A tako je i zamisljen, da bude za sve platforme. Ja sam iskreno extra zadovoljan sa win7, dosad najbolji win... Sve mi se nesto cini da je 8 za desktop/laptop biti fail, ali sacekacu kad izadje RC, pre toga ne instaliram.
Download (programi, igrice, softveri).....
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Download (programi, igrice, softveri).....
Valjda je bolje ako je prosto
Bar meni.
A tako je i zamisljen, da bude za sve platforme. Ja sam iskreno extra zadovoljan sa win7, dosad najbolji win... Sve mi se nesto cini da je 8 za desktop/laptop biti fail, ali sacekacu kad izadje RC, pre toga ne instaliram.
Fiesta!!
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
To da bude za sve platforme je glupost. Cemu sluzi Windows Mobile.. Sta ce meni na desktop racunaru takav win.. Windows 7 je windows 7,sve pozitivno..
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
- Daniel
- Poruka: 6097
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
+1
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- BokiRS
- Neizleciv

- Poruka: 4458
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Windows 8 radi jos bolje i brze od win 7
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- Daniel
- Poruka: 6097
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Da, ali mene malo smara onaj home screen 
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
- Dusan64
Isprobali ste? Kakvi su ustisci jos? Normalno da radi brze kada je toliko jednostavniji...
- dule0911
-

Je*em li ga, od kako sam uzeo SSD meni je odziv za ove obicne stvari i u win7 odlican tj maltene trenutan, tako da cekam win8 finalnu, necu da se smaram sa betom 
Fiesta!!
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Koji ti index brzine, performance ili koji je vec, windows prijavljuje za SSD?
- milan_gt
- Poruka: 11708
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Y (do 300km/h)
- dule0911
-

-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
meni 7.9 i dalje mislim da moze brze, tj da ima mesta za unapredjenje
- dule0911
-

Ja se ne opterecujem benchmark pogramima i merenjima, nisam kupio SSD da bih probijao brzinske rekorde u transferu nego zbog generalno odlicnog odziva sistema + tisina rada (ovo drugo mi je mnogo bitno).
Mozda bi i meni bio bolji skor kad bih stavio IRST drajvere, ali, meh, mrzi me
MS ahci su sasvim ok 
Inace, ako ti je bitno, SSD mi je Intel 320, 120GB.
Mozda bi i meni bio bolji skor kad bih stavio IRST drajvere, ali, meh, mrzi me
Inace, ako ti je bitno, SSD mi je Intel 320, 120GB.
Fiesta!!
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
nevezano za benchmarke,ima mesta za ubrzanje. NIje sve trenutno.Ocekivao sma brze dizanje photoshopa npr. Doduše outlook 2007 sa giga mailova unutra , se diže trenutno,a to mi je i najbitnije.Jel paziš do koliko g aprocentualno puniš?
- dule0911
-

Ne bas, jer mi nikad nije pun posto nemam previse stvari na njemu. Tacnije, svi programi koji su mi heavy, sa sve sistemom zauzmu oko 50-60GB, ostane mi jos 20-30GB za poneku igricu (sad dok imam jaku graficku, ali ce i ona da ide na prodaju vrlo uskoro).
Trenutno je 30 od 111GB slobodno, a to je valjda ok za trajnost. Kao sto rekoh, ne opterecujem se previse, garancija mu je 5 godina, pa neka crkava koliko oce
Trenutno je 30 od 111GB slobodno, a to je valjda ok za trajnost. Kao sto rekoh, ne opterecujem se previse, garancija mu je 5 godina, pa neka crkava koliko oce
Fiesta!!
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
ne zbog crkavanja, nego sam citao negde da postoji odnos koliko treba staviti da bi zadrzao performanse. Valjda jedna trecina ili tako nesto praznog. Meni 70 giga shita prazno trenutno , sekundarne programe stavljam na drugi disk. mozda sam i ja vecito nezadovoljan tip, ne znam,ali kazem ti photoshop cekas, nije kao office npr ili browseri. U pitanju je OCZ Vertex 3, sa transferom od 550 /500 MB/s.
- Dusan64
Jos uvek su skupi... Zanimljiv je izbor SSD...s tim sto meni treba nesto ovako http://www.pcpractic.rs/proizvodi/ssd-d ... c100s3480g , a poludeo jos nisam...
Mislim da bih plakao sa 120Gb...
Mislim da bih plakao sa 120Gb...-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Da, jeste malo. 120 GB je minimum mada i tu se osetim kao stisnut jer u sustini vodim računa. gde šta snimam. A nisma ništa mnogo uradio jer imm dosta radnih fajlova (silne gigabajte)a to ne drzim na SSD jer je preveliko.
- dule0911
-

Meni je 120GB sasvim dovoljno za rad. Znaci ako treba nesto da editujem/iskucam/programiram, za to mi je ovih 120GB dosta. Taman ima toliko spare prostora za sve moje potrebe.
A sve ostale HDD sam prebacio u drugu masinu koja je sa gomilom (bucnih) ventilatora preseljena u podrum pa neka tamo zuji
Mapirao lepo mrezne diskove i milina, nista na udobnosti nisam izgubio a dobio na brzini i tisini dosta.
A sve ostale HDD sam prebacio u drugu masinu koja je sa gomilom (bucnih) ventilatora preseljena u podrum pa neka tamo zuji
Mapirao lepo mrezne diskove i milina, nista na udobnosti nisam izgubio a dobio na brzini i tisini dosta.
Fiesta!!
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Kablom vezo il wireless? danas sam se pola dana zezo da setujem wireless i na kraju radi super.Ali meni se derenca komp,ja ne mogu bez toga da spavam.ako je mnogo tiho,ne mogu da zaspim
A crkko mi kontroler sada za ventilatore,a kupljen u inostranstvu pa nemam garanciju
- dule0911
-

Meni je necujan komp, maltene. Tj cujem ga kad pridjem kucistu na 10cm, pritom je kuciste otvoreno 
Jbg, postao sam u zadnje vreme alergican na buku i malo po malo utisao ga skroz.
Gigabitni LAN, vec nekoliko godina imam i mrezu i server u kuci (mali, nista pro), sad sam ga upgrade-ovao malo i strpao sve HDDove i backup u njega, odlicna varijanta, podaci svi na jednom mestu i dostupni svim ostalim kompovima u kuci u svako vreme.
Kabl je kabl, jbs wifi. Mada sam i ja skoro uzeo ruter sa N standardom i iznenadio se da sve zivo moze da se stream-uje bez problema, ukljucujuci i 1080p. Al ipak za pristup HDDovima kao mreznim drajvovima je kabl zakon. Maltene kao da su mi u kompu.
Jbg, postao sam u zadnje vreme alergican na buku i malo po malo utisao ga skroz.
Gigabitni LAN, vec nekoliko godina imam i mrezu i server u kuci (mali, nista pro), sad sam ga upgrade-ovao malo i strpao sve HDDove i backup u njega, odlicna varijanta, podaci svi na jednom mestu i dostupni svim ostalim kompovima u kuci u svako vreme.
Kabl je kabl, jbs wifi. Mada sam i ja skoro uzeo ruter sa N standardom i iznenadio se da sve zivo moze da se stream-uje bez problema, ukljucujuci i 1080p. Al ipak za pristup HDDovima kao mreznim drajvovima je kabl zakon. Maltene kao da su mi u kompu.
Fiesta!!
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Kako da spojim dve particije istog hard diska u jednu,a da ne izgubim podatke. Koristio sam dva puta http://www.partition-tool.com/personal.htm ali je rezultat bezvezan,umesto da spoji, on mi napravi jos vecu drugu particiju. Jel ima nešto provereno da ne trošim vreme na ovo? NEKI PARTITION MAGIC IL TAKO NEŠTO ČEGA IMA FREE:::NEDEREM SE NEGO MI ZAGLAVIO CAPS LOCK:
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Jbg, ne znam ni ja nijedan drugi program a da radi nedestruktivno spajanje... kolika je manja od te dve particije, nemaš od koga da posudiš neki portabl drajv da izbekapuješ podatke?
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
EASEUS partition master - HOME, taj je freeRS_cabrio piše:Kako da spojim dve particije istog hard diska u jednu,a da ne izgubim podatke. Koristio sam dva puta http://www.partition-tool.com/personal.htm ali je rezultat bezvezan,umesto da spoji, on mi napravi jos vecu drugu particiju. Jel ima nešto provereno da ne trošim vreme na ovo? NEKI PARTITION MAGIC IL TAKO NEŠTO ČEGA IMA FREE:::NEDEREM SE NEGO MI ZAGLAVIO CAPS LOCK:
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Ma bila particija od 100 mb, iritirala me samo, hteo da je psojim sa ostatkom. Inace HDD je od 2 TB, a sada,posle onog softwera gore, imam particije id 450 GB i ostatak je druga.BojanM piše:Jbg, ne znam ni ja nijedan drugi program a da radi nedestruktivno spajanje... kolika je manja od te dve particije, nemaš od koga da posudiš neki portabl drajv da izbekapuješ podatke?
Sad cu da probam ovaj EASEUS partition master