere i bude ok, i ja cu sebi..Markedjani piše:Jea... pozadi barem 20mm a napred ništa...
Upravo to je u pitanju... nije nikakav bag sa trapom ili felnamaMOMO piše:tako je i kod mene na scorpiu, ipak mislim da su u ravnini prednji i zadnji samo je zadnji kraj siri pa djeluju uvuceniji tockovi.. distancere i bude ok, i ja cu sebi..Markedjani piše:Jea... pozadi barem 20mm a napred ništa...
inace sierra je super, dobro ocuvana, to se cijeni.
Zamenska ali tipska za Sierru... nisam hteo univerzalnu.Taunus 17m piše:Ajmo ruke gore , hip hop hurej , mlade lambda sonde vodimo na kej ....![]()
L.Sonda je originalna ili si uzeo neku univerzalu ?
E ti mi trebaš... ako imaš neke obične opruge AJDE DA GA MERIMO!Deckonja piše:Lambada Mare, lambada![]()
Koliko su kratke opruge(u cm) nesto bih da uporedim?
...ce merimo
E ti mi trebaš... ako imaš neke obične opruge AJDE DA GA MERIMO!![]()
Prednje 29-30cm a zadnje isto tako oko 30cm.