Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Download (programi, igrice, softveri).....

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Download (programi, igrice, softveri).....

Poruka od dule0911 » četvrtak, 17. feb. 2011. u 21:08h

Iosis piše:We shouldn't go to Ravenholm ili tako nekako, zaboravio sam tačan naziv. :D
Ahahahah extra level :D
Jaoj sto je HL dobra igra... Jedna od retkih pucacina koje sam ja mogao da igram, posto inace samo voznje gotivim... Ali half life je brutalno dobra igra, i prica i sve... I HL1 (losija grafika mi ne smeta) i HL2...
Obozavam sto ima spooky efekat prilikom igranja, ali ne mislim na horor, tj Doom 3 efekat dok je igras, nego onako podmukli i sablasni osecaj... Mnogo dobra igra.
Fiesta!!

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » četvrtak, 17. feb. 2011. u 21:27h

RS_cabrio piše:ne treba ti za quake live nista. Free je jer vecinu navuku za mesecni fee da imaju veci izbor arena ili sami kreiraju mečeve. Kod free opcije, gde uletiš,ali objasnicu ti.

Idi na quakelive.com, registruje se. Moze sve osim google chroma, dakle firefox radi lepo. Faktički skine neki plugin koji u sebi sadrzi sve sta treba. Jednom setovane opcije (muzika, video mod,kontrole)se snime na serveru i ne razmisljas. Imas statistike,prijatelje,klanove, tipove igre...jeftina i brza zabava, samo malo da se uvezbas. Javi kad skines koji ti je username da te dodam kao prijatelja.
kako nece ovo, kontrole su mi namestene a nemogu nista da radim, ne mogu cak ni izaci iz igre, zakuca mi mis na sredinu, i samo tako... jer treba neko podesavanje detaljnije.... ovo sam probao da igram trenng.....
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 17. feb. 2011. u 21:30h

Maa da, pogotovo taj nivo, samo čuješ u pozadini kako nešto reži, jauče, vrišti i prođe te jeza, brrrrr. A od oružija skoro nemaš ništa osim ono što privlači i baca stvari, pa kada uzmeš onaj cekular i zvekneš ga. :woohoo: A tek što je dobro u onom posljednjem nivou kada se ponješ po onoj zgradi pa ideš u visinu i kad pogledaš dole. :eek: mrgreen
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 17. feb. 2011. u 22:13h

Pazi ovako: Podešavanja ima dosta. Od karaktera sa kojim igraš do nameštanja svih kontrola, velicine ekrana, jacine muzike, itd. Kada si ulogovan, dakle onog trenutka kada uđeš u igru ispred tebe dolazi jedan ekran gde između ostalog imas i JOIN GAME dugme. E kad to vidiš,ne klikći ništa, samo udri escape na tastaturi. VIdecćeš onda sve menije.

Koji ti je username, da te dovedem u neki meč koji igram

knez91

 

Poruka od knez91 » četvrtak, 17. feb. 2011. u 22:15h

knezevic_milos
aj probacu sada pa ti javim sta sam uradio..... dva puta sam morao restartovati komp jer nisam mogao nista da uradim....
Knežević Enterijer

shomicus
Poruka: 675
Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h

Poruka od shomicus » četvrtak, 17. feb. 2011. u 23:01h

meni ovaj qake ne radi,mogu da igram practice ali mi neda da udjem na server.

knez91

 

Poruka od knez91 » četvrtak, 17. feb. 2011. u 23:45h

preko opere ne moze... kada sam usao preko mozile sve je bilo reseno....
ok, nije lose, malo treba da se naviknem, jer ja sam igrao do sada couner.s. 1.6 pa se malo razlikuje, nema stekanja......
ja jos nisam ulazio na servere. necu da se brukam, prvo sam morao probati sa botovima mrgreen

Edit: ni ja ne mogu da udjem.... pise awaiting challenge pa (vreme) a ispod no or bad challenge for addres....
Knežević Enterijer

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 18. feb. 2011. u 15:39h

Knezevicu,dodao sam te ka prijatelja. iskocice ti poruka.
Shomicus, daj mi tvoj username.

Evo vam pomoc. Slika ispod pokazuje gde idete da birate metcheve. Mozete birati samo kod onih koji traju ili uci u neki i cekati da se pojave protivnici.
Slika

Slika ispod vam pokazuje gde da kliknete za opcije igre. Ima dosta opcija.Ovo sluzi da svaki put kada se ulogujete on ce vam izbaciti igre sa parametrima koje ste zadali.Stavite za sada ovako kako je kod mene jer ce vam to datim samo FFA (free for all) metcheve tj svako moze da upadne da igra dok igra traje. dobro je za vezbu, i brzu zanimaciju. Ja druge nisam iskreno ni igrao (duele, capture, flag, timske borbe....). Game fificuilty je SKILL MATCHED tj davace vam metcheve gde je ekipa sa slicnim mogucnostima da ne bi upadala u arene gde vas ubiju cim privirite. Igra je brza u svakom slucaju,ali se covek navikne. Cak i sa SKILL MATCHED , dobijes nervni slom cesto. Meni je bezveze kad je guzva jer onda nema strategije nikakve , smao upucavanje pa ko koga dovati,ali stvari su mnogo interesantnije kada ima manje ljudi u areni. o tome , drugi put
Slika

Slika ispod vam pokazuje gde da zadrzite miša, jer će vam napisati detelje o meču tj kolko je minuta ostalo,kolko ljudi igra,ko vodi...
Slika

Morate opdigrati do kraja jedan određen broj mečeva da bi sistem napravio vaše statistike na osnvu preciznosti, i svega i time vam dao SKILL. Dakle,bez odustajanja dok vam sistem ne odredi skill jer ce poslem biti lakse.

Kad se navucete kao ja, dacu vam detalje (koliko znam,a ne znam mnogo) kako treba igrati i koja je strategija za opstanak i pobedu. Sad tek vidim da print screenovi koje sam radio nehvataju poziciju mog miša,ali se nadam da je jasnije.tu sam za pomoc

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » petak, 18. feb. 2011. u 15:44h

Sto volim kad vidim da ljudi koriste win7 u win98 izgledu, respect :D
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 18. feb. 2011. u 15:52h

Nisma mogao ni na to da sa naviknem,ali sam morao da rucno pravim boje, dodajem quick launche, brisem onaj aero i jos dosta toga. Rado bi se vratio na XP ali onda hardwer ne bi imao svrhu

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 18. feb. 2011. u 23:12h

dobio sam poruku.... mislim da sam prihvatio ...
nego ubise me ovi ko zeca... ne mogu se sastaviti, :diablo: ali sada ce fax pa cu imati vremena da se nastrebam mrgreen

nego igrao sam i HL2 i tako strasno sam se iznervirao, 75%od igrice mi je trazenje gde treba da idem, ono je strasnoo, nemam mapu, a iznervirao sam se i kada sam trebao da otvorim kapiju neku, a ono za otvaranje se pokvarilo, 10min sam trazio gde je drugo mesto za otvaranje, sve dok nisam slucajo iz dosade pucao u bure i ono srusi neko sranje i otvori se kapija cekicko :ozid:
i jos jednom sam se usro :shok: idem kroz neki tunel, i hociu da razbijem paletu sa pajserom kada odjednom iskoci ono sranje od mutanta ispred mene a ja :eek: , a meni sluske na glavi pojacao da cujem ono sranje sto leti kada on skoci :lele: samo sto i ja nisam sa stolce :P
nego dobra stvar igrice je sto se treba dosta razmisljati.... recimo svidelo mi se kada sam morao neki sporet :D da ubacim u lift kako bi mi on digao rampu..... i sto sam morao burad da ubacim ispod rampre ako bi se podigla thumbsuph
Knežević Enterijer

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » petak, 18. feb. 2011. u 23:31h

HL2 je sjajna igra!

A to sto si se u*rao od mutanta nije nista, meni se to desavalo 100 puta mrgreen tek si poceo, imas jos ti da se strecas! :)

Kad budes dosao u neki mracni grad bice neka muzika ko iz horor filma, zidovi krvavi itd... tu odvrni do panja sluske 8) (na video klipu 0,45sec)
[youtube][/youtube]

Javi kad budes presao tj kad budes skidao epizode.. posto sam ja imao problem... kad instaliram epizodu nece da mi ocita igru, kliknem NEW GAME ali nece....

PS: igra nema nikakav bag-trip (a to ces pomisliti 1000puta) samo moras dobro gledati i razmisljati thumbsuph
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 18. feb. 2011. u 23:57h

knezevic piše:i jos jednom sam se usro :shok: idem kroz neki tunel, i hociu da razbijem paletu sa pajserom kada odjednom iskoci ono sranje od mutanta ispred mene a ja :eek: , a meni sluske na glavi pojacao da cujem ono sranje sto leti kada on skoci :lele: samo sto i ja nisam sa stolce :P

:woohoo: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :haha: :haha: :haha: hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha
Al' sam se ismijo ko budala :vid budale: odlična je igrica, sad mi se opet igra, moraću da je instaliram. Još večeras pa da malo se presjecam od stra'a! :vid budale:

EDIT: Da to na 45 sek je taj grad gdje su sve ti mutanti, tu sam se najviše :olaksanje: al' i najbolji dio, ponovio sam ga nekoliko puta, samo zato što je dobar. Najgori su bili oni trčeći, samo ga čuješ kako lupa preko krovova i zaleti se na tebe. Bem ti kad se samo sjetim. :vid budale:
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » subota, 19. feb. 2011. u 00:05h

hahahahhaa

da, ti trceci su.... kad se penju uz oluke a ti nemas pojma odakle ce da ispadne! :)
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 19. feb. 2011. u 00:38h

Ma da, samo čuješ kako lupa, i kad odjednom ispadne od nekuda. A bez slušalica i po danu ne vrjedi igrati, nego tek kad padne mrak. mrgreen Tad je pravi ambijent. :woohoo:

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 19. feb. 2011. u 00:39h

IZ koje godine je half life 2?

Ja sma se debelo naplasio svojevremeno od Left 4 Dead, ko voli zombije.

Knezevicu: Ima da te ubijaju dok sistem te ne rangira pa te baci u lakse meceve...izdrži,mozes ti to.

Evo vam nešto za upgrade: http://www.youtube.com/watch?v=6Cf7IL_eZ38
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan subota, 19. feb. 2011. u 01:29h. Ukupno izmenjeno 1 put.

knez91

 

Poruka od knez91 » subota, 19. feb. 2011. u 00:52h

@Iosis @fiestaRS
skroz je ok igrica, samo da je neka mapa ili nesto slicno da se ne luta toliko...... jer ja sam na pocetku litao 10min dok nisam nasao one merdevine :ozid:
naravno da je uzivanje igrati nocu, sluske i do kraja, i onda trci u :olaksanje: ali ok, malo zezanja, mada je ovo jedina zamerka, MNOGO SE MOZE LUTaTI TREBAJU NEKE SMERNICE :D paa sada da li ce biti vise smernica ili manje da zavisi od tezine koju postavimo....

@rs cabrio
nemam pojma, ja misli da je dosta stara, jer se secam da se igrala u igraonici kada sam pocinjao kantere da igram (1.5)...
ma zna jedva po partiji kada ozbiljno igram da mogu da imam 0.5 odnos.......

sve u svemu super igrice, sada sam se navukao na tri komada , ima da opucam sve rokove mrgreen
Knežević Enterijer

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 19. feb. 2011. u 01:31h

Jel valja Crysis..ja nista ne igram jos cekam svoj TV nazad. Idjote sam dozvao ,ali je odgovo na pitanje jel mi zamenjen ekran na TV-u bio: Znate, dobili smo nov ekran,ali je bio puknut. U transportu ili iz samsunga su poslali pokvaren ekran.

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » subota, 19. feb. 2011. u 05:14h

knezevic piše: mada je ovo jedina zamerka, MNOGO SE MOZE LUTaTI TREBAJU NEKE SMERNICE :D paa sada da li ce biti vise smernica ili manje da zavisi od tezine koju postavimo....
hah... tek u kecu koliko ima lutanja...
RS_cabrio piše:IZ koje godine je half life 2?
http://en.wikipedia.org/wiki/Half-Life_2

Ja sam sad opicio download epzode 1 i 2...
Slika

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » subota, 19. feb. 2011. u 13:05h

Half-Life i nije strasan u poredjenju sa F.E.A.R. -om ;)

@Fiesta: Prva epizoda je mnogo dobra :D

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » subota, 19. feb. 2011. u 13:10h

Skinuta prva i druga! ;)
Slika

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » subota, 19. feb. 2011. u 15:15h

Pomoc oko instalacije hl2 epizode 1
Folder: Half.Life.2.Episode.One.UPDATE.1-PROViSiON
1. Unpack the release with WinRar or anything else
2. Copy over the updated files.
3. Enjoy!
Slika

Folder: Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON
1. Unpack the release with WinRar or anything else
2. Run start.bat
3. Enjoy!

Slika

Probao preko dajmona ali nista... nece da otvori aplikaciju.. otvarao rarom fajlove i kliktao na ''start.bat.'' i nista.. pomoc?
Slika

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » subota, 19. feb. 2011. u 16:34h

Ja tu vidim gomilu RAR fajlova... Teško da će samo start.bat zapakovan unutar neke arhive moći da uradi nešto bez ostalih zapakovanih fajlova. Da li si probao da ih raspakuješ sve u neki folder i onda vidiš da li taj start.bat ima nekog efekta?

A za onaj Update 1, rekao bih ovako napamet da prvo treba da raspakuješ "original", pa onda samo da pregaziš stare fajlove novoraspakovanima iz Update 1 kompleta.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

knez91

 

Poruka od knez91 » subota, 19. feb. 2011. u 16:49h

@rs-cabrio...
usao sam posle... izgleda da je fora u tome da mi ne sme raditi tv sad nemam pojma zbog cega, al kada sam ga ugasio on mogao am uci u arenu...
nego jel se moze restartovati sor nekako.... jer sada sam se malo navikao pa bolje igram, od 2partije (pune) jednom sam bio prvi a jednom drugi :jeeej:
Knežević Enterijer

shomicus
Poruka: 675
Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h

Poruka od shomicus » subota, 19. feb. 2011. u 17:10h

user mi je kuzman,uspeo sam juce da se konektujem,samo me nadji da bi mogli da igramo na istom serveru.Extra je pucacina.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“