Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od knez91 » petak, 25. feb. 2011. u 14:40h

a zanas kako za nekog presporo za nekog prebrzo, ako ti idem sporo slobdno me obidji, ili ako mi trubi ja ci se skloniti na autobuskoj stanici pa neka prodje ne ka se slupa ko ga ebe tada bar znam da nece mene od nazad .......
totti piše:Mada ima i onih koji preteruju u presporoj voznji. Jutros je jedan sa A4, na ociscenom putu, isao ispred mene toliko sporo da su nas i pesaci preticali...
ja ne znam koliko je taj isao sporo ali ti nisi video moji sestru i to leti kada vozi, na otvorenom ide 60 cekicko i onda udje u gradi i dalje vozi 60 :suicide: ja joj kazem pa sto tako tamo 80ogra ovde 50i onda ona spusti na 40km/h ili 35km/h e to ti je spora voznja, i pored toga uspela je dva puta da cukne auto u 6meseci :diablo:
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » petak, 25. feb. 2011. u 14:52h

Pa kad je tako, ne daj joj više auto. Jeste ti sestra, ali ni ja svojoj ne bih dao kad tako ne pazi.

A što se tiče spore vožnje, jutros sam išao sa drugarom busom za Šangaj, u odlasku ide neki Gnojf 4 vuče se 25-30 na sat, to je bilo u Temerinsokj, a u povratku smo stigli BMW 3ka, ali ona starija, on se vuče 30-35 na sat. Nije ni drug nešto puno brže vozio bus, ali moglo se ići 40-45 bez problema.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » petak, 25. feb. 2011. u 14:57h

knezevic piše:a zanas kako za nekog presporo za nekog prebrzo
totti piše:Mada ima i onih koji preteruju u presporoj voznji. Jutros je jedan sa A4, na ociscenom putu, isao ispred mene toliko sporo da su nas i pesaci preticali...
ja ne znam koliko je taj isao sporo
Ovaj je isao bukvalno 20km/h
Slika

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 25. feb. 2011. u 15:19h

@Iosis
ma i ne dam joj vise, samo kada sam ja uz nju, inace nema (kljucevi su kod mene ;) ) jos treba da dodje bez jednih vrata i bez zadnjeg branika kuci cekicko

a nemoj tako za plavog volva je ovo nista :woohoo: mrgreen

@toti
:blink: e taj je zjb i moju sestru cekicko
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 25. feb. 2011. u 16:51h

I zaboravih, jutros idemo kroz Petrovaradin i ide nam u susret Mercedes. Kako ga zanese tako je prešao preko puta i zaustavio se bukvalno na 5 cm od drveta. Sreća pa je išao sporo i čim je uletio u dublji snjeg zaustavio se.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » petak, 25. feb. 2011. u 17:14h

Jes nezgodna ova zima, covek mora da se bori sa svim mogućim nasrtajima......

Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » petak, 25. feb. 2011. u 18:13h

Ahahahahaha kako te skenira :D

@cedo & parkiranje

Postoji zanimljiva stvar u novom zakonu, procitao sam je, mrzi me sad da je trazim koji je clan i gde je ali je sigurno ima, potrazi. Sad ti nije od neke pomoci ali za ubuduce da znas, ja je koristim.
Naime, zaustavljanjem se smatra svako stajanje vozila ne duze od 15min. Ali pod zaustavljanjem se ne smatra zaustavljanje vozila krace od 3 ili 5min, ako je vozac na svom mestu i motor upaljen.
Znaci, stavis devojku na mesto vozaca, motor radi, na svakih 3min pomeri auto pola metra unapred i resen problem :D
Fiesta!!

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » petak, 25. feb. 2011. u 18:35h

Dobra ideja..kad sam se vratio do auta rekao mi je da se vozilo smatra zaustavljenim/parkiranim cim vozac napusti vozilo tako da jedino u slucaju da me vidi u tom trenutku da izlazim sa mesta vozaca moze da pise kaznu u svakom drugom slucaju ovo moze da upali..ali posto je ovo bila klasicna sacekusa,jer nisam bio unutra duze od 2 3 min proslo je kako je proslo a kako ce biti kod sudije videcemo..ne znam jesam li spomenuo da sam prosao pola sata posle toga i pauk je dizao auto sa parkinga ispred SUP-a,u trenutku kad je meni pisao kaznu jos su jednog kaznili sto je stao bas ispred zgrade..sve u svemu tablice su stigle ali kako..cale ustao u pola 4 ujutru i otisao da ceka red i dobio broj 160 ali posto je bilo od prethodnog dana 300 ne odradjenih brojeva rekose mu da dodje oko 17h jer sigurno nece do tada stici na red,otisao je malo ranije ali je cekao do 21h iako radi od 19h,jer ako odes a predju tvoj broj moras sve ispocetka..naravno nisu stigli taj dan a posto je bio petak a za subotu su bili rezervisani neki drugi neodradjeni brojevi tek u ponedeljak su stigle tablice,naravno posle cekanja u redu..ludnica..
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

dule0911

 

Poruka od dule0911 » petak, 25. feb. 2011. u 18:51h

A ja jos mislio ako mi ne odgovara izbor slova u jednom mupu da idem u drugi... Nadam se da ce se do juna normalizovati sa tim izdavanjem tablica...
A ovo za zaustavljanje ja koristim redovno, i da proba da ti napise prijavu nema osnova da te kazni sudija jer nisi nacinio prekrsaj, samo sto trosis malo goriva jbg sad sta da se radi :D
Fiesta!!

Cedo
VIP

Poruka od Cedo » petak, 25. feb. 2011. u 19:12h

Slova na tablici NS........ KA -Kamenica :bravo:

Slika

dule0911

 

Poruka od dule0911 » petak, 25. feb. 2011. u 19:41h

Extra usrecilo ti se. Ma ja cu samo gledati da izbegnem C, D, S, Z i njihove varijante sa kukicama i kvakicama, zbog raznih problema koje mogu da imam posle :)
Fiesta!!

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 25. feb. 2011. u 20:10h

omg pa valjda ce se to normalizovati do jula , jer ne znam kako cu ustati u 3h d idem da cekam tablice i jos tada da dobije 150br cekicko

@cedo
ti javi sta je bilo kod sudije............. pa da znamo mi za u buduce....
a i slova ti se posrecila thumbsuph a zamisli da si dobi WY :suicide:

e i ja sam slusao za ta slova CZDS da ako izadje u inostranstvo i neko je napravi prekrsaj sa istom tablicom ko tvoja samo umesto C bilo mu je Č da ce tebe kazniti :ozid: sto je jadno ali sta ces kada smo jadna drzava :suicide:
Knežević Enterijer

Cedo
VIP

Poruka od Cedo » petak, 25. feb. 2011. u 20:14h

@dule
Prati situaciju,mozes registrovati do mesec dana ranije..drugar dobio 001 LL..
@Knezevic
Javljam ;) ..

Slika

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » petak, 25. feb. 2011. u 20:44h

Pre bih voleo da dobijem wqx slova nego scz... Domaca slova sa kukicama...
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » subota, 26. feb. 2011. u 16:00h

5000 din malopre, za pricanje mobilnim u toku voznje. Samo sam pogledao ko zove, jer sam na putu do bolnice, keva mi pala, na ledu slomila butnu kost.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 26. feb. 2011. u 16:03h

Mašala... :/

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » subota, 26. feb. 2011. u 17:07h

Oprez za Fordadžije koje idu prema Avali (ili Pinosavi kojim slučajem? mrgreen )
Na potezu Banjica - Avala ih ima na više mesta gde zaustavljaju ko obilazi autobus, na punoj liniji, možda neki imaju i radar.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

knez91

 

Poruka od knez91 » subota, 26. feb. 2011. u 20:42h

omg ala te odras :shok: od sada ni ja necu uzimati telefon u ruku... ja uglavnom na semaforu kucam sms tako da od sada nema ni toga....... ma definitivno hoce da nas oderu, ili nas teraju da dizemo neki ustanak..... a to za punu liniju, ma to je stvarno nerealno, ovde po temerinu ima tako na nelogicnim mestima punih linija da je to :ozid: a u krivini recimo isprekidana tako da ko ne poznaje put :lele:
Knežević Enterijer

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » subota, 26. feb. 2011. u 20:51h

Jedna od patrola je stajala i ispod mog prozora, mada su za to u pravu: autobuska stanica na kojoj obilaze, a odmah za njom pravac 300 m isprekidane linije, pa krivina i odmah posle nje izdvojeno autobusko stajalište, a onda još jedan pravac 300m isprekidane, stvarno treba biti ili glup ili bezobrazan pa obići na toj prvoj stanici.
Za nekih sat i po vremena koliko sam ja gledao su uhvatili 20-tak njih.
Da su ovi vozili neke krševe pa da ih čovek razume da mogu da obidju samo ono što stoji hahahaha al su vozila najvećim delom upravo bila (gle čuda) - Wagen korporacije. :)
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson

dule0911

 

Poruka od dule0911 » subota, 26. feb. 2011. u 21:05h

Sta znam, za obilazenje busa na punoj liniji se slazem sa njima - ja to u 99% slucajeva ne radim.
Fiesta!!

knez91

 

Poruka od knez91 » subota, 26. feb. 2011. u 21:41h

sto ih nisi gadjao kesom punom vode ;)
ja recimo kada se vozim po ovim putecvima sto zanam , e tu ne postuhjem punu liniju, ako vidim da nema nikog obilazim ako vidim onda cekam, jer recimo krivina ide levo i ja vidim da li mi neko ide u susret ili ne , a ima slucajeva desna krivina i tek od pola krivine puna linija recimo ko ne zna krene preticat i :ozid: ali kada idem negde gde ne znam (ibarska m. ili dalji neki putevi od vojvodine) onde gldeam na sve, i znak i liniju i.........
jos jedno mesto zanimljivo gde stoje je kada se spustas sa iriskog v. ka novom sadu i ima negde na sredini spusta prosirenje i tu stoej, a ogranicenje je 30km/h sto niko ne postuje, svi izbace iz brzine i 70-80km/h se spustaju.
Knežević Enterijer

dule0911

 

Poruka od dule0911 » subota, 26. feb. 2011. u 21:55h

Ja uvek postujem belu liniju. Jedino kad je ne postujem jeste kad ispred mene ide neko bas sporo vozilo tipa natovaren tranzit star 40 godina ili tamic pa idu 25-30km/h ko puzevi :D
Fiesta!!

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » subota, 26. feb. 2011. u 22:35h

ja cu morati da pocnem da postujem izgleda :)
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 26. feb. 2011. u 23:00h

Pa idiotski je kažnjavati ako obiđeš bus koji stoji na stajalištu. Šta ako neko se tu pokvari, npr. kamion ili bus, nećeš ga lako pregurat pored puta. Jel i tad ne smiješ ga obić? Kakvi bolidi. A to za isprekidane i pune na pogrešnom mjestu mi je dobro ostalo u sjećanju na putu između Šamca i Dervente ide krivina u kojoj je isprekidana linija, a nije baš pregledna. Poslje toga ide pravac dugačak i pregledan, tu je puna linija. Potpuni idiotizam.

I kad idem prvi put nekim putem sam postao oprezan poslje onog što mi se desilo kada sam prvi put vozio putem Niš-Prokuplje. Već je pao mrak i ja idem nekih 80 na sat. Idem uz brdo i odjednom se ispred mene gubi put :eek: :wtf: po kočnici i smotam čim sam ugledao da je tu krivina. Krivina napravljena na tako glupom mjestu, prevoj i krivina tako kada voziš izgleda kao da ispred tebe pojavi provalija. Od tada kada idem ne poznatim putevim ne žurim. :D

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » subota, 26. feb. 2011. u 23:25h

Zabranjeno je bilo šta obilaziti preko pune linije, osim ako to vozilo nije trouglom označeno da je u kvaru, ili sa upaljena sva 4 migavca.
Posebno je zabranjeno obilaziti autobus koji je u stajalištu, do sada nisam video da postoji stajalište koje nije uvučeno a da je tu isprekidana linija za obilaženje. Mnogo je opasno, mnogo je ljudi tako izginulo koji su upravo izašli az autobusa.
Pre nekoliko godina je malo falilo da mene udari tako auto. Izašao sam iz autobusa i krenuo da prelazim ulicu odmah iza njega na uredno obeleženom pešačkom prelazu, pogledam levo vidim kolonu kako stoji, desno nema ništa, krenem, odjednom sam sa leve strane začuo škripanje, kako sam pogledao vidim Yuga koji sa nekih 40-tak na sat sa zablokiranim prednjim točkovima ide ka meni i počinje da se okreće za 90 stepeni. Magarac je obilazio kolonu koja stoji iza autobusa na stanici, a pritom puna linija. Sreća u nesreći je bila to što je verovatno imao razliku u kočionoj sili na točkovima na istoj osovini, pa se pri kočenju okrenuo za 90 stepeni i suvozačevim vratima se zaustavio bukvalno pola metra od mene. Da vam ne pričam da je konj izašao i krenuo da se dere na mene u fazonu kako to prelazim ulicu?
Ford weist den Weg.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“