Moderator: Dragomir
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Svi olovni akumulatori, bilo da su antimonski ili kalcijumski ili sa srebrom imaju isti procenat samopražnjenja. Nebitno koja je godina na kalendaru.Rankofocus piše: Ta tvoja prica pije vodu pre 15godina i dalje dok je bog hodao po zemlji...
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Veruj mi da ne znam ali dok su ove debele zice sa mase nisu usijale i pukle proslo je dosta.mbole piše:Kako je uspela da ti izgori instalacija ako je plus klema dodirnula na masu?
Mogla je da izgori sama klema, ili kabl od minus kleme do sasije. Sve ostalo, uopste nije bilo u kolu koje je napravljeno kada je klema dotakla na masu.
mbole moj akAmulator je dobro vezan u kutiji sa sve poklopcem.mbole piše:FM... odakle ti ideja da je pricvrscivanje akumulatora nepotrebno?
Zamisli kako se lepo ponasa komadiska od 20-tak kila pri sudaru sa recimo 40 na sat?