Euro kuka?
Moderator: ace1
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Re: Euro kuka?
Pda, verovatno nema potrebe za kukom i verovatno su ga panduri jebavali pa je samo odsekao! 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
pa jeli taj zakon vazi meni stoji kuka non stop a i kada sam kupio nisam radio atest, jao od opreme mi samo fali dva topa na haubi i isti sam kao pobesneli max
sta ce biti sa mondeom ako me zaustave, sigurno robija 

- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Kuka ti mora biti atestirana ako nije fabricka , u svakom slucaju mora biti zavedena u saobracajnu , isto tako za 3 tablicu moras imati prikolicu u svom vlasnistvu .
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Nemam pojma kako je to reseno kod nas i dali panduri pisu kazne (verovatno oni nadrndani sto bi pisali kaznu za bilo sta, trazili bi atesti itd..) 100% znam da atest ne mozes uraditi ako kuka nema plocicu sa brojem na sebi! mislim da ako ne vuces nista sa kukom da ona mora biti skinuta! to je valjda i pisano ranije u ovoj temi.

- Taunus 17m
Evo moje iskustvo sa kukama i prikolicama , naime u sklopu posla ima i prikolicu za prevoz motocikala , na sve i jednom autu koje koristim za potrebe firme imao sam kuku koju sam naravno i koristio.
Sto se tice policije niko me nikada nije ni upitao za atest , jedino sto vole pogledati jeste signalizacija na prikolici , e tu je prva stvar koju gledaju.
Sto se atesta tice kuka sme biti samogradnja kao i prikolica , kuka ima svoju plocicu na kojoj su svi podatci i broj , uzima se iz supa uput za atest i to je to , ali ne mozes dobiti trecu tablicu ako nemas prikolicu , znaci za trecu tablu moras imati prikolicu na svom imenu i to je to .
Sto se tice policije niko me nikada nije ni upitao za atest , jedino sto vole pogledati jeste signalizacija na prikolici , e tu je prva stvar koju gledaju.
Sto se atesta tice kuka sme biti samogradnja kao i prikolica , kuka ima svoju plocicu na kojoj su svi podatci i broj , uzima se iz supa uput za atest i to je to , ali ne mozes dobiti trecu tablicu ako nemas prikolicu , znaci za trecu tablu moras imati prikolicu na svom imenu i to je to .
- darko darko
kakvo je stanje euro kukom za mondeo mk3, savijao sam se ispod, samo neka plastika stoji, jel ima neka priprema ili je suvisno komlikovano, cisto da znam, vec imam prikolicu, da neguram svasta u kola, jel to steti zamacu ako se nekoristi bas mnogo ...
- mbole
- Poruka: 14942
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Originalna kuka stize komplet sa svim sto joj treba.
Vezuje se fizicki na uzduzne grede pozadi, a el. instalacija takodje dolazi sa njom. Koliko se secam samo se usteka. Ja sam ugradjivao fabricku na Mk2, al potpuno je isti sistem i na Mk3. meni su cak greskom ugradili onu od Mk3 (kretencina od "majstora" iz Granda, i jos mi poceo predavanje, kako mi nije originalan zadnji branik
)
Jedino sto koooooooooosta, otrovno (bila je 2003 oko 500 evrica). Doduse za nju ti ne treba atest, tako da si tu ustedeo nesto para i puno zajebancije.
Vezuje se fizicki na uzduzne grede pozadi, a el. instalacija takodje dolazi sa njom. Koliko se secam samo se usteka. Ja sam ugradjivao fabricku na Mk2, al potpuno je isti sistem i na Mk3. meni su cak greskom ugradili onu od Mk3 (kretencina od "majstora" iz Granda, i jos mi poceo predavanje, kako mi nije originalan zadnji branik

Jedino sto koooooooooosta, otrovno (bila je 2003 oko 500 evrica). Doduse za nju ti ne treba atest, tako da si tu ustedeo nesto para i puno zajebancije.
Djak pesak 

- Taunus 17m
A uvek moze da se kupi aftermarket kuka i da se ugradi.
Ja sam na skoro svim autima tako kupovao.
Ja sam na skoro svim autima tako kupovao.
- darko darko
ma ima povbnih od 70 do 100 evra koliko hocesmbole piše:Originalna kuka stize komplet sa svim sto joj treba.
Vezuje se fizicki na uzduzne grede pozadi, a el. instalacija takodje dolazi sa njom. Koliko se secam samo se usteka. Ja sam ugradjivao fabricku na Mk2, al potpuno je isti sistem i na Mk3. meni su cak greskom ugradili onu od Mk3 (kretencina od "majstora" iz Granda, i jos mi poceo predavanje, kako mi nije originalan zadnji branik)
atunus kakva je ta, sto predlazes...
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: sreda, 9. nov. 2011. u 20:11h
Dali neko zna kada kupim kuku novu dali uz nju dobijem i nosac sto se pricvrsti za sasiju,
ako neko zna neka napise i koja je cena novih kuka u kompletu sa nosacem i gde ima da se poruci meni treba
za Fokusa 1,8 tdci.Hvala!
ako neko zna neka napise i koja je cena novih kuka u kompletu sa nosacem i gde ima da se poruci meni treba
za Fokusa 1,8 tdci.Hvala!
- Taunus 17m
Naziv firme KREMENKO SZTUR
Delatnosti: Auto delovi i oprema / Metalni proizvodi
Poslednja promena: 26.03.2011.
Mesto: Novi Sad, Čenej
Poštanski broj: 21233
Adresa: Međunarodni put 247
Telefon:021/714-028; 063/532-277
raspitaj se ovde za kuku , rade Bosal , dobra firma , ja sam uzimao vec nekoliko komada ...
Cene su bile od 100-150 eur.Dobijes sve u setu ,kuka , nosac , instalacija...
Delatnosti: Auto delovi i oprema / Metalni proizvodi
Poslednja promena: 26.03.2011.
Mesto: Novi Sad, Čenej
Poštanski broj: 21233
Adresa: Međunarodni put 247
Telefon:021/714-028; 063/532-277
raspitaj se ovde za kuku , rade Bosal , dobra firma , ja sam uzimao vec nekoliko komada ...
Cene su bile od 100-150 eur.Dobijes sve u setu ,kuka , nosac , instalacija...