OPREZ za vozila sa tamnim staklima
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
OPREZ za vozila sa tamnim staklima
Ljudovi koji imaju zatamnjena stakla , pazite u toku iduce nedelje , ministarstvo policije pokrece akciju u kojoj ce sa ulice skloniti sva vozila koja imaju zatamnjena stakla .
Dakle policija ce zaustavljati vozila i odmah pri pregledu skidati tablice i vozila ukloniti iz saobracaja.
Cim dobijem vise informacija javljam.
Dakle policija ce zaustavljati vozila i odmah pri pregledu skidati tablice i vozila ukloniti iz saobracaja.
Cim dobijem vise informacija javljam.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: OPREZ za vozila sa tamnim staklima
Nadam se samo da neće praviti problem ovima sa braon tamnije toniranim staklima. 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Taunus 17m
Samo ovi sa folijama lepljenim.
- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
Stvarno vise nema smisla.Sta ima znaci to.Na osnovu cega iskljucuju vozila iz saobracaj?Kad je po novom zakonu dozvoljeno zatamnjivanje..
- Taunus 17m
Po novom zakonu i citiram
"zabranjeno je bilo sta lepiti po staklima"
A to sto je dozvoljeno da butu zatamnjena spada pod fabricki tonirana stakla ili fabricki zatamnjen auto.
Sve ostalo je nelegalno , sve je to akcija punjenja budzeta , kazne ko zna koliko ce biti , a tablice ko zna kada ce biti vracene.
Znaci da rezimiramo , tamnjenje stakala je proslost , toga vise nema.
"zabranjeno je bilo sta lepiti po staklima"
A to sto je dozvoljeno da butu zatamnjena spada pod fabricki tonirana stakla ili fabricki zatamnjen auto.
Sve ostalo je nelegalno , sve je to akcija punjenja budzeta , kazne ko zna koliko ce biti , a tablice ko zna kada ce biti vracene.
Znaci da rezimiramo , tamnjenje stakala je proslost , toga vise nema.
- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
to pokusavaju vec 100 goina, a sta ako su izdali serifikat za zatamljena stakla, jeli ce i njima oduzeti tablice, totalni bezobrazluk....
ja imam 100 nalepnica -za parking, beba u kolima, auto putevi srbije, osiguranje, itd oce li i mene da iskljuce....
ja imam 100 nalepnica -za parking, beba u kolima, auto putevi srbije, osiguranje, itd oce li i mene da iskljuce....
- Taunus 17m
ma za to te nece dirati , samo ove zatamnjene , oni su tehnicki neispravna vozila.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
I treba za te folije, koliko puta voziš za nekim tjuning-budžing Yugo, Golf i slična vozila i ne vidiš ništa ispred njega. Kao da si iza kamiona ili autobusa.
Mnogo pomaže pri vožnji da vidiš kroz auto ispred.
Imaju posebne folije koje su procentualno zatamljene, a ne one za 200 din po buvljacima.
Mnogo pomaže pri vožnji da vidiš kroz auto ispred.
Imaju posebne folije koje su procentualno zatamljene, a ne one za 200 din po buvljacima.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- alan FORD
- Poruka: 367
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 13:31h
Ocajnicki pokusaj da se ojadjeni vozaci i pored svih kuluka postojece (bez)vlasti jos jednom poplase i opeljese pred odlazak sa vlasti.
Nemam rijeci,dakle kad ce neko da digne glavu i da se suprotstavi ovim njihovim glupostima?
Cini mi se kad bi svi batalili voznju da bi oni smislili zakon po kom pjesaci ne smiju nositi suncane naocare!!!
Moze im se prokletinje nijedne...
Problem je sto ce ispastati i oni sa propisno postavljenim folijama,a ne samo ti tuning budzing.
Izvinjavam se clanovima zbog ozlojedjenosti,ali iako nemam folije muka mi je od gore navedenih podataka.
Nemam rijeci,dakle kad ce neko da digne glavu i da se suprotstavi ovim njihovim glupostima?
Cini mi se kad bi svi batalili voznju da bi oni smislili zakon po kom pjesaci ne smiju nositi suncane naocare!!!
Moze im se prokletinje nijedne...
Problem je sto ce ispastati i oni sa propisno postavljenim folijama,a ne samo ti tuning budzing.
Izvinjavam se clanovima zbog ozlojedjenosti,ali iako nemam folije muka mi je od gore navedenih podataka.
Only fools and horses
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Jedu da ne kazem sta! Mada ne znam uopste odakle vam takva informacija s'obzirom da sam mnogima lepio i niko mi se nije jos pozalio da su ga smarali.Taman da obavestim ljude za tu akciju bezveze da ih iskljucuju iz saobracaja.
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Pa kako su ista vozila prosla tehnicki pregled? Lepo ih tuzis sto su ti registrovali auto kao takav i uzeli ti za sve to pare,a sada kazu da si neispravan,kako je to moguce?Taunus 17m piše:ma za to te nece dirati , samo ove zatamnjene , oni su tehnicki neispravna vozila.
- alan FORD
- Poruka: 367
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 13:31h
Zivimo u zoni sumraka,ali sumraka covjecnosti.
Only fools and horses
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
jos malo pa ceti meriti koliko imas goriva u rezervoaru ako imas ispod 20L kazna!

- Taunus 17m
nije ti se niko zalio , ni nece , kakve to ima veze s tobom , ja sam ti rekao ono sto je meni sluzbeno lice reklo a i napomenuo sam od sledece nedelje.cvilijams piše:Jedu da ne kazem sta! Mada ne znam uopste odakle vam takva informacija s'obzirom da sam mnogima lepio i niko mi se nije jos pozalio da su ga smarali.Taman da obavestim ljude za tu akciju bezveze da ih iskljucuju iz saobracaja.
POZZZ
Znaci nije fora , nije zajebancija , ortak eno ga zulja i skida folije , ne bih se zezao na tu temu prvo ja licno , nemam razloga za to.
A sto se tice ostatka komentara , sta da kazemo vise , ova zemlja je potpuni haos.
- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
da to si u pravu za folije i za stakla da ne sme da se tamne , ali ako neko ima atest za stakla jer to onda ok ?
i rece mi drug da vise ni vizir ne sme da se ima na vozilu , mogu da oduzmu tablice na licu mesta a i kazna od 15,000 do 30,000 ....
i rece mi drug da vise ni vizir ne sme da se ima na vozilu , mogu da oduzmu tablice na licu mesta a i kazna od 15,000 do 30,000 ....
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
a kako ces ti sada da skines sprej sa stakala? 

rust is not a crime
- bozicboki91
ma nisam ni tamnio kod mene , drugar tamnio na ficu ...
inace bi se pojeo hahaha

inace bi se pojeo hahaha

- Boris88
- VIP
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Njega ovo ne kači, on nije ništa lepio na stakla. 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- bozicboki91
mene mozda kaci za vizir , za stakla ne , nemam folije nigde ...

- Boris88
- VIP
jao pa kad ti zaustave drugara sa ficom i kazu mu skidaj ovo on im da kljuceve i kaze aj ti skini ako mozes 

rust is not a crime
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ovima koji imaju atest na zatamljena stakla bi bila cista kradja da oduzmu vozilo, ako si vec platio za atest upravo zato i sluzi - da ti auto bude "provereno bezbedan" u saobracaju i da ne moras da placas kazne.darko darko piše:a sta ako su izdali serifikat za zatamljena stakla, jeli ce i njima oduzeti tablice
Krsticu, ovo si zaboravio da nam kazes kad si nam lepio nalepnice kluba, a?Taunus 17m piše:"zabranjeno je bilo sta lepiti po staklima"

Fiesta!!
-
- Poruka: 94
- Član foruma od: petak, 21. nov. 2008. u 21:12h
ja sam to cuo jos ranije da nije dozvoljeno da se lepe vozaceva i suvozaceva stakla i soferka..A kada si vec bolje upoznat sa tim licno jel je dozvoljeno:zadnja bocna stakla i zadnja soferka????po nekim pricama sam cuo da je dozvoljeno a ti mi reci sada jel si bolje upoznat ne sme biti na NI JEDNOM staklu ili sme nazad/???
ima li neko jos tih nalepnica da mi da jednu?-ili posalje
p.s. jos nisam isterao caprija a vec moram da odlepljujem foliju :-(
ima li neko jos tih nalepnica da mi da jednu?-ili posalje

p.s. jos nisam isterao caprija a vec moram da odlepljujem foliju :-(
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Zadnja bocna stakla mi trebalo da su dozvoljena, bar znam da je tako u EU, zadnje staklo je dozvoljeno zatamniti, ali mora da propusta neku kolicinu svetlosti (citaj, potrebno je da imas atest ili da ti je fabricki zatamnjeno).
Fiesta!!
- Duskortv
- Poruka: 11
- Član foruma od: sreda, 23. feb. 2011. u 00:29h
Dosta sam pratio sve vezano za zatamnjivanje stakala ... Prvo je bilo da prednja bocna mogu da se zatamne 25% a zadnja bocna i zadnja soferka koliko hoces ...
Onda su poceli sa ogranicavaju zadnja stakla sa nekim procenitima,ne znam tacno koliko ... Zadnja informacija sto je izasla u sluzbenom glasniku je bila : prednja i zadnja bocna mogu nahnadno 25% a prednja i zadnja soferka ne smeju!!
Sad to neki tumace da je tih 25% vec fabricki a neki da smes na to fabricko zatamnjenje(tonirana stakla)da stavis jos 25% ....
Takodje imam informaciju da ce amss poceti da radi ateste za stakla ...
A sto se tice skidanja tablica i toga,kako neko moze da ti proglasi auto tehnicki ne ispravnim ako je pre toga prosao tehnicki i registrovan ?
Konstam da je ovo Srbija i da sve moze
al ako to budu radili onda su stvarno presli svaku granicu ....
Onda su poceli sa ogranicavaju zadnja stakla sa nekim procenitima,ne znam tacno koliko ... Zadnja informacija sto je izasla u sluzbenom glasniku je bila : prednja i zadnja bocna mogu nahnadno 25% a prednja i zadnja soferka ne smeju!!
Sad to neki tumace da je tih 25% vec fabricki a neki da smes na to fabricko zatamnjenje(tonirana stakla)da stavis jos 25% ....
Takodje imam informaciju da ce amss poceti da radi ateste za stakla ...
A sto se tice skidanja tablica i toga,kako neko moze da ti proglasi auto tehnicki ne ispravnim ako je pre toga prosao tehnicki i registrovan ?
Konstam da je ovo Srbija i da sve moze