@slowmotion
Pa pazi, nije ni acdsee toliko los za prvu pomoc. Evo pogledaj tablicu na zadnjem auto sto sam odradio, jes zamrljana ali nije sad nesto strasno, mrzelo me da palim Photoshop.
Znaci edit u Acdsee-u, ides na photo repair pa radis sta vec hoces ja imam acdsee 2009 i za ovakve stvari je kvalitet ok.
Jedan od mojih omiljenih dizajnera/modifikatora - Franko Sbarro.Ovo je model koji je specijalno napravljen da bi neki sultan mogao da lovi u pokretu, zove se Windhawk.
Uff totalno sam otišao u pogrešnom pravcu u potrazi... nije mi se uklapao u detaljima Isuzuov "as tref", a po inicijalnoj ideji sam zalutao VW/Audi "as pik" stranputicom, bez rezultata - sve dok mi nije palo na pamet da potražim ostale boje asova I šta nađem, Karmann... logično
Dakle, Italdesign Giugiaro - Karmann - BMW "Asso di Quadri" Sledeći zadatak...
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
@Estariol, imaš pun naziv i godište kola u imenu slike i direktno si linkovao sa sajta odakle si skidao... ajde sledeći put iskopiraj na imageshack ili tako negde, ali joj pre toga promeni ime.
A možeš da pokušaš i ponovo, pošto je cedo86 prepustio... ili već ko prvi dohvati neku sliku
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
Vidi vidi fore,ovde moras imati oci i na ledjima ..kolega bacas mi senku na pogodak :-) ,cim sam video auto u googlu ukucah Buick airplane da bih dosao do punog imena mada ovo tvoje je lakse ..
Porukaod BojanM » četvrtak, 10. feb. 2011. u 06:20h
@cedo86: Pardon kolezi, nisam imao nameru da insinuiram bilo šta te vrste, zato sam i sačekao da vidim da li će neko regularno da pogodi pre nego što sam reagovao.
Jbg kad imam naviku da otvorim sliku u izdvojenom tabu ili da je snimim na desktop, da mi bude na dohvat ruke za upoređivanje kada hoću da proguglam jer nisam siguran koje je vozilo, pa sam iz taka skontao ime fajla...
Kako god, nastavite. thumbup
pozdrav, Bojan