Set zupcenja, obzirom da znas istoriju automobila, ne moras da menjas, nije mu vreme.
dragan.pv piše:kazu da nekad posle ugradnje plina hoce da pali check engine, ja nisam imao problema sa tim. sto se tice filtera, necu se stekati, ali znam i da sam na kliju kojeg sam vozio desetine hiljada km na plin svaki put prisustvovao menjanju filtera u servisu i da su svaki put bili, po recima servisera, kao novi. mada to ima veze i sa tim da biram gde sipam plin, ukupno na 2-3 pumpe...
@macaneli - to znam, ali ja bih ga ubio za stalno, a lampica neka sija...
to je preterano, barem za landi renco uredjaj koji, kako rekoh, imam vec jedno 60tak hiljada km u klju 2 1.4 16v i ama bas nikakvih problema nisam imao sa filterima niti komplet uredjajem...Sharpshooter piše: Ma kakvih 10.000 km, računaj da sa našim plinom menjaš filtere do 8000 km. Ja ih lično menjam od 7-8k km, što znači da ću do plindžije ove nedelje
Što se sipanja plina tiče poprilično šaram pumpe. Izbegavam LUK, dok preferiram EKO i MBG, tako da ne bi trebalo da je do toga (jedino da svi imaju gadan plin). Dešavalo mi se par puta kada sam sipao na LUK da auto bukvalno nije hteo da ide (trokira), koliko je bio loš plin. Sve dok se komp malo ne presabere i preračuna, pa ajmo polako. Išao je posle, ali baš se vidi da je neka kršina od plina bila u pitanju.error piše:vidi...
filter koji koristiš ti na ka je isti onaj koji koristi i recimo neko ko ima 4000 kubika
filter filtrira količinu gasa koja je prošla kroz njega
tvoj troši 10 litara a ovaj 20 litara
i sad, ako se tebi tvoji filteri zaprljaju za 7000 km ovaj drugi mučenik bi trebao da menja filtere na 3500 km
a sudeći po tvojoj nenormalno velikoj potrošnji ili sipaš loš gas ili ti plin nije podešen kako treba
po zaprljanosti filtera bi rekao da je ovo prvo a po check engine lampici da je ovo drugo
znači oba
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()