nes' tu tebi nestima,sigurno nesto oko motora nevaljarsdforddragomir piše:Potrosnja mi je bila ispod 5l
Cene goriva
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9970
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Cene goriva
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Dragomir
- Oficijalni serviser

- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
popravicu ja to ali danas su pocele kamere da snimaju u beogradu malo brze vozace.
Jesi dobio lezajeve ?
Jesi dobio lezajeve ?
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9970
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
pokupio ih pre 4 sata sutra idem da ih metnem,hvala puno,dok se ne oduzimrsdforddragomir piše:popravicu ja to ali danas su pocele kamere da snimaju u beogradu malo brze vozace.
Jesi dobio lezajeve ?
ima se,moze se - nema se,mora se....
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Cale nije obracao paznju tacno koliko su mu sipali, samo je mislio da je prazniji rezervoar jer je stalo tipa 30L, a rezervoar je 35L. Platio i otisao. Pa ja posle ostao u centru grada zakovan dok nije dosao drug da me slepa, bedak. A ceo zivot me fiesta nikad nije ostavila na putu, i prvi put zbog nasih lopova - idiota.knezevic piše:ali ako si bio na rezervi kada si sipao kako niste primetili onu foru da otprilike u rezervar staje 45l a on vam tamo pokaze 55l da je sipao....
svi oni kradu po malo....
Inace se caletu desilo jednom to sto pricas. Vozio tecinog Mercedesa koji ima rezervoar od 105L, a bio je na rezervi. Znaci mozda je bilo 10L ako i toliko u rezervoaru. Cale kaze da sipa pun, pumpadzija kad je dosao do nekih 80L pita jel ste sigurni da hocete pun? Cale kaze naravno. Stalo je 135L, znaci ukupno ispadne da ima rezervoar od 145L
To je bilo pre nekih 15 godina na jednoj privatnoj pumpi blizu Krusevca (ko zna, kad se iskljuci sa autoputa u Pojatama, prva pumpa odmah posle naplatne rampe sa leve strane, gde je iskljucenje puta za Paracin).
Fiesta!!
- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
a jbg......izgleda da je tako kod nas u srbiji uvek bilo i vidis da se sada desava....
nema druge nego sa kanticom od 10l ici na pumpu pa te ne mogu zjb...mada to je prednost kada sipas pun rezervar, a pogledaj kada ga je on pitao jel dosta to bi bilo pri kraju rezervoara ali u stvarnosti to je negde oko pola, sto znacikada bude gledao potrosnju dobice duplo vece rezultate.....sto se moze lako i desavati kod TNG-a da se ne misle ljudi sto puno trosi
a o kvalitetu sto i sam kazes , pa oni su drzava i sami sebe kontrolisu
pitaj boga sta nam sipaju....
a iskreno a ti kazem da ja nesto ne volim privatnike jer su i oni uglavnom sise vece od drzave i oni zakeraju na svacem......mada kako meni tako i svima
nema druge nego sa kanticom od 10l ici na pumpu pa te ne mogu zjb...mada to je prednost kada sipas pun rezervar, a pogledaj kada ga je on pitao jel dosta to bi bilo pri kraju rezervoara ali u stvarnosti to je negde oko pola, sto znacikada bude gledao potrosnju dobice duplo vece rezultate.....sto se moze lako i desavati kod TNG-a da se ne misle ljudi sto puno trosi
a o kvalitetu sto i sam kazes , pa oni su drzava i sami sebe kontrolisu
pitaj boga sta nam sipaju....a iskreno a ti kazem da ja nesto ne volim privatnike jer su i oni uglavnom sise vece od drzave i oni zakeraju na svacem......mada kako meni tako i svima
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- dule0911
-

To je tacno, ali ipak veci lanci pumpi (stranci tipa MOL, EKO, OMV) ne smeju toliko da rizikuju kao sitni privatnici.
Fiesta!!
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2799
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
NIS je nekim pumpama uveo novo gorivo, BMB92 Regular, cena 113 dinara po litru.
Samo ne znam koja vozila koriste gorivo te oktanske vrednosti a da je bezolovni ?
Samo ne znam koja vozila koriste gorivo te oktanske vrednosti a da je bezolovni ?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Djole
- Master of Tanjirača

- Poruka: 4966
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
nova cena nova avantura
.....d2 112,9;ed 123.9 a video sam u Celijama na ibarskoj ed na omw 126.9 

- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21712
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
D2 još malo pa ko benzin jbt 
Užas šta rade.
Užas šta rade.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Taunus 17m
- Poruka: 1878
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Sipao danas BMB 95 za 118,4
Poredjenja radi u hrvatskoj isto to kosta 132,3 din...
Poredjenja radi u hrvatskoj isto to kosta 132,3 din...
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Za dizel me nesto i ne cudi ovo poskupljenje iz prostog razloga sto je svuda dizel skuplji od benzina tako da mora i kod nas a i realno prljavije je gorivo.A pojeftinjenja sigurno nece biti u skorije vreme.
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
- knez91
-

kako mislis da je diesel skuplji svuda evo ti hrvatska
http://www.ina.hr/default.aspx?id=203
a evo i cela evropa...
http://www.amzs.si/?podrocje=18 otprilike je svuda diesel jeftiniji ....
http://www.ina.hr/default.aspx?id=203
a evo i cela evropa...
http://www.amzs.si/?podrocje=18 otprilike je svuda diesel jeftiniji ....
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Ne znam odakle ti ovo ali znam da par drugara koji su isli letos u Italiju i Nemacku kazu da je dizel skuplji zbog ekoloskih taksi na to gorivo-e sad mozda sam ja lose obavesten.
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ja ne znam dal meni fiesta poludela al ovo je nemoguce... 500din ~4litra ~50km ... wtf? ... hitno na dijagnostiku ili pumpa da promeni kvalitet goriva war
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Koja pumpa je u pitanju..kako si izracunao tu potrosnju?Mozda je potrosio samo 3l
sto ispada odlicno,ma bord ti se malo zbunio
sta je njemu jedna litra..
- Markedjani
- Predsednik kluba

Ja bih pevao i skakao od sreće kad bi mi auto toliko trošioShomy_ksh piše:ja ne znam dal meni fiesta poludela al ovo je nemoguce... 500din ~4litra ~50km ... wtf? ... hitno na dijagnostiku ili pumpa da promeni kvalitet goriva war
Šalim se... nadam se da nisi sipao za 500 dinkelja i prešao 50km i došao do zaključka da ti toliko troši ?
Nije to baš precizna metoda... sipaš pun,pređeš 100km i onda opet pun... ne mož da omane.

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
dobro ljudi...ajde da kazemo da nije precizno al meni je uvek 5 litara bilo ~100km... nemoguce da za litar manje bude duplo manja kilometraza...

OMV, 125,9din litar... izracunao sam... od minimuma minumuma u rezervoaru do sledeceg minimuma...cedo86 piše:Koja pumpa je u pitanju..kako si izracunao tu potrosnju?Mozda je potrosio samo 3lsto ispada odlicno,ma bord ti se malo zbunio
sta je njemu jedna litra..
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Markedjani
- Predsednik kluba

Odličan sistem za merenje... super je to za pumpu za gorivo (koja je strašno jeftina za tdci) thumbup
Sipaj bre to makar da ima pola rezervoara i samo dosipaš... čemu seljakanje sa 500 din u rezervoaru.
Sipaj bre to makar da ima pola rezervoara i samo dosipaš... čemu seljakanje sa 500 din u rezervoaru.

- dule0911
-

Slazem se sa Maretom. Em ti ne valja za auto da ga vozis sa tako malo goriva u rezervoaru, em nije bas najbolja metoda za merenje.
Ja i dalje ne znam 100% precizno koliko mi trosi mondeo jer me uvek mrzi da sipam "do cepa", vec racunam prosek koliko sam do sad sipao litara u njega i presao kilometara... Ako svaki put obracas paznju koliko je potrosio i da li je potrosio 0.5L vise ili manje - poludeces, veruj mi.
Ja i dalje ne znam 100% precizno koliko mi trosi mondeo jer me uvek mrzi da sipam "do cepa", vec racunam prosek koliko sam do sad sipao litara u njega i presao kilometara... Ako svaki put obracas paznju koliko je potrosio i da li je potrosio 0.5L vise ili manje - poludeces, veruj mi.
Fiesta!!
- Djole
- Master of Tanjirača

- Poruka: 4966
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
ja mog ekosa polupao i eno u njemu pola rezerv,nego ja mislim da duvaju cene goriva konkretno mislim na dizel i tng,jer vecina kola kod nas ide na to pa zato,jer bmb se manje sipa i onda me mogu da popune neke "rupe"... 
- knez91
-

mozda postoji mogucnos da kradu na toj pumpi war ..... idi sledeci put sa flasom pa proveriShomy_ksh piše:ja ne znam dal meni fiesta poludela al ovo je nemoguce... 500din ~4litra ~50km ... wtf? ... hitno na dijagnostiku ili pumpa da promeni kvalitet goriva war
ma duvaju zato sto im fali para, jos malo pa ce izbori treba za kampanju...Djolej89 piše:nego ja mislim da duvaju cene goriva konkretno mislim na dizel i tng,jer vecina kola kod nas ide na to pa zato,jer bmb se manje sipa i onda me mogu da popune neke "rupe"...
ali realno i dalje nije preskupo pa da ljud prestaju da voze.....
da ti dam primer meni za kartu temerin novi sad( dnevan) treba 250din a kada idem sa kolima treba mi oko 350din.....prema tome i na jednu osobu ne bi se sugao da idem plavim volvom( ako nemam mesecnu) a kamoli ako nas ide troje cetvoro...
- Markedjani
- Predsednik kluba

Ovo sam citirao zbog totalne istine... više se toliko ne zanimam koliko troši... sipam i vozim.dule0911 piše: Ako svaki put obracas paznju koliko je potrosio i da li je potrosio 0.5L vise ili manje - poludeces, veruj mi.

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
Heh... Sipacu do cepa pa ce da vidimo...
Da li postoji mogucnost da na fiesti imam pokazivac trenutne potrosnje?
I dal mogu da stavim tablu od facelift fieste? (onu sa skazaljkom za temperaturu i gorivo)
Smucilo mi se ovo digitalno

Da li postoji mogucnost da na fiesti imam pokazivac trenutne potrosnje?
I dal mogu da stavim tablu od facelift fieste? (onu sa skazaljkom za temperaturu i gorivo)
Smucilo mi se ovo digitalno
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
I ja da citiram..dule0911 piše:Ako svaki put obracas paznju koliko je potrosio i da li je potrosio 0.5L vise ili manje - poludeces, veruj mi.