Kocnice...
Moderator: Dragomir
- Небојша
- Poruka: 19
- Član foruma od: petak, 10. apr. 2009. u 13:19h
Kocnice...
Narode....
nikako ne mogu da resim problem sa kocnicama....
Ukratko:
Nov glavni kocioni
Nov vakum
ulje...
Novi paknovi i plocice...
Ispusten vazduh...
sve po PS...
Nisam primetio da gubi ulje, ali i dalje ne koci....
nesto malo dobijem na druk ali ne mpgu vise,oci me bole od kocenja :-|
Kocnica je jako mekana (dok je motor ugasen) a trebala bi da bude tvrda ko kamen...
Jos jedna stvar...ponekad kada je pritegnem cujem protok vazduha ,negde....... u vakumu....
nikako ne mogu da resim problem sa kocnicama....
Ukratko:
Nov glavni kocioni
Nov vakum
ulje...
Novi paknovi i plocice...
Ispusten vazduh...
sve po PS...
Nisam primetio da gubi ulje, ali i dalje ne koci....
nesto malo dobijem na druk ali ne mpgu vise,oci me bole od kocenja :-|
Kocnica je jako mekana (dok je motor ugasen) a trebala bi da bude tvrda ko kamen...
Jos jedna stvar...ponekad kada je pritegnem cujem protok vazduha ,negde....... u vakumu....
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Re: Kocnice...
Jesi li probao da promeniš majstora?
Kočnice mi zvuče kao stvar sa kojom se nije zezati sam, a ako već jedan majstor nije uspeo da ti ih dovede u ispravno stanje, probaj sa drugim... trećim?
Kočnice mi zvuče kao stvar sa kojom se nije zezati sam, a ako već jedan majstor nije uspeo da ti ih dovede u ispravno stanje, probaj sa drugim... trećim?
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Небојша
Ma ,ja sam sam svoj majstor....
Jbg,kad god odem u neki servis samo konstatuju da nesto nije kako treba i niko nece da se uhvati u kostac sa problemom . sve sami "srafciger majstori" ,Sve sto hoce da urade to je da zamene stari deo novim. A zasto je doslo do nekog kvara i kako to moze da se resi ,oko toga niko nece da se cima...

Jbg,kad god odem u neki servis samo konstatuju da nesto nije kako treba i niko nece da se uhvati u kostac sa problemom . sve sami "srafciger majstori" ,Sve sto hoce da urade to je da zamene stari deo novim. A zasto je doslo do nekog kvara i kako to moze da se resi ,oko toga niko nece da se cima...
nisam ukapirao ovo sa sisicama.... ? ! :Ssibi piše:Nemoj da je ko kod drugara. Zamenio leva i desna klesta (ni on nije znao da je to moguce) i ceo dan ispustali vazduh a niko da se zapita sto su sisice za luftiranje okrenute na dole![]()
![]()
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Nisu svi servisi takvi.Небојша piše:Ma ,ja sam sam svoj majstor....![]()
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- kresa capri
- Poruka: 350
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 13:51h
od cega si ubacio servo? da te nezeza vakum crevo sto ide na granu? definitivno imas vazduha u sistemu ali pored toga jos nesto.
- Небојша
Od cega je vakum to ni Bog ne zna....ali je identican kao original.Crevo i ventil su novi...
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
izlazi li ti klip iz serva dovoljno?siguran si da potiskuje dovoljno klip kocionog,glavnog,naravno? jesi li ozracio sam cilindar kad si ozracivao sistem? jesi li paknove naspanao knap do dobosa ili ima lufta?
- kresa capri
- Poruka: 350
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 13:51h
jesi merio sipku iz serva sto ide na pedalu? koliko potiskuje ja sam stavljao servo od taunusa ali sam sipku morao da skracujem.