HQ TERMOSTAT jel valja nesto i hansprises viljuske
Moderator: Dragomir
- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
HQ TERMOSTAT jel valja nesto i hansprises viljuske
org je negde 2500 dindzi hq je 600 dindzi, jel ima neko losa iskustva sa ovim ku-ha-ha - ku haa haa qooo, dali da stavljam ovaj jeftiniji ili je rizik i da stavim org
Poslednja izmena: darko darko, na dan nedelja, 13. mar. 2011. u 10:48h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: HQ TERMOSTAT jel valja nesto
Stavi original i ne razmišljaš više o termostatu.
Verovatno misliš na QH marku i njihovi delovi su izuzetnog krš kvaliteta.
Verovatno misliš na QH marku i njihovi delovi su izuzetnog krš kvaliteta.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- darko darko
Re: HQ TERMOSTAT jel valja nesto
ok, hvala, vec sam uzeo taj qh i zamenicu ga za org, bas mi je bio sumnjiv.
E nasao sam viljuske hanspries nemacke jel valja to netso, znam da lemforder dobar to sam uzeo stabilizatore i gumice sve ostalo, ali nisam nasao viljuske lemforder nego hanspries, neznam kakvi si oni, org necu ni da razmisljam cena je pola od mondea, valjda ce doci kupac na vrata i za mondea, jednog dana, mada kada bolje razmislim ovaj guta jeftinu naftu sa dunava
.......
E nasao sam viljuske hanspries nemacke jel valja to netso, znam da lemforder dobar to sam uzeo stabilizatore i gumice sve ostalo, ali nisam nasao viljuske lemforder nego hanspries, neznam kakvi si oni, org necu ni da razmisljam cena je pola od mondea, valjda ce doci kupac na vrata i za mondea, jednog dana, mada kada bolje razmislim ovaj guta jeftinu naftu sa dunava

-
- Poruka: 6
- Član foruma od: subota, 12. mar. 2011. u 15:51h
Re: HQ TERMOSTAT jel valja nesto i hansprises viljuske
hanspries je kineski brend, nekad je to djubre uvozila i moja firma, uzmi lemforder, moog, spidan, febi. a sto se termostata tice stavi original, ili nadji behr, tj QH je los
- darko darko
meni rekli za hanspries u prodavnici kao najblizi lemfoderu, tj nemacki- bas sam gledao made in germany, svasta cu da cujem, bas sam pitao jer po ceni deluje tako kako ti kazes, stvarno lemforder sam koristio i super su ........
-
pa niko ti nece reci da je china, a to sto pise made in germany je druga prica. moj savet je da kupujes samo ozbiljne tj poznate marke
- darko darko
pa tacno, bilo mi je malo cudno zbog cene, zato sam i pitao, meni je ta prica i bila sumnjiva, zato sam insitirao na lemfoder, neznam koje su zamenske dobre marake zato i pitam ......
-
lemforder, moog, spidan, sidem