Knezevicu,dodao sam te ka prijatelja. iskocice ti poruka.
Shomicus, daj mi tvoj username.
Evo vam pomoc. Slika ispod pokazuje gde idete da birate metcheve. Mozete birati samo kod onih koji traju ili uci u neki i cekati da se pojave protivnici.
Slika ispod vam pokazuje gde da kliknete za opcije igre. Ima dosta opcija.Ovo sluzi da svaki put kada se ulogujete on ce vam izbaciti igre sa parametrima koje ste zadali.Stavite za sada ovako kako je kod mene jer ce vam to datim samo FFA (free for all) metcheve tj svako moze da upadne da igra dok igra traje. dobro je za vezbu, i brzu zanimaciju. Ja druge nisam iskreno ni igrao (duele, capture, flag, timske borbe....). Game fificuilty je SKILL MATCHED tj davace vam metcheve gde je ekipa sa slicnim mogucnostima da ne bi upadala u arene gde vas ubiju cim privirite. Igra je brza u svakom slucaju,ali se covek navikne. Cak i sa SKILL MATCHED , dobijes nervni slom cesto. Meni je bezveze kad je guzva jer onda nema strategije nikakve , smao upucavanje pa ko koga dovati,ali stvari su mnogo interesantnije kada ima manje ljudi u areni. o tome , drugi put
Slika ispod vam pokazuje gde da zadrzite miša, jer će vam napisati detelje o meču tj kolko je minuta ostalo,kolko ljudi igra,ko vodi...
Morate opdigrati do kraja jedan određen broj mečeva da bi sistem napravio vaše statistike na osnvu preciznosti, i svega i time vam dao SKILL. Dakle,bez odustajanja dok vam sistem ne odredi skill jer ce poslem biti lakse.
Kad se navucete kao ja, dacu vam detalje (koliko znam,a ne znam mnogo) kako treba igrati i koja je strategija za opstanak i pobedu. Sad tek vidim da print screenovi koje sam radio nehvataju poziciju mog miša,ali se nadam da je jasnije.tu sam za pomoc