nego da pitam da ne prodaje neko od vas iz okoline ns-a D2 po nekoj nizoj ceni? ili da zna nekog ko bi prodavao....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
A zamislis tek takav sistem u praksi onako jutru 6~8 sati na sajmu kada dolazi 23/37...911s [SK] piše: Mada će od ove godine uvesti novi sistem gde se ulazi samo na prednja vrata i tu kupuje ili poništava karta, a to su već uradili eksperimentalno na dve 7xx linije. Baš da vidim kako će to da radi u Srbiji kad na periferiji naidje dupli autobus a na stanici 50 ljudi od kojih svi ulaze u taj autobus...
kakva smo drzava ima da udare registracije i za bajs, pa 20 000din registracija za bajs pa ti se ne isplati ni bajsom jos malo... samo cekam kad ce da udare porez na vazduhFiestaRS piše: a bajsom stizes svugde za 15min
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
knezevic piše:ma i ja cu kupiti nekog ficu ili jugisu i doteratiga na slaviju i tu ostaviti sa sve trouglom 2m ispred njega![]()
problem kod toga je sto ce oni znati da ce mo se mi sklonitti za 15dana, po meni bi bilo najbolje resenje da trazimo da se akscize spuste za 50% tj. da se cena goriva spusti a 25% (posto od 124din uzimaju sebi 60din) i sve dok se to ne ostvari mi se ne pomeramo