Naravno da ne vode vozaci sami svoje drustvene mreze, imaju PR tim koji to radi, ali i te kako citaju sta se pise o njima.
Zato je Larson i ovako tih celu ovu sedmicu - jer zna da je usrao i nece da daje izjave jer zna sta ljudi pricaju o njemu.
Naravno da ne vode vozaci sami svoje drustvene mreze, imaju PR tim koji to radi, ali i te kako citaju sta se pise o njima.
Joj Branislave, pa svako moze otvoriti youtube kanal i reci sta god hoce. 90% onoga sta se prica na youtube je bullshit da izvines i pricaju ljudi koji samo povrsno znaju situaciju. Secas se kada si postavljao youtube linkove da je "Winston napustio NASCAR zbog zabrane rekmiranja cigareta"? Pa kad sam ti ostavio detalje videlo se da nisu zbog toga napustili - ali ces i dalje naci gomilu video na youtube gde pricaju da je napustio zbog zabrane reklamiranja.
Pa kad ti pratis samo Larsona i ne zanima te sta se desava sa drugim vozacima. Jos se secam tvoje izjave "ako Larson pobedi na pocetku sezone, ja nemam vise razloga da gledam NASCAR pre playoffa" - kao da je Larson jedini vozac, kao da na stazi nema jos 39 drugih vozaca.i ono što ja tvrdim do početka plejofa ove trke nemaju nikakvog smisla.
Kakva gluma? Kaze da NASCAR hoce od svojih popularnih vozaca da reklamiraju sebe i na taj nacin reklamiraju NASCAR. Pa to ce svaki sport traziti od svojih najpopularnijih zvezda, sta je tu cudno? Mislis da NBA nije trazio isto od LeBron Jamesa?I ovo. Nascar čak plaća vozače da glume.
Prvo, kako grafikon moze da pokaze razlog zasto je neki sponzor napustio NASCAR?
Za svaki sponzor koji je otisao - dosao je drugi sponzor da preuzme to mesto. Ti pricas kao da su sponzori otisli i nema drugih novih sponzora i eto NASCAR je u krizi. A realnost je drugacija.