Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4457
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od BokiRS » sreda, 24. jul 2013. u 14:21h

mbole piše: Za ku*obolju su obloge od mlade pi*etine mnogo bolje od svadje na forumu :)
hahahaha
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

sasa_f1
Poruka: 9989
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » sreda, 24. jul 2013. u 14:27h

WIN :bravo:

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 24. jul 2013. u 17:20h

@pandur, to što ima tolike godine vozačku ne znači da pazi i vidi sve.
Poznajem ljude koji imaju vozački već 10ak godina, ali opet voze da tako kažem smotano, pogubljeno i ne vide sve nego ih iznenadi nešto. JEdnostavno tako naučili, tako navikli.
Nemoj misliti da ovim što pišem da ti nešto kontriram, nego samo primjere da ima raznih ljudi.
Ja bih prvi volio te s motorima koji divljaju da ih se makne sa ulica i puteva ili da ih dovedu u red.
Koliko god volio brzu vožnju, tamo gdje nije sigurno da se divlja nije. Jeste da sam se ložio na tako nešto, bježanje policiji, divljanje po gradu sa 250+ km/h, opasna auta itd. Ali to je bilo vrjeme kada sam imao 15 godina i igrao NFS Underground. :)
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Pandur
Poruka: 198
Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h

Poruka od Pandur » sreda, 24. jul 2013. u 18:11h

pa to sam i ja napisao,da ZELI da vidi,video bi!!!! e da je barem neko od vas bio u pravoj jurnjavi,sa naoruzanim kriminalcima kojima ste za petama.....e tada moze da se prica kako je to stvarno....kad dodjete kuci,srecni sto nemate povreda ili rupa od metaka....e tek tada vam se sve smuci,cak i igrica voznje....a do tada,dok ne dozivite pravu jurnjavu i narkomancinu koji zeli da vam smesti 9mm medj' rogove,do tada sedite i drzite se NFS serijala,kao Iosis :) :) :)

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » sreda, 24. jul 2013. u 18:32h

pa ti idi beri maline, sto radis to? :)

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » sreda, 24. jul 2013. u 18:42h

Iosis je uradio odgovornu stvar i prešao je sa NFS na WoT... sad se sklonio sa ulice i umesto jurnjave sa pripadnicima službe i istomišljenicima u besnim makinama - ganja po livadama sa istomišljenicima u tenkićima. ;)
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » sreda, 24. jul 2013. u 18:52h

Mnogo su mi skrnave sledece pandurske cake:

Ulica inace jednosmerna ali otvorena za dvosmerni saobracaj jer se ulica do nje sredjuje, tako to traje 5-6 meseci, ljudi se naviknu a onda je zatvore za dvosmerni s. i istog momenta stave patrolu zavucenu u mrak na izlazu i cepaju kazne par dana dok je velika verovatnoca da ce ljudi mahinalno nastaviti napred..

Radovi su trenutno na bulevaru kod mosta slobode i ne sme se ni levo ni desno u prvu ulicu kad se ide sa mosta al zato ovi sa leve strane iz te prve ulice mogu da se ukljuce na bulevar i ostavljen je prolaz, opet mahinalno ovi sto idu sa mosta skrecu levo jer od toliko sarenila svakakvih nelogicno postavljenih znakova propustaju da vide sve do jednog, a patrola naravno ceka 30m ispod..

Taman se fino namontiraju i cepaju kazne gde je verovatnoca naplate velika.. Pandur svaka cast, al to sto pise u zakonu (a ni jedan nije savrsen i trebalo bi da se primenjuje u dobrom duhu) i ono kako se tumaci i primenjuje su dva sveta..
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

Pandur

Poruka od Pandur » sreda, 24. jul 2013. u 19:00h

ja sam na prethodnoj strani napisao sve sto mislim o tim odvratnim policijskim forama,i objasnio sam kako da se pokusate izvuci iz istih....ja sam castan policajac i uvek sam na strani pravde,a ne policije....oni cesto nisu u pravu....dobiju glupave zadatke od jos glupljih komandira,i moraju da izvrse....ja zato sve kuliram i niko me ne cima..... :) :) :)
milan_gt piše:pa ti idi beri maline, sto radis to? :)
adrenalin junkie ;) ;) ;)
Poslednja izmena: BojanM, na dan sreda, 24. jul 2013. u 19:58h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Izbegavaj da praviš duple poruke, ako treba u kratkom roku nešto da dodaš već napisanom, koristi opciju "Uredi"

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 25. jul 2013. u 01:37h

sasa_f1 piše:WIN :bravo:
mbole is back, finally! :jeeej:

Aj kad sam vec u temi, danas sam gledao na ibarskoj dvojicu debila, jedan u e90 320d, drugi u w211 neoznacenom.
U 2 navrata, jednom kod Rusnja (smer ka Barajevu, gde su dve trake) drugi put blizu Lazarevca.
Kad su mene obilazili (isao sam preko ogranicenja, oko 100-105), ovaj sa BMWom je pokusao preko duple pune, na prevoju, pa je odmah odustao kad je ugledao sleper. Ovaj sa w211 pokusao sa desne strane pa je i on prikocio jer je video da nisam automatski po komandi legao na kocnicu kako bih ga propustio da malo divlja i isece me sa desne strane. Kad sam pretekao taj kamion sa zadovoljstvom sam se sklonio. Onda gledao kako opet ovaj sa BMWom pretice preko duple tj pravi trecu traku, pritom je tako krvnicki isekao coveka koji je isao u smeru ka BGu da nisam mogao da verujem, covek je sa dva tocka bio van puta a nije ni imao vremena da koci kako mu je budala izletela.
Pritom pre toga dok su se meni priblizavali, bez preterivanja su isli oko 170-180, bar po mojoj proceni. Volim i ja brzo da vozim, ali to je cisto izivljavanje u sred bela dana, pritom je bilo dosta saobracaja nije bio prazan put.
Drugi put kad sam ih sreo kod Lazarevca u povratku, samo sto su oni isli u smeru ka Cacku, verovatno voze 30km pa odmaraju 2h od divljanja i tako u krug :suicide:

Inace me malopre zamalo pokupio lik u G5 kad sam bio na bajsu, krene da usporava i daje desni migavac. Ja krecem da ga obilazim a on kako je dao desni migavac odmah daje levi i u mene. Skoro sam stavio dosta dobre kocnice na bajs, da nije bilo njih i moje reakcije (sto sam kraickom oka spazio levi migavac) verovatno bi mi desna noga bila razmazana na vratima od golfa. Sto je najgore, znao je svo vreme da sam tu jer me je 5sec pre toga obisao.
I onako stojim dok se on blentavo okrece, iskuliram i nastavim dalje, ne vredi se nervirati zbog stoke.
Fiesta!!

Shoshon
VIP
Poruka: 717
Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h

Poruka od Shoshon » četvrtak, 25. jul 2013. u 07:00h

dule0911 piše: ........... ne vredi se nervirati zbog stoke.
thumbsuph

Ali to je tako teško neki put :mad:
Slika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 25. jul 2013. u 10:06h

Jok Iosis trenira u tenkovima, pa kada kupim T-55 sa vojnog otpada i nađem posadu idem u lov na ove divljake. hahahaha
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » četvrtak, 25. jul 2013. u 12:32h

dule0911 piše:
sasa_f1 piše:WIN :bravo:
mbole is back, finally! :jeeej:
I ja mu se toliko radujem da necu dalje da odgavaram, a I unapred sam vise od pola originalnog onog posta obrisao, da ne ispadne da se svadjam, ali dzaba.

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 25. jul 2013. u 12:57h

Samo opusteno thumbsuph
Fiesta!!

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » petak, 26. jul 2013. u 08:41h

Stigla mi presuda za 0.52 alkohola u krvi. 8 hiljada, 6 bodova i 3 meseca oduzimanja dozvole.. Jel sam ja lud ili to mnogo nesto? Pogotovu bodova?

Pandur

Poruka od Pandur » petak, 26. jul 2013. u 08:49h

nije mnogo,pa ipak si ucinio jedan od najstrasnijih prekrsaja koji se u nasem zakonu tako tretira,tako da-presuda ti je sasvim na mestu.....mada do nje uopste nije trebalo ni doci :) ako zelis,ajde napisi koliko si popio,kojim tempom si pio i sta si jeo,i posle koliko vremena od prestanka uzimanja alkohola si seo za volan...Koristice drugima,siguran sam..... :D

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 26. jul 2013. u 08:59h

Ma ajde,nisam ubio coveka. Za 0.01 sam usao u srednju alkoholisanost,mogla je makar 6hiljada da mi da. Jel mogu ja da idem sad da trazim da mi podeli na rate ili odlozi,bilo sta? I gde da idem,koga da pitam? Sutra putujem i vracam se dan pre nego sto treba da platim kaznu.

Pandur

Poruka od Pandur » petak, 26. jul 2013. u 09:38h

znam da je tek malo predjena granica,i da nisi bio toliko pijan da nisi bio sposoban da vozis,ali zakon ove zemlje sedanje za volan pod dejstvom tretira kao izuzetno tezak prekrsaj,zato ti je kazna takva kakva jeste....mogao si i vise da dobijes,samo da znas....mislim da ne moze na rate jer je mali iznos....ali odes pa pitas....drugaru je stiglo 31000 dinara,nisu hteli na 5 rata da mu daju,jedva dobio na 3 rate,nezaposlen,uslovi da plati jedva nikakvi,can ni pored moje intervencije nisu dali na 5 rata,kazu ne smeju,kontrolisu ih,ispod 10000 ne sme biti jedna rata....to je bilo pocetkom ove godine....

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 26. jul 2013. u 09:49h

Ma to na rate samo da bi odlozio. Nemam kad da platim,bicu 700km od Beograda. Nije zatvor tako los,za 8 dana ionako ne mogu da zaradim te pare.

Pandur

Poruka od Pandur » petak, 26. jul 2013. u 09:57h

he samo se ti zezaj,kod nas svaki dan hapse neplatise kazni,alimentacija.....pljuste zatvorske kazne samo zvoni....drugarski savet,plati odmah,ako ne mozes da stignes,zaduzi se kod nekog kome verujes,bratu,clanu porodice,drugu,pozajmi i plati,nemoj se sada igrati sa zatvorom,kad su stvarno poceli da trpaju u zatvor ljude za sitnice.... i ne sedaj da vozis pijan,uvek ima taksi,trezan drugar,je*es auto, dodji sutra po njega....da si video samo delic onoga sto sam ja video,tj posledice alkohola i voznje,nebi pipnuo flasu kada znas da moras da vozis....

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » petak, 26. jul 2013. u 10:25h

ajde Dule kazi koliko si popio i jesi sta jeo? :D

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 26. jul 2013. u 10:51h

Ma nisam mnogo ni popio. Doduse,bio sam umoran,gladan i zaustavio me ulicu dalje od kafane neposredno pre nego sto sam prestao da pijem. A popio sam ja mislim litar vina to vece,mozda casu preko. Od nekih 10 do 1.

Pandur

Poruka od Pandur » petak, 26. jul 2013. u 11:00h

e u tom slucaju,ne znam kako je pokazalo tako malo....trebalo je biti 0,8-0.9,pa mozda i 1,0 za tu kolicinu na prazan stomak....Verovatno ti telo dobro podnosi alkohol....Budi srecan sto si prosao kako si prosao,i dobio toliku kaznu....Bez ljutnje i uvrede,ali realno si zasluzio i vecu kaznu....sudija je bio blag.... :)

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 26. jul 2013. u 11:06h

Ma ja znam koliko mogu da popijem,da nisam bio gladan tacno bi ostao ispod 0.5.. Ne kazem da sam gadjao nesto,ali sam bio apsolutno sposoban za voznju. Sto je i pandur potvrdio posto mu apsolutno nije bio problem da me pusti da iz centra vozim do resnika u "tom" stanju. Jos me je pitao gde idem i kaze aj polako. Kakve veze ima koliko sam popio,bitno je koliko je aparat izmerio. Izmerio je apsolutni minimum srednje alkoholisanosti,a kazna nije bila takva. Inace sudija je bila zensko..zene..

pelepop
Poruka: 159
Član foruma od: petak, 9. nov. 2012. u 12:51h

Poruka od pelepop » petak, 26. jul 2013. u 11:12h

Posle koliko ti je stigla kazna od prekrsaja?
Cekam i ja :-(
Kom opanci tom i džeri.

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » petak, 26. jul 2013. u 11:26h

Banjalucki cevap provereno smanjuje nivo alkohola :P ,drugar i ja svratili na po dva piva,posle 10min na banjalucki,krenuli kuci kad eto duvke malo pre bolnice Dragisa Misovic,ja reko ode dozvola kad on naduva samo 0,03,uopste mi nije jasno jer sam ja pre par godina sa dva piva naduvao 0,6,doduse nisam nista jeo...

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“