Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Meni je glupo da im se zabrani prolazak na crveno, u manjim gradovima to i nije problem, ali znaš kad će u Beogradu stići na intervenciju ako ne smeju na crveno? Ne znam koliko im sad iznosi prosečno vreme dolaska, ali tada bi bilo najmanje pola sata.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ako nista nije promenjeno po novom onda i dalje imaju pravo da idu na crveno, ali ako se desi nesto krivica je njihova sto je i logicno.
Sto se vozackih poslova tice mislim da je jedan od najtezih, zbog odgovornosti, pa ih delimicno i razumem kad naprave gresku.
Sto se vozackih poslova tice mislim da je jedan od najtezih, zbog odgovornosti, pa ih delimicno i razumem kad naprave gresku.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Jos malo
Kako se stoka parkira i redovno ga gledam, nijednom ga pauk nije odneo

Ova serija slika nije bas najbolja jer sam kasno reagovao. Ponta je da ganci u ovom njihovom cabriu su galantno prosli kroz dva crvena.Ovo je tek kad sma poceo da ih stizem, mislio sam da ce i ovde crveno,al im se otvorilo zeleno

Ovde nema komentara, u sred bela dana,plavi most. Naizgled ozbiljan covek. Prvo sma ga video da bahato je stao na sred zebre i tkao ceka, i ja reko da ga slikam,al uslikam jos nesto bolje - prolazak na crveno i to kretanje iz stanja mirovanja.

Ovaj ce da prodje ko juce onaj na smederevskom putu,valjda.

Ovja ispod je parkirao u Njegosevoj i tek posle sviranja i nekog vremena, covek dolazi da pomakne auto kad je naisao autobus iza

Slika ispod ne govori mnogo jer sam slikao kroz krov dok vozim,unazad pa sam omasio i ovo je treca gde je tip vec odmakao. poenta je da je radio okretanje u ulici na koju dolazi saobracaj iza coskova sa obe strane i gde ga ljudi ne vide i gde naravno,nije mesto za U - turn

I poslednja slika je nevezana, nego sam morao da slikam kako izgleda kad sat vremena perete auto i taman zavrsite,a ptica ostavi ovo na haubi.

Kako se stoka parkira i redovno ga gledam, nijednom ga pauk nije odneo

Ova serija slika nije bas najbolja jer sam kasno reagovao. Ponta je da ganci u ovom njihovom cabriu su galantno prosli kroz dva crvena.Ovo je tek kad sma poceo da ih stizem, mislio sam da ce i ovde crveno,al im se otvorilo zeleno

Ovde nema komentara, u sred bela dana,plavi most. Naizgled ozbiljan covek. Prvo sma ga video da bahato je stao na sred zebre i tkao ceka, i ja reko da ga slikam,al uslikam jos nesto bolje - prolazak na crveno i to kretanje iz stanja mirovanja.

Ovaj ce da prodje ko juce onaj na smederevskom putu,valjda.

Ovja ispod je parkirao u Njegosevoj i tek posle sviranja i nekog vremena, covek dolazi da pomakne auto kad je naisao autobus iza

Slika ispod ne govori mnogo jer sam slikao kroz krov dok vozim,unazad pa sam omasio i ovo je treca gde je tip vec odmakao. poenta je da je radio okretanje u ulici na koju dolazi saobracaj iza coskova sa obe strane i gde ga ljudi ne vide i gde naravno,nije mesto za U - turn

I poslednja slika je nevezana, nego sam morao da slikam kako izgleda kad sat vremena perete auto i taman zavrsite,a ptica ostavi ovo na haubi.

-
- Ljubitelj životinja
Ljudi, prestacu da postujem, jer ce neko misliti da sam manijak koji ide i slika po gradu. nek jos neko da slike
A dotle :
1.
Za ovakve se vise i ne trudim, nazalost,postalo je normalno da se provlace i poprecuju prvi na prelazu. Inace, ovoj faci je zaribala masina pa kd je trebao da krene,nije mogao.

2. Vojvode stepe, dovlacenje da startuje prvi

3. Ovo govedo je ladno parkiralo auto u sred Beograda ovako

4. O ovome ispod smo pricali skoro, uslovna strelica,a jedan je zatvorio tu traku. Kolona iza svira, njega boli uvo, ovo je trenutak kad su krenuli da ga obilaze i psuju.

5 Opet motoristi koji se guraju , nije bas dobra slika

A dotle :
1.
Za ovakve se vise i ne trudim, nazalost,postalo je normalno da se provlace i poprecuju prvi na prelazu. Inace, ovoj faci je zaribala masina pa kd je trebao da krene,nije mogao.

2. Vojvode stepe, dovlacenje da startuje prvi

3. Ovo govedo je ladno parkiralo auto u sred Beograda ovako

4. O ovome ispod smo pricali skoro, uslovna strelica,a jedan je zatvorio tu traku. Kolona iza svira, njega boli uvo, ovo je trenutak kad su krenuli da ga obilaze i psuju.

5 Opet motoristi koji se guraju , nije bas dobra slika

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Samo ti nastavi da pišeš i postavljaš slike. Uvjek postaviš nešto zanimljivo. 
Ja bih postavljao ali ne stignem uslikat, dok ja izvučem telefon iz džepa, dok pokrenem kameru jbg, prođe već.

Ja bih postavljao ali ne stignem uslikat, dok ja izvučem telefon iz džepa, dok pokrenem kameru jbg, prođe već.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Ljubitelj životinja
ma znam, i ovo je samo procenat. telefon stoji u vratima, dok ga otkljucam,otvorim objektiv....ovo je samo mali procenat onoga sto se desava
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14001
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Ovakvu sirenu bi trebao ugraditi u F-150 i to na krov da je stavim. Ima da probudi i mrtve, a posebno one koji me nerviraju u saobracaju.
Jer mi se redovno desava da je ispred mene uvek baba u 1985 Buicku (ili jos gore - u Priusu) koja vozi 5 mph ispod limita.

Jer mi se redovno desava da je ispred mene uvek baba u 1985 Buicku (ili jos gore - u Priusu) koja vozi 5 mph ispod limita.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Iosis
- VIP
To je odlična sirena.
Volio bih takvu u autu. :-)

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Ljubitelj životinja
Ja cu da stavim onu za tramvaj. Inace zivim svuda gde ide tramvaj i trebalo bi da plasi ljude. Smao je teska,ali mislim da je dobra ideja
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Nisu u pravu,ko kod da ga psuje. Traka je za pravo i za desno,a za pravo je kao sto vidis crveno.RS_cabrio piše:O ovome ispod smo pricali skoro, uslovna strelica,a jedan je zatvorio tu traku. Kolona iza svira, njega boli uvo, ovo je trenutak kad su krenuli da ga obilaze i psuju.
![]()
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Kad je guzva i ja bih ga ispsovao
..ovakvih situacija se nagledam po NS svakodnevno,nece u levu kolonu ko sav normalan svet vec blokira celu desnu stranu da bi izbio prvi na semafor a ove iza njega ko sisa..

- Iosis
- VIP
I mene to nervira jako. Samo sam jednom stao tako jer nisam vidio semafor. To je bilo prvi put kada sam vozio u NS, kod nas u Doboju i nema takvih semafora pa i ne očekujem. Jeste da nije bilo gužve i niko iza mene pa nisam nikome smetao, ali sam se živ pojeo kada sam ugledao gdje sam stao i da bih mogao nekome smetati.
I mogu da shvatim kada vidim da tako stane neko sa tablicama iz nekog drugog manjeg grada, čovjek nema kontakra sa tim kao što je kod mene u Doboju slučaj pa i ne obraća pažnju, ali ne mogu da shvatim one magarce koji su iz NS i tako se ponašaju.
I mogu da shvatim kada vidim da tako stane neko sa tablicama iz nekog drugog manjeg grada, čovjek nema kontakra sa tim kao što je kod mene u Doboju slučaj pa i ne obraća pažnju, ali ne mogu da shvatim one magarce koji su iz NS i tako se ponašaju.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Tehnički i zakonski nisu, ali upravo preko te raskrsnice ja prolazim maltene svaki dan i uvek idem u levu traku, jer nisam bezobziran.kubura16v piše: Nisu u pravu,ko kod da ga psuje. Traka je za pravo i za desno,a za pravo je kao sto vidis crveno.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Joj sto je to zanimljiva stvarTalladega_500 piše:Ovakvu sirenu bi trebao ugraditi u F-150 i to na krov da je stavim.

Jednom prilikom sam se vozio sa ujakom u sleperu, koji ima 2 sirene, jednu normalnu automobilsku i 6 takvih vazdusnih na krovu. Kad krene da svira, nebitno sta je ispred njega, svi se sklanjaju

Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
Upravo tako, vec smo pricali o tome gore, on ima pravo da tu stoji,ali zasto bi neko bio toliko cool i zadrzavao sve ljude kad je mogao da se ubaci levo,jer je njemu crveno u svakom slucaju. Stvar vozacke kulture. Inace sam se sada takvih prekrsaj nagledao i nijedan nisma uspeo da slikam.Izmedju ostaloog, de*il podgojeni na motoru, sa detetom napred (neki skuter),galantno prolazi na crveno,na sred bulevara. potpuno svesno.911s [SK] piše:Tehnički i zakonski nisu, ali upravo preko te raskrsnice ja prolazim maltene svaki dan i uvek idem u levu traku, jer nisam bezobziran.kubura16v piše: Nisu u pravu,ko kod da ga psuje. Traka je za pravo i za desno,a za pravo je kao sto vidis crveno.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Mnogo bitnija stvar od zakona i propisa.RS_cabrio piše:Stvar vozacke kulture.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Apsolutno se slazem za vozacku kulturu,najbitnija stvar u saobracaju,a toga kod nas ima vrlo malo. Slazem se da nije u redu svesno stati u desnu traku.
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Re: Bolesnici u saobracaju
Iosis piše: P.S. Jednom sam crko od smjeha kad sam vidio Golf 2 sa takvim farovima, ljevi baca ravno, a desni baca po krosnjama drveca.

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Iosis
- VIP
Ja ne znam da li Golf ima podešavanje visine svjetala u kabini, ali znam da ćale mi priča kako je nekim ljudima tako govorio da su im visoka svjetla ako stavi na veliki broj, a dobijao je odgovore ma to je da budu jača, jače svjetli. 

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Gde bre ta djunta da to ima...Iosis piše:Ja ne znam da li Golf ima podešavanje visine svjetala u kabini

- Iosis
- VIP
A šta ja znam, a šta ako je full oprema. Ipak je to Golf!

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Nema u kabini. Podesava se na farovima...
To podesavanje samo u limited edition...
To podesavanje samo u limited edition...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Tuga.... s`obzirom na ostale proizvodjace.... mnogi modeli su tih godina imali prekidac za nivelaciju farova....

-
- Ljubitelj životinja
u je, moja lada imala to u kabini...