Moja zena obozava Shar Pei i imamo uskoro u planu kupovinu jednog. Njoj Shar Pei, meni St. Bernard.mhetlerovic piše:Da ubacim i ja moju "zver" u temu:

Moja zena obozava Shar Pei i imamo uskoro u planu kupovinu jednog. Njoj Shar Pei, meni St. Bernard.mhetlerovic piše:Da ubacim i ja moju "zver" u temu:
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Tuzna vest, drug Lesi je uginuo u svojoj 15-oj godini zivota
Nesto mi promakla ova tema pa tek sad vidim - na slici nije sar pej nego mops, ili po americki pug. Sar pej je znacajno veci, ima normlanu njusku i vise je "zguzvan", zapravo osim viska koze skoro da nemaju dodirnih tacakaTalladega_500 piše:Moja zena obozava Shar Pei i imamo uskoro u planu kupovinu jednog. Njoj Shar Pei, meni St. Bernard.mhetlerovic piše:Da ubacim i ja moju "zver" u temu:
Da se zna čija je presudna...Talladega_500 piše: Moja zena obozava Shar Pei i imamo uskoro u planu kupovinu jednog.
Američki Pežo?mhetlerovic piše: na slici nije sar pej nego mops, ili po americki pug
Slažem seApolon piše:Pas , pogotovo te velicine, treba da ima boks bez obzira koliko je dvoriste
jelchica piše:Slažem seApolon piše:Pas , pogotovo te velicine, treba da ima boks bez obzira koliko je dvoriste![]()
Pas ima drugačiju logiku i način razmišljanja od čoveka, pa nije "nehumano" zatvoriti ga u boks. Samo baš da ne bude prcvoljak od boksa.
Pride, skoro svaki pas će težiti da postane alfa u kućnom čoporu, pa ipak treba da mu se stavi do znanja gde mu je mesto. (Ne zagovaram ugnjetavački odnos prema psima, ali, koliko god ja obožavala pse, kuče je ipak samo kuče. Ne treba na njima kompenzovati svoje traume i ustupati im krevete/sobe/kuće/automobile)
I navikavaj ga na vreme na boks, da ne bude posle kuknjave.