Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

i ovaj mi ford ima gremline!!!!!!

Redovna održavanja, servisiranja, delovi.
Nije mesto za kvarove.

Moderator: Dragomir

Odgovori
milosninkovic
Poruka: 150
Član foruma od: nedelja, 20. sep. 2009. u 23:08h
Kontakt:

i ovaj mi ford ima gremline!!!!!!

Poruka od milosninkovic » četvrtak, 10. feb. 2011. u 16:35h

da li auto hoce na leru da ne ravnomerno radi iskljucivo zbog dizni...ili moze jos nesto da ga zajebava???? inace radi se o fokusu 1.8 tdci od 115 konja ???? kao da mu fali jedan takt...secne kao da ce se ugasi????

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: i ovaj mi ford ima gremline!!!!!!

Poruka od dule0911 » četvrtak, 10. feb. 2011. u 16:37h

U kom smislu neravnomerno radi? Drzi vislje obrtaje nego obicno ili samo skacu obrtaji u nekom rasponu?
Fiesta!!

milosninkovic
Kontakt:

Poruka od milosninkovic » četvrtak, 10. feb. 2011. u 16:47h

pada broj obrtaja,kao da ga zagusi nesto u jednom taktu,pa vrati obrtaje na normalu i opet zapne... kao kod stari dizeli kada su hladni pa stekcu e tako i ovaj... :-( e da zaboravio sam da kazem! od prvoga dana rad motora mi je malo cudan,da ne kazem postan cuje mi se lupkanje kao ventili na benzincu kad je lose gorivio, a gagi kaze da je to njegov rad? necu da sumljam u tu dijagnozu ali meni je to cudno!!!! mozda sam ipak ja Stevo Zigon iz majstorske radionice!!!

ace1
Avenger from the past
Poruka: 1983
Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
Kontakt:

Poruka od ace1 » četvrtak, 10. feb. 2011. u 19:16h

a jel i ti ulazis sa papucama u auto hahahaha hahahaha redbullw
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Slika

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » četvrtak, 10. feb. 2011. u 19:22h

mislis, ili ti je neko prodao u paketu sa 2 velike porodice s kosova- gremlina ukrstenih sa zecevima, pa se to malo kao nakotilo jel....
teraj ga na test kom kod bosiste branko delphi, bilo je oko 20 jura......
moguce je, po mojim sumnjama imaces mali problemcic, ali nemoj meni da verujes........

milosninkovic
Kontakt:

Poruka od milosninkovic » petak, 11. feb. 2011. u 07:57h

juce sam bio krenuo kod gagija ali do njega u pinosavu moze se samo helikopterom! na kraju se iznerviram prebacim na spot i po avali pun gas,epilog!!!!i dalje stuca i dalje nesto lupka kao da dizna neka stekce,ali sada me tek boli uvo...ima da ga gazim dok ide kad stane na pijac i kraj! nije on mene kupio nego ja njega! samo gas! rally

macaneli
VIP
Poruka: 9928
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » petak, 11. feb. 2011. u 09:38h

too rodjeni pun gas.....tuzno razmisljanje... thumbdown
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

milosninkovic
Kontakt:

Poruka od milosninkovic » petak, 11. feb. 2011. u 13:25h

tuzno je kad izbrojis 7000e i neko te cekicko u glavu....ma nek se nosi

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » petak, 11. feb. 2011. u 22:11h

PORED TOLIKO POSTOVA O UVALJENIM FORDOVIMA, A SADA JOS VIDIM DA TI JE DRAGOMIR BLIZU, A TI KUPIO NA LEPE OCI AUTO, SVAKI DIZEL JE PLACEN PAR HILJADA EVRA SKUPLJE SAMO ZBOG TOGA DA BI SE USTEDELO KROZ OGROMNU KILOMETRAZU, GLAVNI PROBLEMI SU NA TDCI - U SISTEM UBRIZGAVANJA VEROVATNO ZBOG FILTERA ZA EVRO DIZEL JER JE SKUP, VODA SE MNOGO LAKSE VEZUJE ZA EVRODIZEL POTREBNA JE DRUGACIJA TEHNOLOGIJA FILTERA, NASA NAFTA JE NAJGORA, KRADU DOSIPAJU VODU, I KOZ NA STA JOS, A KADA TREBA DA SE ZAMENI FILTER 50 EURA MNOGO ZA ORG FILTER, PA KAD CRKNE PUMPA UVALJUJU DRUGOM, NARAVNO, SAMO ONOME KO NEZNA ZA JADAC, NIJE TI NIKO UVALIO FOKUSA, SAM SI ZNAOSTA TREBA DA PROVERIS, ZAMAJAC JE STAVKA NA SVIM MARKAMA KOJI IMAJU JAKU SNAGU I VELIKI OBRTNI MOMENAT, KOJA JE ISTO MALO VECA INVESTICIJA I TREBA DA SE PROVERI PRILIKOM KUPOVINE.... smile_computer1 SASLUSAJ SAVETE GAGIJA I NECES IMATI PROBLEMA, JEDNOSTAVNO....

macaneli
VIP
Poruka: 9928
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » petak, 11. feb. 2011. u 22:29h

milosninkovic piše:tuzno je kad izbrojis 7000e i neko te cekicko u glavu....ma nek se nosi
tuzno je sto si izbrojao tolike pare,a tesko ti da das 4000 din za filter goriva i jos ces da ga vozis tako da ga dokrajcis skoro do kraja pa onda ga prodati nekom drugom ko ce da ti skida sve sa neba,e to je tuzno,ali tako je kod nas u zemlji srbiji
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

milosninkovic
Kontakt:

Poruka od milosninkovic » subota, 12. feb. 2011. u 07:53h

nije mi tesko da dam 4000 dinara nego boli hahahaha a i zezam se malo,platio sam skolu na proslom fokusu za filtere i lose gorivo,redovan servis ok filteri i ulja,a sto se tice zamajca i ostali kvarova ima da teram dok ne crkne kad crkne majstor i teraj dalje...necu vise da se nervirao oko svake sitnice! spustio mi je potosnju hvala bogu oko 6 je sad... sipao sam pun potrosio sipao ponovo pun podelio i izadje 6... super...ustedecu za filter goriva ali ne menjam ga na 10.000 sigurno!!! i samo da se zna malo ko odrzava auto kao ja,uvek je sredjen namirisan,i cim nesto susne kod majstora je i ide nov deo,nema budzenja! thumbsuph cak sam gagijevog majstora smarao da se presvuce kad seda u njega :))))

Odgovori

Povratak na „Održavanje i servisi“