Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4940
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
zna li ko ,za koliko vremena moze da se plati kazna,juce mi pajkanmen nazvrljao pojas,na lekove sve dao ...idem cesto u arandjelovac da zevam i eto juce zbog 100m se ne zavezem Va table i odma bez razgovora zapisnik u fazonu plati kad budes mogao...
5000 budjona 

- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
eh jbg vezuj pojas uvek nemoj da te mrzi
ja ga vezem i za 50metara ako treba
ne znas na koju budalu od pajkana ces naleteti 

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Pa moralo bi da ti piše na samom zapisniku koji je rok za plaćanje i rok za žalbu, ali koliko znam standardno važi da treba platiti "na račun propisan za uplatu javnih prihoda" u roku od 8 dana.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Djole
- Master of Tanjirača
ma vezem,stalno od kad me air bag opalio u celo nego tad nisam za toliko i boom...pa nzn pitao sam ga ja koliko dana on kaze kao 8,al plati kad budes mogao...i jos mi kaze hvala vidimo se.... 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Dobar neki baja. 

pozdrav, Bojan

- Djole
- Master of Tanjirača
jasta more trcim da
...nego sledeca stvar ljudi koji su upoznati sa mojim udesom,lik u koloni u koji sam ja udario,vozio toyotu corolu xl,procenili je na 170000 dinara,od nje je ostalo tako reci slabo sta racunali ostatak 50000,razliku da mu isplate znaci oko 120000 sa tim uplatili mu pola a pola kad se zavrsi proces...koje su to dzukele cekaju kraj sudjenja kao da ce sudija reci matorom koji je izazvao udes svaka cast majstore evo ti orden za hrabrost sledeci put uzmi slepera uleti opet u kontra smer i sve ih izgazi...strasno hocu da kazem ja ocekujem sutra,prekosutra odgvovor sta su odlucili ako tako bude sa mnom puko sam tj ne znam sta radim,treba mi kes,kola nemam bruka....sta raditi sa lopovima??? u pitanju je Delta Generali.... 

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Djolej89 piše:zna li ko ,za koliko vremena moze da se plati kazna,juce mi pajkanmen nazvrljao pojas,na lekove sve dao ...idem cesto u arandjelovac da zevam i eto juce zbog 100m se ne zavezem Va table i odma bez razgovora zapisnik u fazonu plati kad budes mogao...5000 budjona
Idi kod sudije,i trazi da ti podeli na nekoliko puta da platis.
- Djole
- Master of Tanjirača
cek a kod kog?
mislim u opstinu gde su mi pisali kaznu ili kod mene u gradu ? 

- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Pise ti na kazni gde da se javis ako ne platis u roku od 8 dana,imas zakazano kod sudije za preksaje,navedenu adresu i datum..
- Djole
- Master of Tanjirača
hm nisam ni gledao ono samo sam zguzvao 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ala ga preteraseDjolej89 piše:zna li ko ,za koliko vremena moze da se plati kazna,juce mi pajkanmen nazvrljao pojas,na lekove sve dao ...idem cesto u arandjelovac da zevam i eto juce zbog 100m se ne zavezem Va table i odma bez razgovora zapisnik u fazonu plati kad budes mogao...5000 budjona

ma generalno nema drzava para a najlase im od vozaca uzeti, svaki drugi auto koji zaustave mogu mu naci nesto da naplate, a da ne govorimo o akcizama, kada im god zafali oni po 4.5.din gore i eto para

a da te pitam jel skidaju neke bodove za to, ili su ti samo kaznu napisali?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Djole
- Master of Tanjirača
koliko sam ja upucen za te kazne od 3000 i 5000 nema bodova...jos samo da mi pise i bodove pa da ga 
Ima li nego da mi da predlog sta cu sa osiguranjem ?

Ima li nego da mi da predlog sta cu sa osiguranjem ?

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Nemoj to nikad.Djolej89 piše:hm nisam ni gledao ono samo sam zguzvao

Kneževiću ima država para, samo što ima previše lopova pa ne može svima da se napune džepovi.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Djole
- Master of Tanjirača
ma sunce mu ovo mi 2. kazna jednu sam morao da platim u Cacku zbog parkiranja i evo posle 2ipo god pojas 

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Meni ja za pijano stanje mesec dana bio rok da platim.. I to mi je covek sve lepo objasnio. Ako platim u roku od mesec dana ne idem kod sudije,ne dobijam kaznene poene,nista. A ako odem kod sudije ona moze da presudi svasta. Uglavnom rok mi je bio mesec dana.
- Djole
- Master of Tanjirača
ma platicu im na lekove dali....kad meni osiguranje plati auto platicu i ja njima kaznu...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Danas je ceo grad zaledjen, nisu ni solili ni cistili a nema ih ni na putevima katastrofa! spustam se danas sa klisanskog mosta (u koloni naravno) sva sreca pa nije bila veca guzva.. da jeste naguzio bi neko mene ili ja nekog... prosecna brzina saobracaja danas je 15km/h

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ja bio jednom pre podne i sve je bilo ok. ceste ciste, nije nista strasno 50km/h mozes ladno.....
ali bio sam i malopre oko pola 5h i to je bila katastrofa, sto i sam kazes nige nekog da to cisti , so da baca .... dok je jutros ceo put (temerin ns) bio o rizle.... na tom puttu sada 30 km/h i ne mozes, svi tako idu, a ja jedini da budem koji pretice nisam hteo
nego jedno pitanje kada se zavrsava (sezona ) ili sta vec za lance... u kom mesecu tj. kada ih vise ne moramo imati u kolima?
ali bio sam i malopre oko pola 5h i to je bila katastrofa, sto i sam kazes nige nekog da to cisti , so da baca .... dok je jutros ceo put (temerin ns) bio o rizle.... na tom puttu sada 30 km/h i ne mozes, svi tako idu, a ja jedini da budem koji pretice nisam hteo
nego jedno pitanje kada se zavrsava (sezona ) ili sta vec za lance... u kom mesecu tj. kada ih vise ne moramo imati u kolima?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Cedo
- VIP
Haos lose rade ove zime,mada kad se setim i proslih......sad kad je bio zadnji sneg pri povratku iz ZR-a sve ocisceno do Tise,do raskrsnice Zabalj i nekako,novosadski deo okovan ledom..malopre na mostu Slobode sudar,poledica
..

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Jos sva sreca najavljuju sutra manje padavina u Vojvodini inace da nastavi da pada mislim da bi kolaps bio u gradu...
Jeste da volim zimu i to sve... bar da mogu da ociste te ulice pa da mozes kolima da odes gde hoces pa i da uzivas u snegu a ovako kad pada sneg velika verovatnoca da ce proglasiti vandredno stanje. Nista.. cekamo kraj Marta.. tad najavlju ''naglo'' otopljenje...
Jeste da volim zimu i to sve... bar da mogu da ociste te ulice pa da mozes kolima da odes gde hoces pa i da uzivas u snegu a ovako kad pada sneg velika verovatnoca da ce proglasiti vandredno stanje. Nista.. cekamo kraj Marta.. tad najavlju ''naglo'' otopljenje...

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ja sam iskreno tek ove godine zadovoljan kako rade.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Pa jbg, kad sve pare idu kod vas... ne bili cistili i solili.. ovi nasi imaju 2 - 3 nova mercedesa i 5 fapova iz 31god
Secam se prosli put kad je bilo snega oni jadni isterali traktore da ciste sneg sa njima...
Secam se prosli put kad je bilo snega oni jadni isterali traktore da ciste sneg sa njima...

- Cedo
- VIP
Cini mi se da su po novom zakonu zimske gume obavezne do 1.aprila,verovatno je taj datum kraj sezone..ali posto su ove zime taj zakon stavili na stand by,bar sto se tice guma,pitaj boga kad i za sta te mogu kazniti,dok ne bude +20C ne vadim rekvizite iz gepeka..knezevic piše:nego jedno pitanje kada se zavrsava (sezona ) ili sta vec za lance... u kom mesecu tj. kada ih vise ne moramo imati u kolima?
Inace situaciju koju sam retko imao prilike da vidim,sad gledam tri dana za redom na bulevaru,policijske patrole sa ukljucenom rotacijom zaustavljaju ljude u voznji..isti dan za jednim krenuli u poteru a 100m dalje se ulogorovali i drze zaustavljen BMW 5,atmosfera je naelektrisana..