totti piše:Talladega_500 piše: Za razliku od Mustanga koji te moze sluziti dok si ziv.
Ovo je moguće, ali u slučaju da ga kupiš kao osamdesetgodišnjak.
Ja sam po auto-shows vidjao gomilu ljudi koji su kupovali novog Mustanga kada su se vracali iz Vietnama i dan danas ga poseduju u originalnoj kondiciji. Evo i moj Mustang imam vec 12 godina, u tom periodu sam jedino zamenio pumpu za gorivo, sve ostalo bez ikakvih problema. Znaci u 12 godina sam ulozio $200 u popravke koje nisu regularno odrzavanje ...
Bilo koji V8 Mustang ce preci minimalno 250,000-300,000+ milja bez vecih kvarova. Juce sam bas citao o jednom tipu na Mustang forumu ciji je 2005 Mustang upravo presao 200,000 milja granicu, osim regularnog odrzavanja bas nista nije radio na njemu.
totti piše:Druže Tale, i moj ćale ceo svoj vek tvrdi da su Ei Niš televizori najbolji na svetu, pošto je takav posedovao dugi niz godina... što ga uopšte ne čini ekspertom niti merodavnim za ocenu kvaliteta

Ja tebi ne govorim da nesto sa cim nemam iskustva nije dobro/lose vec po tvojim pricama ispada da ti znas vise o mom licnom autu nego ja iako, kao sto gore rekoh, verovatno nikad ga nisi ni video uzivo, a da ne govorim vozio ili posedovao.
Ajde kazi ti meni na osnovu cega ti znas kakav je kvalitet Mustanga? Ne govorim ni ja tebi kakav je Punto iz Kragujevca, ne znam na osnovu cega mozes govoriti bilo sta o mom licnom autu.
To bi bilo isto kao da ja, koji nikad nisam kupio TV koji tvoj cale ima, govorim tvom caletu da znam vise o tom TV-u nego on koji je licni vlasnik.
Vozio sam i Mustanga i Focusa i znam kakva su oba i kako se ponasaju. I Focusu ide u korist sto je ekonomicniji i udobniji, sto i treba da bude, ali niko ne kupuje Focus ST zato sto ga briga o ekonomicnosti ili udobnosti.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.