Da.. da ubuntu je dobar za neki lapić ako zatreba za šifre..

RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Čudi me da nisi prešao kompletno na 7-icumbole piše:Eh... stari dobri XP jos uvek veselo fercera
Mada sam morao da dignem sedmicu na drugoj particiji zbog solidworks-a.
8 sam zaobisao u sirokom luku (vec imam 2 telefona, ne treba mi da od racunara pravim jos jedan bas toliko veliki)
10 se zadrzao celo pre podne na jednoj test masini.
Sve u svemu... klizimo u dekadenciju. Sve vise i vise se sistem zatvara. Sve vise se racunar bavi nekim desetim stvarima a ne onim sto mu ja kazem da radi. Sve vise se "pravi pametan"... Sve vise nije moj racunar nego neciji...
@Iosis
Nazalost, nema to nikakve veze sa programerima. Oni pisu ono sto moraju. A sta ce da pisu odredjuju marketing "strucnjaci", istrazivaci trzista i slicna bratija.
I kad nije dojebano, posto ili nema vremena za tako nesto, ili je sistem koji je "srucnjak" zamislio kompletno idiotski, pa jednostavno nije ostvarljiv, pravilo je "nema veze,to cemo ispraviti u hodu".